184

Анонимен

преди 1 година

Тебе единствено те е страх,че няма да пълниш вече чекмеджето.

183

Анонимен

преди 1 година

По-долно ,подло 1 алчно и нагло същество от шофьора на Тато ,Боко Тиквата НЯМА!!!

182

toti

преди 1 година

Кво толкова сташно има,нали живеш да умреш,а ЕДИН ПЪТ СЕ МРЕ ,за много това е без значение кога,важно е не да се мре,а ДА СЕ КРАДЕ !!!

181

Z

преди 1 година

Да не би да го естрах от ядрен инцидент в Козлодуй? Да разясни на хората какво правят американците в Козлодуй, защото аз лично съм по притеснен от американчетата не от запорожие

180

ББ

преди 1 година

До кви турциголямата част от българските турци са страхотни пичове,имам приятели...много...един Народ сме,те са най....ограбените хора...веднъж ги използват дпс да им гласуват и ги продават в робство в ЕС, и подобни на *** ги използват като насаждат омраза и разделение...*** аплодираше пеевски дето им плати автобусите за "контрапротеста" и на копейкин плати с ограбеното от бг турците..те са наши Братя...Петко В най-добрият му приятел бе турчин!!!*** са заплаха за НС,службите??

179

ББ

преди 1 година

До Анонименядрени..уау,от *** не знаят къде се намират заслепени от копейките,Свободният Свят също има ядрени,по-модерни и смъртоносни,стигнем ли до тях няма да има победител най-вероятно,бъдете сигурни,че Свободният ще ги използва,това не е Блъф,РБ е член на ЕС и Нато,на териториата ни само съюзнически...пазещи домовете и Свободата ни...изрожденци!!!

178

ББ

преди 1 година

До АнонименгоУем смех,България е член на НАТО...САЩ дори не искат да продатат 35-те на турците,на Гърция дават..."турски вилает" са само в болният ти мозък,преди това бяха часто от Империята на Симеон Велики...ако ще се връщаме нека не е избирателно!!!полезните ще свършите скоро!!!доган,борисов, изрожденците бачкате за подобни у.од., и манипулирате Българите...няма да ви се получи!!!ще гласуваме различно и този път..никога повече дпс-гроб---изрожденци-дпс маащи маанета пред...Александър Невски!

177

Зрител

преди 1 година

До 186. С една огромна разлика, никой не обстрелва Кърджали и Разград, никой не забранява да си говорят и учат майчиния език, и още като се присъединим към Турция, тия с двойното гражданство ще загубят българските паспорти и бай, бай Европа. Има разлика нали.

176

емигрант

преди 1 година

Виж ти кучкарят на Путин и бивш пъдар на Тошо за какво се е загрижил ? Какъв ЛИЦЕМЕР и ИЗМАМНИК ! "Аз съм пRост, но и вие сте пRости, затова се разбираме" ! Верна ли е тази мисъл на Тиквата бре гербопитеци ? Ако си мислите, че имате повече мозъчни гънки от него защо допускате пRостak да ви управлява мозъците ?

175

Анонимен

преди 1 година

ако има шум имам Беруши

174

scott

преди 1 година

мен па ме е страх от Боеко министер!По-големи щети и от ядрен взрив.

173

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 186: Добре, да погледнем нещата от нашата камбанария. Ако наши пишман патриоти на бронемашини бяха отишли Родопите да тормозят хората там Турция щеше да се намеси и или щяха да получат автономия или тя щеше да ги окупира. Това в Украйна вършеха укронацистите. Украйна можеше да задържи Донецк и Луганск ако беше изпълнявала Минските съглашения - специален статут (автономия), изтегляне на тежките оръжия от линията на съприкосновение и т.н. Можеше,но не го направи. Искаше военна победа.

172

Анонимен

преди 1 година

До 182....А сега мъдрецо обърни поглед на юг.Там има една 600 хилядна армия и държава която ако рече по твоите думи да защити местното етническо население , ти тука вече няма да пишеш на български след неминуемия референдум за присъединяване на България към Турската държава.Защоти и те по твоите думи имат основание.България е бивш турски вилает с частично населено турски граждани.Да, те са с двойни гражданство.Сега узря ли?

171

Анонимен

преди 1 година

До 182....В сега мъдреци обърни поглед на юг.Там има една 600 хилядна армия и държава която ако рече по твоите думи да защити местното етническо население , ти тука вече няма да пишеш на български след неминуемия референдум за присъединяване на България към Турската държава.Защоти и те по твоите думи имат основание.България е бивш турски вилает с частично населено турски граждани.Да, те са с двойни гражданство.Сега узря ли?

170

Анонимен

преди 1 година

Нас пък много ни е страх ГЕРБ да се върнат във властта, ама какво да правим.

169

Анонимен

преди 1 година

Страх ме е да не дойде Бойко на власт. Сега ходи по градовете и се хвали, но да каже защо сме най-бедни. Защо румънците ни изпревариха?

168

Анонимен

преди 1 година

Тулупа ще вземе властта и длани ще спре радиацията над България. Баце.... Ти си нашето слънце. Ти си новият елемент от Менделеевата таблица 120 елемент Бацелениум и 121 елемент Толупениум.

167

Малко за политика

преди 1 година

До Лъжеш!: Той, Бойко че лъже, това не е нещо ново. Но и ти смесваш истината с лъжата по Бойковски маниер. Да, Бойко построи т.н. "Балкански поток", от който получават газ Сърбия и Унгария, а ние не. Но ако си плащахме в рубли, щяхме да си получаваме и ние по нашият договор. А какво чудовище ти е Путин? Комиксите са за децата. Русия започна войната за да защити руското население на Донбас, което укронацистите 8 години обстрелваха. Война можеше да няма ако Украйна спазваше Минските съглашения.

166

Star

преди 1 година

Баце,печелили изборите,и се издърви на путляка.

165

Анонимен

преди 1 година

Построи на варварина Путин безплатен газопровод за да започне войната, а сега те е страх да не стане ядрен инцидент в ЗАЕЦ. Борисов, късно е да се вайкаш и ти имаш сериозен плинос за началото на тази кървава война.