78

Планът " Ран -

преди 1 година

Как този национален предател може още да има поле на изява ! Разстрел за Костов . https://youtu.be/y4NAYtPRSe4

77

Анонимен

преди 1 година

Само нов Г.Димитеов ще ви оправи вас-рушителите на съвременна България.

76

На тоя

преди 1 година

Му свършиха звонковите. Като го видя, макар и на снимка и ми се...Подобен грабеж и плячкосване никоя друга нация не си е спретвала.

75

ПЛАНЪТ ЗА РАЗРУШЕНИЕ

преди 1 година

Мургавецът от Драгалевци дето разговаря с теменужки да не се прави на пророк и всезнаещ.Гледам коментарите ими става ясно защо родината е на този хал.Как пък никой не се сети да пита ***,кой избра групата предатели да създадат плана за унищожението на България и гласуван от безродниците в НС-планът Ран-Ът!Избройте ги поименно всичките майкопродавци организирали грабежа на страната под диктовката на Фашингтон!

74

Тоз

преди 1 година

където го видя, там ше го закопая!

73

Анонимен

преди 1 година

В книгата си Костов казва: Нямаме консолидирана демокрация имаме консолидирана мафия. Ами явно и в ЕС е така. Върховенството на закона се демонстрира със "зелен сертификат". Какво по-голямо доказателство?

72

Бунтата

преди 1 година

Точно ти ли го казваш това бе ***. мръсен!!!!Ти,който съсипа България,окраде парите от приватизацията и сега се таиш като плъх в брашно!!!!БЕСИЛО ЗА ТЕБЕ ,НИЩО ДРУГО!!!

71

@@@

преди 1 година

45 години "комунизъм" и 33 години "преход" който продължава. Не знам кое беше по-зле.

70

Анонимен

преди 1 година

Това не е ли диригента на бандитската приватизация и след това съветник на Цветан Василев, дето ни докара 4 милиардна катастрофа? Абе, когато предишните 2 служебни правителства заедно с Радев, активно участваха в предизборната кампния с безочливо клепане на ГЕРБ, не го чух да протестира. Не само от служебното правителство, ами и заклети критици на ГЕРБ установиха, че при ГЕРБ се крадело по-малко. И то за 10 години. А тези за 6 месеца опустошиха всичко.

69

Анонимен

преди 1 година

Аз пък виждам по нашите говорители и "експерти". Личи си, че цари едно объркване, една загуба на целите..., и всичко това, заради евроатлантическите ценности.

68

Аноним

преди 1 година

Костов е излязъл да защитава танас комунягата ицо лодкаря Киро парапета кокорчо тече дето безнаказано спря доставките на газ и ни натресе комисионери крадци мошеници жадни за власт за милиони че и онзи хазарта уличен певец *** но нагъл тези щели да уреждат държавата ни а забравих и Гечев и сие ужас ужас потрес гнус българи събудете се внимавайте за кого гласувате

67

перко

преди 1 година

Костов ще бъде запомнен като един от узаконителите на мафията! Раздададе и продаде активи за 30-40 милиарда, за смешните 2-3 милиарда! Тогава бяха кражбите на века!

66

до 70

преди 1 година

Първо: борда е въведен по време на служебен кабинет;Второ:В НАТО и в ЕС влязохме по време на правителството на царя и тройната коалиция;Трето:Той и неговото правителство дадоха "СТАРТ" на българското падение с грабителската приватизация на българска собственост, оценявана на милиарди долари и харизана за няколко стотин милиона; невероятната сбърканата система в здравеопазването,която всички виждат колко е неефективна и никой не успя да я разчупи.Той е символ на разпада на бълг.държавност

65

ПроСоТо

преди 1 година

хм!...Тоя Драгалевскимангал са правИ на "обиден" кога го натириха и НЕ се вясваше бая време за да не му задават неудобни въпроси...Сега явно е решил,че хората са забравили за золумите му и наново изпълзя....Ой,Байдерка !!!../то не евоня,то не е чудо!../..

64

Праведен

преди 1 година

Да гориш във ада, проклетнико !

63

Анонимен

преди 1 година

Най-успешните политик, човекът който ни вкара в НАТО и ЕС и въведе борда. От фалирала държава, поне европейска държава, вярно най-бедната, но Костов не е на власт от 22 години.

62

Писна ми

преди 1 година

А ти си най-големият гробокопач на България,бо....к такъв!

61

Анонимен

преди 1 година

Хората трябва да поискат и след това стават нещата , за съжаление хората още не са разбрали, че всички беди на България, идват от българската прокуратура, която вече 32 години унищожава правораздаването.

60

леля Пена

преди 1 година

ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД СЕ ВИЖДА,ЧЕ ВЛАСТТА ИМ ЦЕЛ,НО ВСИЧКИ МИНИСТРИ НАЧЕЛО С ГЛАВНИЯ ИМ РЪКОВОДИТЕЛ СА ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ И НЕУКИ,ЧЕ СЕ ЧУДЯ ЩО ЗА НАРОД СМЕ,ТА ГИ ТЪРПИН?

59

Сашо

преди 1 година

Дано един ден да гориш в ада....***!