281

Анонимен

преди 1 година

Като гледам, повеят на вятър 2022 казва: Подкрепата за европейските политики в този им вид отслабва. Не сме доволни от поскъпването, не сме съгласни с него и осъждаме политиките, довели до него. Няма положителни очаквания от подкрепянето на каквато и да е военщина, освен на националната ни армия. Не искаме еврото, защото то олицетворява в момента лошата икономическа политика на ЕС. НАТО-вският ентусиазъм е в миналото. Явно това няма да са последните избори.

280

верно

преди 1 година

къде е Славиту? Сега като пусне един нов кючек тези дни и всички селян-дури ще пуснат по една сълза + бюлетинка за техния бог където звъни за разни ферарита, ама му давало заето.

279

Щерю

преди 1 година

Осман Октай каза: ПП, БСП, ДБ и Български възход ще съставят правителство. Тогава защо да гласуваме изобщо? Машинният вот е "демокрация" в действие...

278

Анонимен

преди 1 година

Хибридната война която русия води с цел дестабилизация на ЕС си върши работата, и явно обществото е убедено, че еврото е лошо с някакви измислени истории, че инфлацията с еврото щяла да бъде по-висока от сегашната. Явно българите нямат интелектуалния капацитет да си зададат въпроса защо инфлацията сега с левове пак е висока, че даже и по-висока отколкото средната за еврозоната.

277

Анонимен

преди 1 година

Алооооооо, Медианата! Запомнете си прогнозата! И ако не познаете, повече никога не се появявайте. Може да се прекръстите тогава на Измамата!

276

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "По-големи разбойници от гербаджиите историята ни не познава.Един свестен няма сред тези невежи и неграмотни бандити." ----- а не така! ПростоПотките за година успяха да задминат тиквата по схеми и кражби.. ама така е като си учил у харварТ как да краднеш

275

Жалка агенция

преди 1 година

Платено от ГЕРБ

274

Анонимен

преди 1 година

Домонична България ако мине 4%, това ще е позор за всички българи.

273

Анонимен

преди 1 година

човек много трябва да го е закъсал умствено че да гласува за да окрайна,или пазаруваме продажници на канадските измамници

272

Анонимен

преди 1 година

По-големи разбойници от гербаджиите историята ни не познава.Един свестен няма сред тези невежи и неграмотни бандити.

271

ГНЕВЕН

преди 1 година

Шайката ГЕП трябва да е в затвора ,но Гешефтаря ги варди.За сега.Мнението на умрялата Медиана няма да повлияе на нормалните българи ,според които ГЕП са крадци ,лъжци ,неграмотници и наглеци.Наглата Тиква заобиколена от биковци ,дончевци и увехнали теменужки и дуловски пернати ,няма никакъв шанс.

270

Кривондел

преди 1 година

Ако тези изследвания са вярни - единственият шанс за управление минава през коалиция с ГЕРБ. Алтернативата е нещо пагубно с участие на тюрлюгювеча от възрожденци и яневци. Това е.

269

Лъжа е!

преди 1 година

Не чуваш ли, спри се лъжа е!

268

Отвратен

преди 1 година

Как да се коментира "агенция" за Пропаганда и Внушения, що не престанете бе , или защото са Ви платили, та трябва да се отблагодарите на Националните Предатели?? Умишлено го правите за да се отвратят хората и Гумените ПРАЗНИ ГЛАВИ, пак да Унищожават България?? На КОГО служите>>>

267

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

А Тренд дори дват 12% преднина на ФЕРБ на референдумите за независимост в Луганската и Донецката народни републики

266

Анонимен

преди 1 година

Тия безсрамни агенции ще ги чакаме вечерта на 2 пред телевизиите да им видим на живо продажните физиономии. Лъжат много заради пари. В последните два избора имаше яко ама много яко разминаване от тяхното с реалното. Тоя път разминаването ще е още по-голямо защото хората не им вярват вече и с неверните си отговори при анкетиране си отмъщават за подигравките който си правят с нас.

265

Анонимен

преди 1 година

И на предишните избори беше така като прогноза а на края 10 пункта разминаване. Ицо Хазарта си го каза в прав тект. У нас няма истинско проучване, който плати той има високите проценти като прогноза после ужас

264

Божанко Яворов

преди 1 година

Възраждане яде живо месо от ГЕРБ.

263

toti

преди 1 година

Абе тия ГЕРБ не свършиха ли парите,дай поне по един банкет по места та да се облажат поне веднъж глупаците!!!Накрая пак ще се врете под прожекторите,но те за вас НЯМА ДА СВЕТЯТ !!!

262

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!