324

ВАРНА

преди 1 година

ТРЯБВА ТРЪМП ДА СПЕЧЕЛИ ЗАДА СЛОЖИ КРАЙ НА ТОЗИ ЛУД----- ЕДИН ЛУД ДА НАДВИЕ ДРУГ ЛУД. ЗА ДА ИМА МИР НАЙ СЕТНЕ ТЕЗИ УМНИ И КРАСИВИ УКРАЙНЦИ.

323

Жгмъц до Паци

преди 1 година

Само да не стане Т80 край Капитолия😂😉🤣

322

Пацu

преди 1 година

Другарки и другари, догодина за 9-ти Май на Червения площад ще видите Ейбрамс-и!!! :))))

321

Анонимен

преди 1 година

да не бъркаме покойния Путин, който нямаше душа, защото беше изконсумирана от демони, с фигурантите които се представят за Путин. В Иран нямаше руско знаме и им пробутаха скапани дронове. Защото там отиде фигурант. Рамзан Кадиров отказа мобилизация в Чечня. защото Путин не е между живите. Китайският бивш президент Хи е под домашен арест, свален от поста си от ЦК на ККП, защото Путин не е жив. Преди 2 месеца шефът на ЦРУ се пошегува, че фигурантът на Путин му изглежда прекалено здрав ?

320

Анонимен

преди 1 година

Аз виждам 2. Първият е до Руска победа.Вторият е до загуба на Русия.....но срината до основи Украйна.

319

Ото Фон Бисмарк

преди 1 година

"Руснаците накрая винаги идват и си взимат своето!"

318

Ото Фон Бисмарк

преди 1 година

"С руснаците трябва да се играе честно, или изобщо да не се играе!"

317

Анонимен

преди 1 година

Изход 4: Русия печели войната.............Украйна губи още територии и остава без излаз на море!!!

316

Анонимен

преди 1 година

Алексей Навални е западен агент и предател..............мястото му е в затвора!

315

Анонимен

преди 1 година

Ха, приятелят на Путин Си ДЗИН Пин е под домашен арест.На китайските другари не им харесва мераците на Си да управлява до живот.Скоро време и Путин ще го последва.

314

Анонимен

преди 1 година

Единствения нормален сценарии при който има траен мир е разпадане на Украйна!

313

Анонимен

преди 1 година

Ню Йорк Таймс. Ха ха. Кажете им да спрат да пишат глу-пости и да проверят какви са реалностите. А те са само и единствено признаване на завзетите територии за руски иначе 3та световна война. Не знам защо американците си мислят че познават руснаците. Честно. Или не им работи разузнаването или руското е супер добро във фишеците дето им праща. Но Русия няма да отстъпи, не и руски хора и руски територии. Това е Русия за Бога, не е Сърбия или Сирия.

312

Z

преди 1 година

Скоро никои няма да иска да дава заеми на Зеленски. Яко ги прецакаха американците

311

Z

преди 1 година

S&P: Ако загуби територии, Украйна ще фалира

310

СМЕХ...

преди 1 година

СЦЕНАРИИТЕ СА ----КАТО ВЪВ ФИЛМ ЗА РУСКИ ПИЯНИЦИ И НАРКОМАНИ....А , НОРМАЛНИТЕ ХОРА НАПУСКАТ РУСКАТА ЛУДНИЦА...ХА,ХА,ХААААААА

309

СМЕХ...

преди 1 година

След толкова много обучена , редовна и платена армия , разни частни военни образуваниякато "Вагнер" "Чайковски " и пр. и след главорезите на Кадиров-- НАЙ-НАКРАЯ ПУТИН ОПРЯ ДО "СЕЛСКИТЕ РЕЗЕРВИСТИ " и трактористи , които не мога да заспиват вечер без стаканчик с водка ----ТОВА КАКВО ВИ ГОВОРИ ???!!!---На мене ми се вижда като АБСОЛЮТНА БЕЗИЗХОДИЦА И АКТ НА ОТЧАЯНИЕ ОТ СТРАНА НА КРЕМЪЛ , за да предотврати краха на ПУТИНОВИТЕ ПРОСТОТИЙ и ГЛУПАВАТА И ЗЛОБНА АГРЕСИЯ !

308

Анонимен

преди 1 година

ООН трябва да влезе с войски в Украйна след изгонването на руските окупатори и да гарантира чрез военна сила липсата на нацисти в Украйна. Путин не се справи, ООН и войските на НАТО под егидата на ООН ще се справят. Ще покажем няколко неонацисти на Путин, каквито има във всяка държава, за да му покажем как се прави. ООН трябва да влезе със сини каски в Украйна, зад които да стои НАТО.

307

Анонимен

преди 1 година

Ей шоумен, медиите злословят срещу Русия, защото Путин им плаща. Това е шантаж, за да печели ***. Путин и на тази, за тази статия е платил.

306

Анонимен

преди 1 година

Медиите да спрат статии срещу ***. Не съм за тях, мразя ги, но така вдигат рейтинга на ***, а него мразя повече, щото е слуга на ватенката.

305

Анонимен

преди 1 година

Редовната армия натори почвата в Украйна, сега пияните мужици диaбетици ще спасяват Фюрeр ***. Ахмак Смeх.