252

Ото Фон Бисмарк

преди 1 година

"Руснаците винаги идват за своето".................е казал един велик човек, първият канцлер на единна Германия...................но западните политици сега не четат историята!!!

251

Анонимен

преди 1 година

да

250

Не рублен радев

преди 1 година

А Китайчетата мълчат,защото 78% от икономиката им е със Западни активи,и Американците им казаха,че като си вземат бизнесите обратно в Америка и Европа и китайчето пак ще работи,за купичка ориз като през 1950та г.Китайчето,да продължава да работи и да диша най мръсния въздух в Света,да доставя евтина стока на Запада и да мълчи.

249

Костя

преди 1 година

И ние си имаме желязна лейди Костадин Костадинов я наричат първа радост е за него,в джобчето да му дрънкат семки и копейки.И да ни втълпява колко добре щяло да ни е с Русия.Толкова велика икономика ще имаме с руснаците, колкото бедните кубинци емигранти към Куба или бедните Венецуелци с купонната система и Северна Корея с дажбите ориз.

248

Тошу

преди 1 година

На тая посестримите и руЗки са най умни.Милиони от тях имат бракове с Западняци и са си уредили живота.А тя си седи в картофоландия,при другаря шутя.

247

Иван

преди 1 година

Мен па ми е много кеф как мужиците от спец наз обесняваха,как за 5дни ще накарат Зеленски да моли за милост,как с най мощните си оръжия Украйна нямало да издържи и седмица.Па то кво се оказа погубени мужици от пластелин и Путин иска нови,да хвърли в огъня.

246

Рачко Пръдлето

преди 1 година

Една руска пикла се беше наела покрай баща си и стана някаква грешка...

245

Дед Мороз

преди 1 година

я и руснаците си имали мърсула

244

Анонимен

преди 1 година

Добро предложение! Всички рептили и грабители - с един удар и народите ще се видяд с доходи, национални богатства, без войни.Какво му е лишото. Лошо е за мисирките, които се търкалят около трапезите на управниците грабители, та дано захлебят някоя троха.Русия отчете , че за два дни след Указа за мобилизацията, в света са пуснати 1,344 милиона фейка за нея. Добре са заработили манипулаторите.

243

Стивън Сеагал

преди 1 година

АЛЯСКА Е РУССКА ЗЕМЯ !!..СЛЕД УКРАЙНА ДА СЕ ГОТВИ АЛЯСКА..ПОСЛЕ ФИНЛАНДИЯ = 110 ГОДИНИ БИЛА В РУСКОТО ЦАРСТВО . ПОСЛЕ СРЕДНА АЗИЯ , АФГАНИСТАН, МОНГОЛИЯ И ПОЛОВИН КИТАЙ .

242

До славянския трoл

преди 1 година

И тук ли пусна корени бе, болшевишки плевел такъв! Същия си като онези, чиито зaдни.ци лижеш - полза никаква, вреда много. Само имай предвид, че онези дойдат ли и тук след време ще ти пръснат кухaта краmуна без да се колебаят, а върви им обяснявай, че си nикaл за тях в коментарите.

241

Асан

преди 1 година

Намали водката бе, блятка

240

Путнерчицата

преди 1 година

Путнярчицата няма нито една приятелска нормална и цивилизована развита държава. Всичките му подложцици са жалки умиращи от глад държави като Венецуела, Сирия, Северна Корея, Беларус и Куба.

239

славянин

преди 1 година

В момента в Москва се провежда многохиляден митинг-концерт под надслов ''Своих не бросаем'' във връзка със започналите референдуми в Донбас, Запорожието и Херсон за присъединяване към Русия и започналата мобилизация!

238

славянин

преди 1 година

Имперския рахатлък на атлантизма приключва! Оттук нататък само студ, тъмнина, закрити производства, безработица, бунтове, шок и ужас за него! Каквото е сял досега по цял свят, сега ще го жъне!

237

до 245 от славянин

преди 1 година

Ха-ха-ха, неадекватчо, Русия има повече ядрени заряди от цялото нато! Подготвяй се по-добре преди да пишеш!

236

славянин

преди 1 година

Че наглосаксите са най-големия тумор на планетата го знае всеки нормален човек!

235

Бой на Рашките

преди 1 година

Тия живеят в свои измислен свят в който се мислят за богове.Действителноста е друга...поражение по всички фронтове!

234

А баш баш

преди 1 година

Всичката зган на елита беше там.Трябваше да ги думнете.Лошото е,че щеше да стане 3та световна.Няма ли политик който да ни измъкне от *** лапи на геноцида който започнали върху нас.На ОВЦЕТЕ Путин им е виновен *** ПРОСТИ ДА ВИ ЗАМЯТКАМ С ЕДНА ПРАВА ЛОПАТА ТА ЕДИН *** НЯМА ДА ОСТАВЯ ЖИВ.ЩЕ ПОДКРЕПЯТЕ ФАШИСТИТЕ КОИТО ДО ВЧЕРА НИ ИЗБИВАХА С ТЕХНИТЕ ХИМИИ И НИ КАЗВАХА БОЛНИ СТЕ СЛАГАЙТЕ 3 КАТА МАСКИ С 3 ДОЗИ ВАКСА,ЗА ДА ИДЕТЕ НА РАБОТА.ЧЕСТНО МНОГО ЗАСПАЛ НАРОД СТЕ!

233

защо

преди 1 година

Защо не отчитате всички плюсове или минуси?