131

Демограф

преди 1 година

Демографският колапс на Бългалайнария вече е неизбежен, каквото и да се направи!

130

Ситуацията

преди 1 година

То и сега се подаряват общинските жилища, но под друга форма. Нали по правило, поне в София, настаняват някого в общинско жилище само ако за него няма кандидати от веселия етнос. А етносът успява в кратки срокове да го направи негодно за живеене и настоява да му се даде друго такова. Демек, все едно им ги подаряваме, след като се допуска безнаказано да ги унищожават и после за награда им дават друго общинско, та да унищожат и него. Та, ако ще подаряваме, нека поне да е на градивни граждани.

129

Анонимен

преди 1 година

По-рано тук се правеха предложения, които биха имали безспорен ефект. На младо семейство с дете да се дава тристайно общинско жилище, като се има предвид и образователен ценз. При раждане на второ дете да им се даде възможност да купят жилището на половин цена (цената да се равнява на данъчната оценка). Ако нямат спестявания, да им се отпусне безлихвен заем. Родят ли трето дете - да им се подари жилището, т.е. да им върнат парите, ако вече са купили апартамента на половин цена.

128

За демографски бум

преди 1 година

Да вдигнат заплатите тройно. Да предвидят щедри детски надбавки, но само за деца на пълнолетни родители с минимум средно образование. На млади семейства под 30 г., с минимум средно образование, да осигуряват жилища на нормиран наем. В детските ясли и градини да приемат първо децата на образовани родители, които работят или са студенти. Да предвидят солидни бонуси за млади мъже под 40 г., които са поели отговорността да бъдат съпрузи и бащи. И да видиш тогава как ще се увеличи раждаемостта.

127

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ убиха България само за 12 години. Ниска раждаемост висока миграция, първи по смъртност от сърдечни заболявания, от ракови заболявания, от ковид, от катастрофи. 12 години без съдебна реформа, без здравна реформа, без образователна реформа. Българина ще си направи харакири на следващите избори.

126

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ОПИТВАМ СЕ ДА СПАСЯ БЪЛГАРИЯ НО НЕ МОГА ДА ПРАВЯ ПО 17 ДЕЦА НА ЧАС, СОРИ!

125

Като самотна майка,

преди 1 година

колко деца може да отгледа една жена? Тук нямам предвид онзи контингент, който е направил самотното многодетно майчинство своя професия. Имам предвид достойните ни момичета с образование и професия, които така и не угодиха на свръхвзискателните потенциални свекърви и не успяха да получат друга квалификация от устата на глезените им синчета,освен "Ти си една елементарна кифла. Искаш ли ей сега да звънна по телефона и да видиш колко такива кифли като теб ще ми дотичат?" От такова л. баща става ли?

124

ЧИТАТЕЛ до ХА ХА ХА

преди 1 година

Хей смехурчо, няма по-скъпи жилища от московските, пък и не съм чул някой да бяга от Германия, къде според теб е ужасно да се живее - хо-хо -хо-смехуран, а в Москва е прекрасно...

123

Това е така, защото

преди 1 година

Още в годините на зрелия социализъм на мъжете им се услади да бъдат единственото дете вкъщи, да им се угажда, мaйкuтe им да ги глезят и обгрижват като малки деца и да не се нагърбват със задълженията на глава на семейство. От значение беше и размерът на заплатата. При мама и тате в повечето случаи мъжлето си ползваше заплатата за джоб харчлък. След промените имаше тежко десетилетие, тогава пък и не помисляха да създадат семейство. Междувременно момичетата нарамиха кръста на самотното майчинство.

122

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА ---ха ха ха Смехурчо, мнаого си се объркал, или с турския си зле, или с английския, и на двата езика информацията е от предизбирните обещания на Ердоган, нищо не е направено и нищо не е раздавано ---хо , хо -хо- хо -хо

121

до 134

преди 1 година

пълни глупости, в турция 60% са под прага на бедността, а инфлацията е 80%. Спри да говориш глупости резак

120

БОЙКО Е ВИНОВЕН

преди 1 година

КЪДЕ СА СИГААНИТЕ БЕ БАТЕ! НЕМА КОЙ ДА ПРАВИ ДЕЦА - МУРГААВИ БЪЛГАРЧЕТА ?

119

Анонимен

преди 1 година

Население на България. 1880 - 2 милиона. 1887 - 3,154 милиона. 1926 - 5,53 милиона. 1946 - 7 милиона. 1985 - 8,95 милиона. 2021 - 6,5 милиона, от които половината са в чужбина.

118

Albi

преди 1 година

Е нали това е целта. Радват се на постигнатото ли? Сега и дупнатите (които са оцелели) като си дупнат 3,4, 15-та доза ще се ускори процеса

117

преди 1 година

Хората които се размножават просто не са с всичкия си. Като видяла че съседката ражда и жената почва да иска деца, верижна реакция, ама защо. Защото жените привличат вниманието на мъжете и преспиват и се женят за да поемат отговорност за последствията и осигуряване на добра грижа. В един момент всичко това са го нормализирали като рецепта за живота, че ще се женят и ще раждат, което е изключително тъпо и нагло защото се прави без съгласието на бъдещата жертва, която ще бъде убита чрез старост..

116

Анонимен

преди 1 година

В края на 18 век Османската Империя е 20 милиона включително с всички малцинства а Русия е 90 милиона. През 1923 се прави първото преброяване в Турция. Тогава населението на Турция е 13 милиона а България е 6 милиона. Българите в Османската империя са по многобройни от други малцинства като сърби и арменци. Днешна Македония тогава е населена с българи. Днешна Северна Гърция, град Солун са български градове.

115

Антрополог

преди 1 година

Българите са били втория по население народ в Османската империя.Турците са били 3,5 милиона българите 3 милиона.Сега турците са 80м. ,а ние 6 м. просто попаднахме в грешния строй...

114

БКП-терористи

преди 1 година

Комунизма не прощава,след 500 века робство се организираме като държава и превземаме най-непревземаемата военна твърдина в Света- според всички историци-одринската.След около 20 години сме шеста икономика в Европа.А сега 30години след 50 години брадска дружба сме в дъното на всичко класации.

113

Анонимен

преди 1 година

пак простотия какво огромно количество пенсионери като те измират вече поголовно една година след пенсионирането си само на нашата улица за една година си отидоха 15 пенсионера искате да вмените вината пак във тях че те са причината българия да е африканска страна по стандарт не господа те не са виновни по някаква случайност са станали пенсионери даи да ги опрем до стената и да ги разтреляме и всичко ще се оправине няма да се оправи защото кражбите по високите етажи продължават и бушоните са ***

112

Анонимен

преди 1 година

Демократите унищожиха България. За нула време от 9 милиона станахме 6,5 милиона като половината от тези 6,5 милиона са в чужбина.