241

това гласуване

преди 1 година

май има смисъл само за тези, които са на хранилката или са им обещали по-добра позиция до яслата, т.е. така наречения "твърд електорат", останалите са винаги прецакани. Ама това е някакъв вид демокрация, засега нямаме друга в обръщение.

240

рр

преди 1 година

Тиквата срещу корумпирания разследван от прокуратурата лъжец? Безмислено е да се правят всякакви дебати, щото кикито не може сам. И сигурно е подготвил пак някакви компромати, листчета, видео -на което са спецове и пр

239

Ами парите

преди 1 година

До д -парите (милиончетата от газовите афери и др.), дадени на програмистчетата пак така ще фал.шифи.цират вота. Спокойно, няма отърване от дежендъриата

238

д

преди 1 година

миналата година пак така казваха и накрая ПП биха

237

Анонимен

преди 1 година

ТИКВАТА е мъжкар само когато е на власт,защо бяга от дебати крадеца,защо три парламента отказа да става депутат ръси лъжи наляво и дясно но коя е МАТА ХАРИ.

236

абе тези с кюлчетата

преди 1 година

Остана ви една седмица да пишете грешни прогнози Ще ви видим процентите, но никъде не се подписвате и не носите отговорност за писането си, ако не Ви се сбъднат прогнозите то извън София има има толкова ел. стълбове и пригответе си въжето и напишете си молбичктите , че не ставате и за дребен анкетьор

235

Netochen

преди 1 година

До ТоченGlasuvash za tqh zashtoto si izvunredno t.p

234

Иван Иванов

преди 1 година

То и за предходните избори даваха същите проценти, но не познаха.

233

Анонимен

преди 1 година

Точен, нито една партия не работи в полза на българския народ. Всички работят само за личния си интерес и най-вече джоб :)

232

Точен

преди 1 година

Гласувам за Възраждане, защото само те работят в полза на българския народ.

231

Анонимен

преди 1 година

Като дойдат гласовете от чужбина ДПС ще отвее и БСП и Възраждане.

230

Константин

преди 1 година

Междудругото Боко принизи така изискванията към нашите политици. И Киро следва това поведение. Ако избирателите не харесваха Боко,нямаше да има такива като Киро. А след Волен, такива като Костадинов

229

До Анонимния

преди 1 година

А Боко не е национален предател, крадец и лъжец.Той "не остави" България енергийно зависима от Русия, не хвърли фирмите да плащат борсовицени на тока и не ограби страната? Не теглеше и кредити?

228

msm

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС ще управляват, ясно е като бял ден, че ще съберат 40%. Поне ще имаме изявено Евроатлантическо правителство. Дано по-малко да крадат.

227

Анонимен

преди 1 година

Резултата на ГЕРБ е подценен. Процентите на другите партии са дадени на ока, без да се знае истинската ситуация. Най-малко 30% ще гласуват за г-н Борисов и той ще направи правителството.

226

Handel

преди 1 година

"То е реализирано със собствени средства." Не мога да схвана какво означава "собствени средства". Единствения начин да имат "собствени средства" е да печатат пари. Тогава какво чака полицията че след такова признание още не са ги арестували?. Всички други средства, които има една фирма каквато и да е тя, са получени от някъде.

225

Анонимен

преди 1 година

До ОткровеноШкафче, направени с фитошоп. Сменете си вече опорките и си гледайте аферите Джемкорп, МЕТ, с които източите бюджет е ан България за 7 месеца!

224

Анонимен

преди 1 година

До КонстантинПо-добре мутра за лидер, отколкото национален предател и крадец като Кирил Петков.

223

Бойко Борисов

преди 1 година

Чувам ли жален *** вой?

222

Константин

преди 1 година

По резултатите във Факултето ще разберете коя партия е най-корумпираната. Няманужда тук да спориме повече.