15

След Майдана

преди 1 година

След майдана минаха още едни избори. Украйна не иска руснаците да и се месят! Украйна избра ЕС и НАТО!

14

Анонимен

преди 1 година

Каквото повикало такова се обадило, запада не признавал, а признава Майдана.

13

Тоя Ще плаща Покера

преди 1 година

Първата новина след присъединяването на ДНР, ЛНР ХНР и ЗНР към Руската федерация, от Днепър ще бъде извадено зелното киевски тяло на един безпределенидиотиубиец. Над 10 майки, още толко бащи и 2 по толко деца ще му потърсят сметката за избитите си синове, братя, съпрузи и бащи. Ще го разчекнат. Украинците са светли и честни хора. Атаманите им сазапребиване. Анатема *** отстъпил 20% от УКР територияна РФ, прогонил на 15 мильона УКР граждани в емиграция. разпродал всичко и оффшорирал се

12

Реалист

преди 1 година

До 7. И кое ще е различното след тези фалшиви референдуми под дулото на автоматите? Че те украинците нали и досега обстрелваха и Крим и дори градове в русия като Белгород. Нищо няма да се случи, просията се разпада

11

Гледна точка

преди 1 година

До щурец. Това е изключително гнусна подла тактика на русия. Но нищо от това, което си написал, няма да се случи. С ***...кин и неговия режим е свършено. Какво искаш да ни кажеш с глу.павия си прокремълски коментар - че путььо досега не е искал да смаже цяла Украйна ли?

10

joe

преди 1 година

Ако ги анексират, Украйна да подава незабавно молба за членство в НАТО

9

Анонимен

преди 1 година

До БАНко . Чети, преди пишеш. Информацията идва от руска страна.

8

Щурец

преди 1 година

В пониделник тези 4 области ще бъдат официално в състава на Руската федерация. При следващ такъв терористичен акт Русия ще обяви война на Украйна и тогава жална им хохлова майка! Ще им се иска СВО да беше си останала такава.

7

Анонимен

преди 1 година

Защото от днес започват референдумите. Затова укрофашистите ще продължат да тероризират хората. Докато регионите не станат Русия, след това ще е различно.

6

москва

преди 1 година

хаах руснаците и пръскачли ли ползват за да воюват...тия са голям смях

5

Анонимен

преди 1 година

Ей така от само себе си ли е избухнал този взрив? А може би укрите стрелят? Това го правят от 2014г. , но вие все още не може да забележите.

4

Анонимен

преди 1 година

Всички руслямците трябва да бъдат избити зверски. До 8то коляно. За тукашните им слуги си имаме обичай. Разпъването между 4 коня.

3

МВР СРС ПОЗОР

преди 1 година

МВР гледат голи мъже Българи с СРС техника по нареждане на Главният Прокурор Иван Гешев в Бобов дол за радост на местните роми !

2

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА САМО ЗАГЛАВИЕТО Е ВЯРНО !!! КОЙ Е СТРЕЛЯЛ , КОЛКО СА УБИТИ И РАНЕНИ , ЗАЩО ЗЕЛЬО СТРЕЛЯ ПО ОСВОБОДЕНИ ГРАДОВЕ ???

1

Анонимен

преди 1 година

Референдум направен с армия? Хахахаххаа пълна пародия.. това е чиста кражба на земя . Само атака и напред докато напуснат държавата ви! Ако трябва и 100г