36

Тези вождовете

преди 1 година

на КНСБ какво работят? От къде им плащат заплатите?

35

Анонимен

преди 1 година

Намалете цените защото те не са реални, а спекулативни от алчните производители и търговци. Правете проверки и налагайте санкции и то солени. Защо в САЩ чрез увеличаване на лихвите искат да върнат инфлацията до 2%, защо това да не стане и в Европа и България? Пари за увеличаване на доходите няма, но могат да намалят цените.

34

Анонимен

преди 1 година

Най-големият враг на българинът е че бързо забравя. 1996 се завръща смехурковци.

33

До 28

преди 1 година

Кофичка кисело мляко не е била 70 със.,а над 1 лев.Ти явно пазаруваш продукти с изтекъл срок на годнот или откровено лъжеш.Все пак всички пазаруваме,нали?

32

МВР ЦИГАНИ ПК

преди 1 година

МВР е инсталирал пулограмотни полицаи в РУ БОБОВ ДОЛ които слугуват буквално на Ц/И/Г/А/Н/И и тероризират новодошли Софиянци!Тежко изостанали Полицаи по близки до Терористи отколкото до нормални хора! В Бобов дол е АД, Ц/И/ГА/НС/КИ АД!Казвам се Мирослав Германов и полицаи и роми ме изтезават в Бобов дол!

31

Коко

преди 1 година

Инфлацията я прави любимия ти Путин. И любимия ти *** да дойде инфлация ще има, даже по- голяма. Защо за 12 г. Боко Харам не направи така, че икономиката ни да е по- малко от влияние на подобни процеси.

30

Циганско МВР

преди 1 година

МВР е инсталирал пулограмотни полицаи в РУ БОБОВ ДОЛ които слугуват буквално на Ц/И/Г/А/Н/И и тероризират новодошли Софиянци - удрят с ЕЛЕКТРОШОК !Тежко изостанали Полицаи по близки до Терористи отколкото до нормални хора! В Бобов дол е АД, Ц/И/ГА/НС/КИ АД!Казвам се Мирослав Германов и полицаи и роми ме изтезават в Бобов дол!

29

Анонимен

преди 1 година

Джим Кери казва че ако медиите не работят за 1 месец 70% от световните проблеми ще изчезнат, за тва rm -rf *

28

Анонимен

преди 1 година

Пламене,защитавай твоите членове пред техните работодатели,а не вдигай пушилка по принцип,за да напомняш отвреме на време за себе си и да заслужиш парите на тоя,който ти плаща.

27

Радослав

преди 1 година

Тия как се сещат да изпълзяват все преди избори, когато няма правителство и цялата им пушилка е лишена от смисъл? Сега като реве и организира протести кой ще гласува в парламента желаните промени? А да, то е момента парламента не работи, ама като минат изборите КНСБ пак ще заспи зимен сън и така до следващите избори! Тия изпълзяват все в моменти в които изпълняването на гръмките им желания е невъзможно колкото да отчетат дейност и после пак почват да папката от държавната софра!

26

Анонимен

преди 1 година

Хранителните стоки от първа необходимост са поскъпнали в пъти. Примерно кофичка кисело мляко преди всички тези истерии беше 70ст, а сега е 1.60лв - повече от два пъти! Кашкавалът от 8лв/кг сега е твърдо над 25лв/кг - 3 пъти! Яйцата от 23ст за брой сега 50ст. - двойно! Безалкохолни, боза, бира, сладкиши са минимум тройно по-скъпи. Класическата баничка е вече лукс стока. Масово се продават по 2.50-3лв.

25

Анонимен

преди 1 година

Олио не пием. От 15 г. съм на зехтин, който горе-долу си е на същата цена. Лицемерният синдикализъм отдавна не ме интересува. Мислят се себе си тия таракати, не за бедния народ. Защо е беден народа? - Защото е "много умен"!

24

Анонимен

преди 1 година

На служебното правителство му остава още една седмица,ама Пламенчо сега решил да се изока.Чии ли интереси защитава предизборно,или да не питам?

23

Коко

преди 1 година

Какви компенсации искате бе неграмотници. Нали именно всякакви компенсации вдигат същата тази инфлация. Всеки ще ползва толкова колкото изкарва. Времената са трудни и без затягане на колани няма да мине. Винаги съм се чудил как може да има организации като КНСБ, които скачат не за членовете си а по сигнал за участие в политически борби. Хрантутници на властта, които се подиграват на хората. Кога ще видим КНСБ на протест против Буда да речем. За 12 години няма нито един такъв. Ревизия на Панчо

22

Анонимен

преди 1 година

Тоя да не е решил да участва в изборите,или е клакьор на оня,който му плащаше години наред за да си трайка.

21

до 20

преди 1 година

Тоа, баце, е направен да говори уж в защита на хората, ама си е от партията. Масова манипулация се прави когато и добрите и лошите са твоите.

20

Нео

преди 1 година

КНСБ или НСИ - някой лъже за инфлацията. Да се срещнат и да се разберат. И в двата случая прецакан е народа. Иначе за лъжите си имаме безапелационен шампион - господата от Подмяната!

19

Анонимен

преди 1 година

Да се въведе необлагаем минимум до линията на бедността!

18

Анонимен

преди 1 година

Минималната заплата трябва да е еквивалент на 750евро!!!! България се мачка и държи в беднотия!

17

Анонимен

преди 1 година

Към коя власт,бе?Към служебната ли?Ай сиктир,гербави ***.Сега се сетил колко сме бедни.