52

Анонимен

преди 1 година

Какво да ги правят след като укрофашистите не ги вземаха.. питайте на зеленчо защо не си прибрал загиналите войници?

51

За 57

преди 1 година

Ама аз още си спомням снимките тук, в новините, как се твърдеше, че руснаците носели със себе си подвижни крематориуми. Та сега да питам, гората не пречи ли на масовите гробове?

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 - Кръстовете не са изправени заради ексхумацията - Гробовете вече са празни !

49

Анонимен

преди 1 година

Масов гроб сред гора? Корените на дърветата не пречат ли? Кръстовете едва едва забити. Като са номерирани, защо не са изправени? Повече старание трябва, като се "отразяват" такива "новини".

48

Пацифист

преди 1 година

Европеец съм , живея честно и почтенно доколкото мога , но много се дразня когато някой се мъчи да ме прави на "Г'Л'Упав " и да ми натрапва лъжи , за да се прави на прав ! НЕ ВЯРВАМ че Руснаците са избили тези хора ( Мир на ДУШИТЕ им ,защото са хора и въпреки всичко никой не заслужава подобна съдба - УЖАСНО Е !! ) , но всички знаят по време на война варварите какво правят : ОБЩ ТРАП и всички накуп - Косово , Босня , Азия , Африка ит.н. ! Тук някой се е погрижил за всеки един убит да е отделен ?!

47

Шерлок Холмс

преди 1 година

Случаят е ясен драги ми Уотсън - Тези 22-*** Украински военни ( ако изобщо са били военни ) , защото Зеленски въоръжи всички престъпници и ги пусна от затворите ( или и това не е вярно ) , са били изненадани от Руснаците докато са избивали цивилните граждани и затова са само 22-*** от 447 тела ! Ако не е така защо са само 22-*** - Всеки знае че не могат да опазят толкова цивилни ?! Ако Руснаците са такива " чудовища " както ни ги предтавят , защо ще копаят отделни гробове че и кръстове сложили ?

46

До 36

преди 1 година

Явно не гледаш други медии освен каквото ти пуснат в Днеса или по БТВ. Един от Украинците даваше изявление в близост до масовия гроб пред чуждестранна преса, и когато репортерите накрая изявиха желание да отидат на място им беше отказано без никакво обяснение защо. Даваха го на живо по BBC.

45

Анонимен

преди 1 година

300 годишното монголско робство се е отразило непоправимо на руската генетика.Злобни и жестоки срещу слабия,бягащи от силния.

44

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ОУТИН Е АНТИХРИСТА

43

Анонимен

преди 1 година

За Буча установиха ли нещо укрите? Или вдигнаха врява за три дни, обвиниха Русия и след това няма нужда от разследване, защото знаят кой е избил хората. Особено очния с бели ленти на ръкавите.

42

Анонимен

преди 1 година

Ами от тези 446 и 30 войника представете си кои е виновен . Много ясно Урките проклети бандеровци дрогираниии до безбожиее !!

41

Star

преди 1 година

Толкова жалко за хората които никога не са и подозирали че животът ще им зависи от местоживеенето във свободна и независима Украйна..

40

дърт

преди 1 година

До До 29 33 - Държава в която вилнеят такива формации или е техен съучастник или я няма като държава!

39

дърт

преди 1 година

До Анонимен 42 - Добра характеристика за "гиганта" Зеленски.

38

Долу расизма

преди 1 година

Крайно време е *** да направят нещо срещу няколкото разбеснели се соррросссоида които от години злоупотребяват с думата джудже и по този начин дискриминират и насаждат нетолерантност към хората с нисък ръст. Тази варварска простащина не може да продължава повече. Предлагам всички коментари които обиждат малките хора по този начин да бъо изтрити.

37

Мърдат ли

преди 1 година

Раздайте папиросьй, поручик Гальйцин, корнет Оболенски, налейте водкаааа, зер тия трупове обичат да пушат и да си сръбват че времето вече е студено за подобни арт пърформанси и постановъчни хепънинги по сценарий на Зеления наркоартист от Киев.

36

Анонимен

преди 1 година

Джудже изверг никаква милост към него долен *** хиляди души уби без причина ще трябва всички от Свободния Демократичен свят да се мобилизира на фронта в Украйна да спрем изстъпленията на тоя изверг джуджето час по скоро

35

Анонимен

преди 1 година

Научихте ли си домашното ей, да не вземат и тия да стават?

34

Анонимен

преди 1 година

С този масов гроб нещата са като в Сребреница. Там събраха избитите сърби и ги представиха за мюсюлмани. Тук са погребани убити при боевете украинци и руснаци, измъчвани в няколкото тайни затвора в района, за които има свидетели и оцелели. Сега всички искат да ги представят за избити от руската армия. От Украйна могат да се очакват всякакви фалшификации. Тази в Буче вече бе разобличена.

33

Анонимен

преди 1 година

До 37 Ми кой дава обикновено изявления. Чичо Гошо и леля Пенка или длъжностни лица. Много ясно,че ще ги дават официални лица. Пък снимки и интервюта от цивилни се правят от всякакви журналисти. Никой не е забранил на репортерите да отидат там