8

карачанаков

преди 1 година

А с български паспорти има ли като Копейкин,Бялата златка ,Крушовската ездачка? Или и те са като руските депутати които преценили че по добре е да си стоят на работните места отколкото да отиват на фронта.

7

Трябваше да

преди 1 година

се изцепим, че ВСИЧКИ българи с руски паспорти са мобилизирани, за допълнително шок и ужас в медийното пространство... пък и извън него. Пък и излагате се - цял ден мина, а нито една новина на мобилизирани петокласници!

6

Анонимен

преди 1 година

Дуплика към предния писател .Човечец какви са бесарабските я помисли с тая дамаджана ???Хиранпредали родината си избягали от башибозука така както правя сегашните украйнци 10 милиона избягаха аха

5

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия "българи" с руски паспорти? Има етнически българи в Украйна. Заради тях чорапът рече: "Няма да даваме оръжие на Украйна, за да не загиват българи". Обаче товарщи генерал не знае къде точно са българите - в окупираните южни територии на Украйна. Да, товарищ генерал, точно българите сега търпят рушката окупация. Понимайш, фуражка?

4

Я как категорично

преди 1 година

лъже този шмекер ? Кой ли пък ще даде данни от Русия за мобилизацията на вражеска страна член на НАТО и ЕС ? ТОВА СЛУЖЕБНОТО Е САМО ОТ ИЗМАМНИЦИ !

3

Анонимен

преди 1 година

И Копейкин ли?

2

Анонимен

преди 1 година

Копейкин не го ли мобилизираха?

1

Костадин Костадино

преди 1 година

Ааа,има.Има!