16

МВР ПОЗОР

преди 1 година

МВР е инсталирал пулограмотни полицаи в РУ БОБОВ ДОЛ които слугуват буквално на Ц/И/Г/А/Н/И и тероризират новодошли Софиянци!Тежко изостанали Полицаи по близки до Терористи отколкото до нормални хора! В Бобов дол е АД, Ц/И/ГА/НС/КИ АД!

15

МВР ПОЗОР СТЕ

преди 1 година

МВР е инсталирал пулограмотни полицаи в РУ БОБОВ ДОЛ които слугуват буквално на *** и тероризират новодошли Софиянци!Тежко изостанали Полицаи по близки до Терористи отколкото до нормални хора! В Бобов дол е ад!

14

Анонимен

преди 1 година

Да, при служебното олиото е 4 лева, при Промяната беше 6 лева. Точно 50% както си написал, ама в обратна посока. При промяната бензина беше 3.50, сега е 3 лева

13

Анонимен

преди 1 година

на коментар 14 думата зад звездичките е б0клuк

12

До 9

преди 1 година

При ПП инфлацията беше 17%.Сега при служебното правителство е 50% .Но ти си троши колкото искаш.

11

Евроатлантик

преди 1 година

На България и трябва работещи бедни -бачкатори които да бъхтят сериозно и отговорно и на края на месеца да не могат да си платят със заплатата тока.

10

Мда

преди 1 година

До 5 Пожелавам ти да станеш безработен и да живееш на социални помощи, тогава ще те видим ще ги ръсиш ли такива...

9

Анонимен

преди 1 година

А добро утро. Някой вярвал ли е на ПП , че е само 20% при положение, че като влезе в магазина и му се завива свят от двойни цени.Продължавайте да вярвате, такава промяна ще ви топли дълго време.

8

пришълеца

преди 1 година

Аут на мафията:))) 20 години печалба ще възстановяваш:)))

7

Анонимен

преди 1 година

И аз искам *** немааа само за дупетати и аддминистрации има

6

Нане

преди 1 година

Държавната администрация трябва да се съкрати минимум с 50 процента, инче след най много 3 години ни чака гръцкият сценарий, с разликата че Европа няма да ни даде 300 милиарда за да ни спаси... ===)))

5

Анонимен

преди 1 година

Инфлация не се бори с вдигане на доходи, а с ограничаване на потреблението. ФЕД и ЕЦБ напечатаха трилиони долари заради Ковид помощите, и заляха икономиката с тях. Тези пари сега са в обръщение и се наливат в имоти, коли, биткойни и т.н. Заради това цените екслоадираха - просто няма толкова стоки, които да отговорят на това търсене. Сега като изстрелят лихвите, нещата ще започнат постепенно да се нормализират - естествено с цената на безработица и стагнация. Винаги след иху-аху следва олеле-мале

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя лалугер е на заплата и нищо ефективни за народа .Чиба бе доносник

3

Анонимен

преди 1 година

А откъде тия допълнителни 200-300 милиона бе другарю синдикалист? От заеми, от вдигане на данъци на злите програмисти и като цяло от работещите в частния сектор или направо да вземем да си ги напечатаме, както направи ЕЦБ през последните 2 години? Аз пък предлагам рязко да съкратим работещите в бюджетния сектор и със спестените пари да вдигнем заплатите на останалите знайни и незнайни чиновничета, дето все не са компенсирани правилно и изнемогват.

2

Разочарован

преди 1 година

ПП за седем месеца направиха така,че с 2 бона заплата да се чувствам като последен бедняк, тяхната майка

1

Анонимен

преди 1 година

Другари синдикалисти ,има ли още някой невежа който да вярва че инфлация се бори с вдигане на заплати ?Значи шефа на ФЕД в САЩ,ясно каза -вдигаме лихвите ,дори с цената на безработица и болка ,но инфлацията ще бъде смазана -банките докараха инфлацията с действията си на безумно наливане на пари в икономиката и те ще я намалят но с цената на скъпи кредити,пукане на балона при жилищата ,безработица ,и стагнация ,докато тук червения синдикалист плакне очите на неуките с вдигане на доходи