30

чичо

преди 1 година

НАРОДЕЕЕ...пак те питам-докога ще търпим престъпника Радев?Този престъпник пред целия свят,защото е президент и светът чува какво е казал,ни направи нация от мутри и мафиоти.Сега,ти да видиш,искал стабилна коалиция.Каква стабилност с мутри и мафиоти бе престъпник?!Знам,че малко хора ще ме разберат,но дори Алеко с неговото,че всички са маскари е нанесъл по-малко вреди на народа от Радевото,че сме народ от мутри и мафиоти.Моля се да разберете какво казвам,моля се да изхвърлите Радев от живота си,м

29

карачанаков

преди 1 година

Внимавай какви ги дрънкаш че да не ти дойде на гости Киро Гундяев тогава ще видиш дявол по пладне и Йотовица да му се търкаля в краката няма да помогне. Нали Крим бе руски бе другарю сега кво стана заради изборите ли заради нещо друго ли ги хортуваш тези работи.

28

пуйката

преди 1 година

Просто след 27 септември след края на референдумите ще обяви териториите,в които тези дни има референдуми за част от Руската федерация и който ги обстрелва ще го счита тя за агресор с всички възможни отговори.Това е реалността,а мобилизацията е да подготви населението психологически,защото след обявяването им за част от Русия неминуемо ще последва обстрел по навик от украинска страна,а на Русия и трябва точно това,за да направи що си е наумила с подкрепа вътре за Путин.

27

Стефан Генов

преди 1 година

То ескалира но войната е само предлог,а ескалира заради алчните ни и управляващи"политици"тук важи поговорката *Да бе мирно стояло ,не би чудо видяло!*А най важното за нашата сигурност е вън от България нотовците и Сащ!Заедно с тия дет ги настаниха тук без съгласието на нас -Народа!

26

Анонимен

преди 1 година

Гумене, тя войната в Украйна отдавна афектира доставките на газ и петрол, ти в пещера ли си живял ве, фатмакко?

25

Ужас

преди 1 година

Каква отбрана да укрепваме срещу кой ще се бием радев

24

Ужас

преди 1 година

Не вярвам вече на нито една дума на радев и много сьжелявам , че се подведох и гласувах за него

23

Анонимен

преди 1 година

Решението е да подкрепим Русия.

22

Анонимен

преди 1 година

Но пьк признава косово е това е слугинаж

21

Анонимен

преди 1 година

А защо отказахте американските танкери ?

20

пришълеца

преди 1 година

Иран падна на нос:)))

19

Анонимен

преди 1 година

The Great Reset голямото зануюяване или рестарт първо ковид слеф това война следва икон.криза и започва операция глад наред с климатичната криза ще приемете новия световен ред в който няма да притежавате нищо но пък ще сте щастливи!

18

ББ

преди 1 година

До Анонименуау...*** не схващате и "вярвате"платено на путин,Черно море ще бъде изпълнено със флота на НАТО,летищата на ЕС със бомбандировачи на НАТО,Ядрените арсенали на Свободният Свят ще са в Бойна готовност...путин го пожела...хитлер допусна същата грешка...повярва си...повярва на лъжещите го!!!...да е война!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Абе Радев Що не вземе малко повече да мисли преди да се изказва. И ако може да бъде малко по умерен по-сдържан. Политик е все пак.

16

Гумичка за триене

преди 1 година

Не беше ли този човек,пардон това не е човек този морлок който се изцепи ЧЕ КРИМ БИЛ РУСКИ!!!! явно е шизофреник морлока!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Като част от ЕС България подкрепя санкциите срещу Русия, но Европа е длъжна да търси активно механизми за минимизиране на последиците, защото "сама застрашава своя индустриален капацитет", а цената ще се плати от гражданите", подчерта държавният глава. - добре и точно казано!

14

Мара Белчева

преди 1 година

какъв газ и петрол бе, зелени чорапи? Аре марш на фронта за пушечно месо!

13

Добричко лъвче

преди 1 година

А междудругото овцете не притежават ВЕЛИК разум, а нищо Велико няма в тях, но в лъвовете има нещо велико!Лъвът е орисан по природа да бъде цар, а лъвицата е орисана да бъде негова царица !

12

Добричко лъвче

преди 1 година

Някои хора смятат, че аз съм нечия *** !Нека да се запознаят с мен, нема да си уредят среща с мен, за да разберат, че всъщност аз съм САМОУК ЧОВЕК!

11

Добричко лъвче

преди 1 година

Жалко че изобщо пророци са казали, че ще има рай на земята!Това е най доброто, което някои пророци са казали!А хора, които искат да нямам приятелка хубав живот и т.н., значи нещо им има, не знам какво им има, но нещо им има!Тези хора не са нормални! Освен това са дяволи !