80

Анонимен

преди 1 година

Ама всички си затварят очите за престъпленията на киевския режим а питате ли ги хората какво изкараха там защото реалните неща не се дават по българската телевизия а тече пропаганда то не бяха пазари детски градини театри автобуси малки деца си търсят дядовците на малки си търсят синовете какво дуло бе човек руснаците когато ги спасяваха знаеш ли как се радваха хората получаваха и хуманитарна помощ браво за тези решения естествено империята на злото usa ще говори друго и ще настрои държавите

79

холокоста

преди 1 година

а знаете ли 4е и нашето съединение е незаконно .

78

Анонимен

преди 1 година

Абе тупендери, няма такава украинска нация, както и македонска.

77

анализатор

преди 1 година

"Никога няма да забравя, че украинците са трепали българи, забранили са българския език в тяхната държава, затворили са БГ училищата." Разбира се, че няма! То за да забравиш нещо, нали първо трябва да го запомниш!!!

76

до 103

преди 1 година

До Анонимен до 103 тази сутрин по БТВ имаше връзка с българи от селища около река Буг Украйна окупирани от руски войски .Руските власти веднага са забранили изчаването на български език в изцяло български села ,както и на украински език и се учи само руски !Понятна?

75

да ама не

преди 1 година

В районите на "референдумите "-Донбас, Луганс ,Крим руснаците са 8-10% ,толкова колкото са в Поморие , Варна и пр.Ако Путин окупира тези градове и обяви референдум другари *** това ще ви зарадва , но дали останалите българи мислят така? Осъзнавате ли че това което правите се нарича нацонално предателство и подлежи на наказание?

74

redordead

преди 1 година

утре Кърджали и Родопите като кажат, че искат да са с Турция, пак ли ще е легитимно желанието им? Въпросът ми е към П00тинофилите.

73

kokorcho

преди 1 година

Окупираните територии виждам нямат такъв проблем с референдума , както напальончик и сатанистите от Вашингтоп

72

Анонимен

преди 1 година

Ами Грузия, Чечня, Молдова, Осетия, Абхазия, Казахстан все още окупирани от руските ботуш. Что делают бандюги ?!?!

71

Анонимен

преди 1 година

До Манолски: Никой маноле ! НАТО не позволи на сърбия да избие хората. Ти питал ли си се някога защо населението на Донбас през 2013-та е над 3 милиона , а в момента грубо 300 хиляди ? Над 2 милиона са изгонени от държавата си. Това са предимно украинци. Е същото щеше да се случи и с Косово ! А от 1991-ва до 2013-та нямаше нито един убит в Донбас. Размислите са за теб , дрогарю :)

70

3

преди 1 година

САЩ и Украйна заложиха на куция кон!Русия ще анексира още територии и ще победи окончателно!Русия не може да бъде победена,това е абсурд!Кой и как ще завладее и удържи тази огромна територия!?Това е невъзможно практически!Преговаряйте още докато има държава Украйна!

69

Манолски

преди 1 година

Някой може ли да обясни на база на каква харта и международно право, НАТО отлющи Косово от неделимата цялост на Сърбия ?

68

Анонимен

преди 1 година

референдум / избори - под дулото на автомат ?!? - типича руска класика на бананова диктатура от третия свят . Така беше и при комунизма в България . Добре че се отървахме от руската империя - завинаги !

67

Спас

преди 1 година

Против войната съм. Но защо за Косово може, за Арабската пролет може и т.н., но за ЛНД и ДНР да не може? Каква е разликата? Пак казвам, войната е нещо нечовешко и не трябва да се случва, но защо за едни може референдум, за други не?!

66

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще загуби още 20 % от територията си.............много скоро.............след референдумите!!!

65

Анонимен

преди 1 година

"Лидери от Запада се изказаха против"_________Ама референдума е местен, не световен, че някой да ги пита за мненията им.

64

владо

преди 1 година

Референдум за Кърджали. И да станем част от Турция. Ердоган има много танкова и дронове

63

Анонимен

преди 1 година

То всичко, което се случи на площад Независимост 2014 и в сградата на профсъюзите в Одеса е по конституция и издържано по международното право. Всичко беше законно. Нямаше нужда да се разследва. Порошенко стана първия законно избран президент с гласовете на целия народ. Десен сектор бяха просто протестиращи студенти.

62

Анонимен

преди 1 година

Референдумите са законни само ако резултата отърва на господарите.

61

карачанаков

преди 1 година

Товарищи умната да не съобщите довечера че 101 % са гласували ЗААААААААААААА щото никой няма да Ви повярва по-скромно там 99,99% по се ядва.