21

Анонимен

преди 1 година

Украинците са християни и са с ценностите на европейци. Те не мечтаят да правят джихад и да убиват хора. Не мечтаят да се самовзривяват в центъра на градовете. Не мечтаят да завладяват държави. Има огромна разлика между тях и тези дето идват от ислямските държави.

20

Мъдреца

преди 1 година

Не мога да проумея как болни и невежи избиратели биха гласували за Възраждане, Бсп, Дс, Дпс все партии които работят за руските интереси. А Костадин Копейкин освен къща, кола и апартамент ще си купи с държавни пари и самолет. Копейкин нарече протестиращите българи фашистка ***. И все още има балъци които биха гласували за този патологичен манипулатор, лъжец и руски лакей. Най скандалджийската партия е Възраждане. Не правете грешките когато същите избиратели гласуваха за кагабейците от Атака.

19

емигрант

преди 1 година

И тук времето за цензура започна да тече ! Значи може да се пише само добро за възраждане и м*а*л*о*ум*ни*те и симпатизанти, но лошите неща веднага се премахват, цензурират ? Сега да попитам, тези от Днес.бг., вие знае ли, че не сте медия в Русия, а в България в която има свобода на словото и изказа ? Искате ли пак да ви се повреди електрониката ?

18

Пижо

преди 1 година

Разбира се, че всичко е сбъркано. То започна да се бърка още с Каракачанов и Борисов, които не знам защо още не са в затвора, и които свиха милиони за това смехотворно полупостроено нещо, наречено "гранична стена".

17

Анонимен

преди 1 година

До 3 Анонимен Тя цялата държава е сбъркана... Навсякъде е пълно с комунисти... Няма реална декомунизация и лустрация. _________________ Има само едно решение - Възраждане!

16

Анонимен

преди 1 година

Затова сега Възраждане безусловно!

15

анонимен

преди 1 година

2014 г. Басел Алгафари е заловен с бус да транспортира нелегални емигранти и е арестуван ! Нидал Алгафари се заема и го освобождава без да му е повдигнато обвинение и образувано разследване ! Кой е замесен в това, кой магистрат, кой полицай, кой висш политик ? Харманли е базата от където Алгафари ръководят трафика и организират превоза ! Защо никой не ги пипа ?

14

оьъш

преди 1 година

БРАВО,БРАВО,БРАВО!Почнаха да се топът един друг! Сега ми стана забавно.

13

Христо Христов

преди 1 година

До 11Чак сега ли? 10 години след като Борисов ти каза, че си про'с'т....

12

Христо Христов

преди 1 година

Така е. САЩ, НАТО и ЕС окупират народи и създават бежанзите. МВР трябва да ги преразпредела на нашите евроатлантици да ги хранят и после - към Брюксел.

11

емигрант

преди 1 година

Най-големите трафиканти на мигранти са братя Алгафари, работят необезпокоявани под протекцията на МВР и ДАНС, арестувайте ги и ще изпеят всички които ги покровитестват, но явно не искате и разтягате лукуми пред микрофоните ! Не само в България тези Алгафари са обществена тайна, в Сирия също са известни трафиканти, дори Басел е бил в затвора там, но избягал и продължил "работата" си в България фамилно, свободно и под ЧАДЪР !

10

Анонимен

преди 1 година

А, освен МВР и ДАНС ли се занимава с каналджийство? Явно без конкуренция неможе. Брей какви истини чуваме от правителството. Може да са много зле, но поне са откровени.

9

Друг

преди 1 година

Ами като знаете какво ще направите да не продължи тази практика? Или чакате на опашката за апартаментче? Само калашника ще ни оправи! Мръсни уродливи политически създания!

8

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирам защо на времето е имало народен съд

7

Анонимен

преди 1 година

Ако умират само ушеви като последствие от корупционните им практики нямам против бежанците.

6

Истината

преди 1 година

Данс и мвр са пълни с "наши" момчета. Връзките на някой от тях са даже комични - баща му ми беше съученик, с майка му навремето...., тука едно съседче добро момче, дай да оправим детето и най култовото - виж там ако може направи нещо, аз после ще почерпя. Ей това ни е нивото

5

SS

преди 1 година

Сега стана ли ви ясно защо сатанизираха разни които ловеха мигранти ! Спомняте ли си ,че обвиненията бяха че ги връзвали със свински опашки и им вземали парите ? Сега хем им вземат парите хем ги арестуват и връзват и ги хвърлят в миграционни лагери ! А за едни други бежанци - хотели по черноморието ! Европейски ,демократични ценностти какво да правиш ? Лицемерие и демагогия в най висша степен !

4

Анонимен

преди 1 година

Добре де, мигрантите от близкия изток нали също бягат от войни? И то такава, която щатите забъркаха. Защо за украинците не беше проблем да идват тука и ги настанявахме по морето, а тия хора ги коментираме все едно са кучета? Малко двойни стандарти, а?

3

Логично

преди 1 година

Вервайте му! 1.завършил е Руска филология! 2.работил е в ДАНС-шеф на пловдивската структура.3.Севга е на топло при Бориславова.

2

Анонимен

преди 1 година

Тя цялата държава е сбъркана... Навсякъде е пълно с комунисти... Няма реална декомунизация и лустрация.