42

Глупости!

преди 1 година

Изключено е да се случи.Партията "Италиански братя" има фашистки корени.

41

Анонимен

преди 1 година

Фашистите са в Брюксел! Крайно време е да им се бие шута.

40

Анонимен

преди 1 година

Урсула заплащва със снакции държава член да не се отклонява от правата линия още преди да се е създало правителството. Ще пратят танковете като в прага едно време ли Толкова за демокрацията в комунистически ЕС

39

aaa

преди 1 година

Е тая девойка, ако не оправи Брюкселските зелки няма кой друг да се справи. Орбан вече май не е сам. Да видим до 1 година колко още крайно десни популисти ще станат премиери.

38

хахаха

преди 1 година

Леле мале! А магарет е дъщерята на боян такси ров, от селата:)

37

Някой

преди 1 година

"но дипломати и експерти не виждат как Рим би рискувал да откаже огромните помощи, обещани от ЕС." Ето я истината за демокрация в ЕС.Ти даваш пари,а какво ще ти дадем ще преценим от това дали си послушен.Ако имаш собствено мнение няма пари.Онази с кривата уста продаде България.Затвори 2/3 от ядр.енергетика и сега къде е

36

Перспектива

преди 1 година

В Италия им дойде до гуша от ковид, ваксини и режим на тока.

35

Анонимен

преди 1 година

"На италиански мелоне(melone) означава ПЪПЕШ. Значи преведено от италиански името на тази италианска мома ще звучи на български като Гюргя Пъпешова. Смех.:-)))))))" ____________ Ами смей се, като ти е толкоз акъла... На жената фамилията е Мелони, а не Мелоне. Нещо като онова с компютрите и компотите се получило при тебе. Абе... съмнително е, че ще схванеш, така че - смей си се, дето се вика - смехът е здраве...

34

izmama

преди 1 година

Тая Мелони ,много и увиснали мелоните

33

-

преди 1 година

Кралицата умря и сега ни управлява датската кралица чрез придворните си. Ето това е клуб ЕС и Симеон СКГ ни вкара в кошарата през задната врата.

32

Анонимен

преди 1 година

На хората чашата им преля. То бива наглост и извиване на ръце от ЕС, Урсулата забрави от къде е тръгнала.. Ще бъде справедливо да увисне на някой клон в центъра на Брюксел.

31

Анонимен

преди 1 година

Скоро целия ЕС ще бъде пометен от недоволните. Гросмайстор Путин ще спечели най-сладката си победа. Великан!

30

Анонимен

преди 1 година

Гоу Гоу Мелони! Тази е по яка от слабоумната Урсула! Киро да каже кога Урсула ще се пенсионира ... стреса и идва в повече, а и 7 деца е родила! Време и е за почивка?

29

Крейзи жена

преди 1 година

- Тая нормална ли е изобщо?!? Не изглежда на такава.

28

Анонимен

преди 1 година

Начи държавите плащат едни пари на ЕС които после им ги преразпределят и дават назад, ако са послушнички, ако не са, измислят нещо като върховенството на закона и ги изнудват да слушат ... това ли е демокрацията за която преживяхме жанвиденовата зима и сега се готвим за още по страшна зима? А като свърши войната ще ни надупчват с нови дози ваксини, щото и фармацевтичните концерни трябва да правят пари?

27

Анонимен

преди 1 година

ЕС го направиха така че държавите да са зависими от едно място за да получават помощи. Този модел е несъстоятелен и е въпрос на време да се счупи.

26

Анонимен

преди 1 година

В Италия Мелони, в България Копейков? Еми така е, тая лелка дето Ердоган я сложи да чака на дивана, съвсем се е самозабравила ... много е нахална! Плюс това кой е гласувал за нея, аз не! Пък ни нарежда все едно има мнозинство от 100%!

25

Ром"с

преди 1 година

Защо ли не пишете ,че Брюксел и Урусла фн де Ляйн или как е правилно...се набръква в вътрешните работи в Италия и заплашва италианците спирането им спонсориране от Брюксел..на какво право тя има работиа в Италия !

24

Егати

преди 1 година

По-гадна снимка не можаха ли да намерят? Как си ли целенасоченото оплюване

23

Щерю

преди 1 година

Някак си е срамно жени да управляват цели нации. Удобно поставени лица са...