229

Анонимен

преди 1 година

До опетков... Ама Украйна е руска територия, те самите украинци са руснаци, те са руснаци по произход, които са насилвани да воюват срещу Русия, а не защото са искали!

228

Анонимен

преди 1 година

И пак лъжете като дърти ц и г -ани, защото цивилни никой не привиква, бяха направили снимки на летищата на пътуващите хора и ги изтипосаха, като уж бежанци, знаете какво се случва с такива хора, които избягат от страната си, запада ги използва за целите си чрез насилие и ги убива, трябва да са луди да бягат от страната си! Спрете да лъжете и пробутвате пропаганда в статиите си, никой не ви вярва вече!

227

Киомунист

преди 1 година

Тези с счупените ръце се водят под списък от ДС и тях лично им чупи черепните кутии с чук газдов за да има евтино свинско по магазините. В Расия счупените и дефектните дори и до там не стигаха .НКВД ги избиваше още на военната комисия в съседната стая с ши;ло в главата.Когато се препълнеха стаите идваха черните чували и ги изнасяха пред донаборниците като ги изписваха припаднал.

226

Анонимен

преди 1 година

Може ли и една статия за избягалите от мобилизация украинци. Просто така - за съпричастност, защото тази година по морето ги гледах доста мъже имаше, а като цяло от 7 милиона украински бежанци мъжете в мобилизационна възраст са много!

225

Анонимен

преди 1 година

Като препечатвате британски пропагандни материали поне превръщайте милите в километри.

224

Анонимен

преди 1 година

До Земята на боклукаАми заминавай да се правиш на мъж при рашите - тук явно не можеш да осъществиш кръвожадните си амбиции.

223

Анонимен

преди 1 година

До опетковУкрайна асимилират руснаците и се опитват да ги накарат да се бият с НАТО срещу Русия.

222

опетков

преди 1 година

До Анонимен Много си увреден у чипа, момче, след като не можеш да схванеш основната разлика. Едната държава е агресор, а другата защитава територията си и независимостта. Разликата е от небето до тавана ама няма как да го разбереш с ампутираното си мозъче.

221

опетков

преди 1 година

До profetey По-голяма глупост от твоята трудно може да се сътвори. Значи бранят си територията, която САЩ може даим нападне? И защо да я напада бе,скудоумний? Да им открадне външните *** ли? Или порутените "изби" на село? Готвят ги за пушечно месо, недраги, защото който стъпи на украинска земя ще бъде цел, независимо на фронта или в тила.

220

опетков

преди 1 година

До стар чвор, Може, но вързан и показван като панаирджийска мечка.

219

стар чвор

преди 1 година

скоро Рамазан Кадиров в Киев , Кишинев и Варшава...........

218

стар чвор

преди 1 година

Слава на Русия

217

profetey

преди 1 година

Има 1 подробност, която не се споменава в статията. Целта на мобилизацията в момента не е да се пратят мобилизираните войски на фронта. Целта е да се подготвят да заместят войските, които ще бъдат изпратени на фронта. Русия има голяма войска, но над 80% стои в текущите си територии, защото незнаят САЩ къде ще ги провокират. Така се дава възможност да се увеличи броя войски в Украйна без да се оголват. И затова в момента викат само тези които са с военна специалност.

216

Земята на боклука

преди 1 година

Светът се дебилизира! Не искали да ходят на война ??? Кой ги пита какво искат или не искат.А едно време всичко си имаше ред - мъжете бяха мъже ,жените бяха жени. И искаш, не искаш отиваш да се учиш , как се ползва оръжие, как се живее и съобразяваш с други като теб, бягаш за зарядка на плаца, наряди...абе учиш се за евентуална война .Тези тука си чупят ръце ,... смешно е , трагично е ! Ония на запад пък пускат трансове в армията???Чакай от натъпкани с хормонални блокери да са бойци?????

215

Анонимен

преди 1 година

Oффф, айде пак пропагандичка... разбрахме ви гледната точка - Русия загуби войната, щото направи една частична мобилизация. Украйна спечели войната, защото направи шест тотални мобилизации за половин година(по една на месец). Бягащите русанци - проблем, бягащите укрита - манна небесна. Преживяващата на западни помощи ОркКрайна - богата и просперираща, увеличила БВП-то си Русия - фалираща... Европееца живееещ на студ и некъпан - победител!

214

Реалист

преди 1 година

Лудостта на Психодиспансера в Кремъл ще се стовари с пълна сила върху самите руснаци! Тежко на нация, която ръкопляскаше на един военно-престъпник!

213

Куку

преди 1 година

До rusnakВ някои телеграм канали ги изчисляват на 1-1,2 милиона за мобилизация. Ако това е вярно, Русия се готви поне за 3 фронта - операцията може да обхване и Приднестровието, както и...

212

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха ... от обявяването на частичната мобилизация до днес в Интернет са намерени над един милион фейкове по темата. Много любопитно, че описаните по този сълзлив начин истории в тази статия, са част от тях, които се проповтарят наляво и надясно, въпреки, че е доказано, че са измислени и фейк. Особено смешно е за човека от дълбокия Сибир, който отишъл специално за да намери Таймс, та да ги уведоми?!? Американците финансират фейк фабрики в Украйна, които пускат подобни лъжи на конейр.

211

rusnak

преди 1 година

Изпращат се нови 300 000 за да подсилят тила след референдума, след което се започва настъпление към Николаевска област и Одеска. Форумните плъховеда ядът рускихуй!

210

rusnak

преди 1 година

ФЪКОФ ФЕГЕТС!