201

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще изригнат зверски и колкото и да реват ПП точно те са виновни за това хората да ги докарат до там да изберат руска пудлога пред тях.

200

Франкенщайн 2.0

преди 1 година

Новата управляваща коалиция ще е ГЕРБ+ПП+ДПС. А опозицията ще е БСП+ Възраждане+ДБ. С такова правителство, Бог да пази България!

199

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ късмет успех разбийте мутритe ние русофилите сме с вас искаме да вкарате Боко в затвора УСПЕХ!!!

198

До Червен Кольо

преди 1 година

В основата на орязкото обедняване на нашия народ е Боко и неговите приятели от ЕС. Заради директивите от ЕС тока ни се търгова според борсови цени. ЕС с помощта на Боко тук работеше за забогатяване на енергийната мафия в света и България. Забравихте ли кога бяха приети тезе промени? Забравихте ли и кои работиха за енергийната зависимост от Русия и финансирайки я с тази зависимост разработката на оръжия? Защо не беше построен интерконектора с Гърция? Все риторични въпроси. Но за хора дето мислят.

197

Анонимен

преди 1 година

Всички водят на ПП и не внушавайте колко харесвана партия е!

196

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно русофилчето дето ще си хваща самолета за къде ще го хване.

195

Константин

преди 1 година

Герберските *** да си тролят колкото щат. ГЕРБ в абсолютно изражение няма да вземат по-добър резултат. И троловете ще са прави само в едно. Има осъзнаване и партиите са в блокаж. Плюят се, но един без друг няма как да управляват. За да участва в управлението ГЕРБ ще трябва да са в коалиция или с БСП и ДПС или с ПП и ДБ. И ще са зависими от тях. Още повече с такива коалиции ГРОБ ще копаят към дъното.

194

Анонимен

преди 1 година

Не върви добре с тези русофоби в парламента. Ще си хващам терминал 2, ако пак вземат властта

193

Бесен

преди 1 година

Ако това не е купен социологически сондаж, майка ни жална!

192

Червен Кольо

преди 1 година

Тревожно е,че народецът ни взе да се осъзнава,че сал за година- харвардиите,шумкарите и меките китки го докараха до просешка тояга,а страната- до трета национална катастрофа!! Киро барука пухкави бели кълки на ГУГЪЛКАТА,но в същото време агенция ПИК разкри днес зловещия доклад на ЦРУ как Киря и Кокоря при пазарлъка с Шиниър инкасирали...стотици милиони в 5 офшорки...Въъъх отваря се много работа за Гешев след изборите...въъъх ДАНС нищо доклада на ЦРУ, Президент Радев знае за аферата на века...Въх

191

Анонимен

преди 1 година

90% партиите са рашистки . На българина от отдавна му е развален мозъка .Изпростачването върви по план .

190

Joko

преди 1 година

Много хора имаха някакви надежди и очаквания от ПП ( Пази си Предника) . Те ос раха всичките си пътеки. С послания за изчегъртване и реваншизъм вече не става. Та да ги питам: имате ли някаква икономическа и социална програма ако пак оглавите правителството ?

189

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа - БСП (13,1%) - Червен Колю :)))))))))))))))))))))))))))))))

188

ПП

преди 1 година

Партия Продължаваме Потъването.

187

Анонимен

преди 1 година

Какъв човек трябва да си да гласуваш отново за ПП?Та тези измамници съсипаха държавата за 1 година.Окрадоха едни милиарди,раздадоха си едни милиони комисионни от газта и петрола.Какви 16 % тези не заслужават 1,6% от малкото гласуващи които останаха.Над 70 % от имащите право на глас няма да гласуват.

186

До МЕТ

преди 1 година

И ти като анонимния. Да не този корумпиран, а другия. Как видяхте черното на едно място, а на другото не.

185

До Анонимния

преди 1 година

Коментара ти за ПП е неуместен. Те са същите като ГРОБ. Но това не прави ГРОБ по-добри и не дава причина да гласуваме за ГРОБ. Ти така ли се мотивираш да гласуваш за ГРОБ. Хората отдавна са открили топлата вода - От трън та на глог. Разсъжденията ти ме плашат. Дано и другите не мислят като теб. Тоест не мислят.

184

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли е срам всички защитаващи ПП. За седем месеца успяхте да уволните дългогодишни служители професионалисти от много държавни фирми и комисии и на тяхно място да назначавате без конкурс абсолютно неподходящи партийни членове.

183

МЕТ

преди 1 година

До КонстантинА изложи ли факти за аферата на ПП, ДБ и БСП с консорциума Джемкорп, когато се канехте да продадете българския НЕК, нашата енергетика на офшорна фирма?Изложи ли факти за комисионните, които всеки месец плаща държавата ни на фирмата МЕТ, дъщерна на Газпром за продажба на газ с една трета по-висока цена?

182

Анонимен

преди 1 година

Дежавю от миналата година. После пак ще кършат пръсти и ще обясняват, че 10% разлика е нормална грешка.