24

Дддф,Ати

преди 1 година

Смешниците от НАСА купуваха до скоро старите ракети носители на Руснаците,що не се скрият някъде?

23

Пуууу......

преди 1 година

....ако на астероида бъдат открити ,перални ,микровълнови ,телевизори,ще направим много специална операция и без това от тая мобилизация ще ни останат няколко 70 годишни герои

22

toti

преди 1 година

Ами що го не бутнат да падне в центъра на Москва...или Путин да си прибира сергиите от Украйна !!!Писна ми това джуже да се подиграва с целия свят и да му се радват някой !!!

21

Анонимен

преди 1 година

ама първо ще трябва да изстреля ракета, което е много по трудно..

20

Оо

преди 1 година

Да качат дъртия Джо на ДАРТа и да се забива в ,който астероид иска.

19

Анонимен

преди 1 година

Още чакаме да изстреляте оная ракета уж до Луната.

18

До 25

преди 1 година

Моля недей сравнява САЩ и Русия по убийства. Само в Ирак по официални данни са 1,5М, а по неофициални никой не знае. Да броим ли Афганистан, Корея, Сърбия, Сирия, Виетнам и т.н. А за гърнето също няма какво да говорим. Само САЩ са използвали атомни, напалмови,с обеднен уран, термобарични бомби ( всичките забранени между другото)

17

Анонимен

преди 1 година

Рашките даже не вдяват лаква е ползата. Те си мислят,че американците ще насочват астероиди към Русия. Все едно ако това е възможно една такава катастрофа ще си остане само в рамките на руската територия и няма да се разпространява над американската. И да се изплюеш на улицата пак ще търсят конспирация какво целиш с тази плюнка. Може би великия вожд да мине от там да се подхлъзне и да умре трагично.

16

МАСА

преди 1 година

македонците отклоняваме астероиди и планети от 200-300години .

15

Анонимен

преди 1 година

ООООООО разбрах къде е проблема.Просто пише НАСА. Ако беше роскосмос щяхте да се на се рете от кеф, ама уви, те са заети с бомбардировки и крадене на вещи от къщите!!!!

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19Дай им на руснаците да стрелят, да взривяват и да разбиват... и да берат тоалетни чинии и перални!

13

Дължим живота си

преди 1 година

На НАСА и ХамериканцитЪ разбираш ли :D

12

Хахахаха

преди 1 година

Все едно да отвържеш на съседа кучето и после се чудиш що е нахапало децата.... Зорлян ще ни вкарат в беля.... И по принцип такива решения не би трябвало да се взимат еднолично от една страна независимо дали е сащ,русия или китай, защото такова решение и последствията от него не касаят само сащ ами цялата планета. Много безотговорно и детско поведение.

11

Анонимен

преди 1 година

А в блатная ще изобретят най големият казан за водка.

10

Анонимен

преди 1 година

Ето разликата,докато хората търсят начин да спасят човечеството при нужда,други на изток избиват хора и заплашват света с унищожение.Каква е тази пропаст в еволюцията не знам.

9

Анонимен

преди 1 година

Дай им на американците да стрелят, да взривяват и да разбиват.

8

До Анонимен 14

преди 1 година

Каквото и да кажем, щом не си разбрал какво му е полезното, няма смисъл да продължаваме. Ясно е че умствено си изостанал в 1800 пр.н.е.

7

Анонимен

преди 1 година

Докато някои се занимават с полезни за цялото човечество неща, джуджето от русия убива жени и деца в Украйна.

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ако НАСА успее, то това означава че никой на Земята няма да бъде в безопасност. И всеки който се опънена САЩ можесъвсем случайно да бъде ударен от отклонен астероид.

5

Иванчо

преди 1 година

Обещават, че няма да застраши Земята, но ако извънземните за назидание направят така, че това астероидище да полети към нашата планета, тогава кой ще отговаря, аааа?