48

Доброволец

преди 1 година

Искам да се запиша доброволец и да се бия срещу ХАЙМАРСите. Някой русофил няма ли да удари едно рамо? Не знам как става записването.

47

бай Ламби

преди 1 година

Чи не е ли малко късно за море бря?Кое време е че тия са хукнали по почивки.Сега е време за сеитби на житата и за дълбока оран а тия пангалози на море тръгнали. Тцтцтцт вятър ги вее на бял кон тия у Русията ейиии!Живот си живеят!

46

Анонимен

преди 1 година

Поредната опорка на вашингтонския секретариат е, че руснаците масово бягат от русия в армения и грузия. Като доказателство за това западните медии вчера разпространиха кадри от колона автомобили с украински регистрации на границата с молдова и полша. Умно. И убедително. Но кой от скотонаселението ти гледа регистрационните номера. Важно е внушението и опорката от вашингтон.

45

One Way Ticket

преди 1 година

Ako се промушиш през съветско прокси и/или ВЧМ (VPN) и изскочиш в нета с руска дестинация, па ходи купувай билети от Масква и Свети Ленинград до Турция.

44

Анонимен

преди 1 година

На Пууттята Zeтьовете дали подлежат на мобилизацийка?

43

До 44

преди 1 година

Охааа, цели 10 000!!! Остават само още 290 000, нищо работа. А днес.бг да си оправи грешката в текста, защото някои хора, виждащи само антируска пропаганда, не искат да допуснат, че става въпрос за 70000 рубли, а не евро.

42

Анонимен

преди 1 година

Елкините са страшно смели по дивани и офисчета в центъра на жълтопаветния жабокряк. Толкова като мразите Русия и искате да я унищожите що не хванете дръжката на елкината метла и не яхнете хаймърса да бомбите донецк луганск москва и владивосток. С мед ще ви намажем бг дирниците и ще ви въртим на руски шишкопек до второ пришествие.

41

Анонимен

преди 1 година

Народ, който бяга от дългът да защити държавата си е обречен! Чудя се, ако не дай Б-же се наложи ние да защитим държавата си, как ли ще реагира народо населението на Бг?

40

До Китаец

преди 1 година

Да. Ще се бият с руснаците за Сибир.

39

Анонимен

преди 1 година

Стига сте лъгали, в момента на турските авиолинии от Москва за Анталия за другият петък има билети по 85000 рубли или около ?1100,всеки с малко мозък може да провери..аман от *** пропаганда,журналистите живеем в 21 век бе хора,има интернет що пишете глупости,хората не са овце...

38

Анонимен

преди 1 година

70 000 евро за еднопосочен билет до анталия. Това само едно елкино човече може да го изпльоска в сайт, пропагандиращ тероризъм еврофашизъм и фалшиви новини. 10 000 са само руснаците, които са се записали в армията без да получават призовки. Елкините укротролчета да се готвят за клизма.

37

Търкиш Еърлайн

преди 1 година

Владито Путин е почнал работа на комисионна при Търкиш Еърлайн, щот си знае, че тая неговата няма да я бъде. Ердоган, като добър приятел му осигурил службичка до пенсия. За по-бърза и ефикасна печалба обяви мобилизация и билетите вървят кат малко скъп, ама топъл хляб!

36

На мен пък

преди 1 година

Ми излизат доста полети за малко над 300 евро от Москва до Инстанбул в неделя с Пегасус Еърлайн. Търкиш през Баку за малко над 450.

35

Тур Оператор

преди 1 година

Всъщност най-продаваните билети не са до малкото градско летище "Анталия" а до Ататюрк от където гражданите на Руската Федерация пътуват по цял свят както ви е известно :)))

34

Hосталгия

преди 1 година

Елате в България!

33

Анонимен

преди 1 година

Забелязали Бялата Златка да се мотае около река Резовска.Да не е станал риболовец?!

32

До 32

преди 1 година

Излишно е да се месим в чужди уйдурми. Укритие сами ще се справят. Ние, укрофеновете сме моралната им поддръжка, също като русофилиатът, кланящ се на "бог Путин" - залязващий.

31

Анонимен

преди 1 година

То тука защото няма да духне всичко мъжко до 40 години ако ги мобилизират !

30

Жалко

преди 1 година

Този луд човек съсипа и русия.

29

Опала

преди 1 година

До Укронацист - Давай. Скапвай. Хващай M-16 и отивай срещу дулото на АК. Клавиатурни воеводи в България много. Ама ще напълниш гащите, ако те пипне някъде някой вагнеровец или чеченец. Ще се предлагаш в замяна на живота си.