103

чочо

преди 1 година

Най-бързо се ходи с чужди крака,най-лесно се работи с чужди ръце,най-лесно се води война,когато ти и твоите най-близки хора са далече от нея и не умират за оня дето клати дърветата.

102

с основно

преди 1 година

До Озадъченнаистина мн озадъчен изглеждаш, може би трябва да се фокусираш върху копането на картофите.

101

Анонимен

преди 1 година

То като гледам руснаците масово се спасяват от мобилизацията.99% от мобилизираните са от далечния изток.

100

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не четете , или поне не вярвайте, на българскитемисирки. Всички руски ел.вестници съобщават , че 4 депутати са вече в Донбас. Подготвят се още десетина, от които две жени. ВВС се тръшка , че някакъв си губетнатор не им отговорил. На слугите отговора трябва да бъде шут в трибуквието.

99

Vans

преди 1 година

До синаЕвропейски съюз не е започвал война с никого и не е тръгвал да завладява територии в други страни

98

сина

преди 1 година

а прайд участниците от евро гейския съюз дали ще се бият на фронта, ако утре се обяви евро гейска мобилизация ?!?

97

Озадъчен

преди 1 година

Добре де, как така Руснаците включват на задна и в същото време анексират 1/5 от Украйна, най-плодородната и най-богатата на полезни изкопаеми? Как така се получава да бягаш с уж подвита опашка осакатявайки цяла държава от каквито и да е приходи в близките 20-30 години....

96

PL

преди 1 година

За това мобилизацията е,, Частична,, Обхваща само някои части на руското общество и региони където се цели И етническо пречистване, което пък си е жив фашизъм.Потокът на бежанци от руSSия расте с часове. Държави като Грузия нпр ги приемат но това е грешка защото същите тези,, бежанци,, утре ще ревнат че Грузия ги репресира а Фиутин ще отиде дапроведи и там референдум и,, спец операция,, :))) А и защо бягат=нали в Раша е супер. Да си решат сами проблема вутрешно.

95

Мен

преди 1 година

Нека патриотите дадат пример на всички изпращайки синовете си в украйна. Да покажат че наистина им пука, че мадър раша е над всичко за тях и така ще вдигнат морала и на армията. Е ще трябва да измислят и оправдание защо го правят след като никой не ги напада, но това е друг проблем.

94

1212

преди 1 година

Не са добре нещата, не са. Войни, мобилизации 300 000 хиляди семейства без мъже вкъщи. Живеем в съвременен свят, не мога да проумея случващото се. Нали уж има професионални войници какви са тези мобилизации. За съжеление ще стигне и до нас както са тръгнали нещата.

93

Без коментар.....

преди 1 година

По публикацията работи: Йоана Цонева

92

Анонимен

преди 1 година

От написаното сигурно трябва да разбираме, че нашите и всички останали западни депутати ще отидат на фронта до един.

91

Анонимен

преди 1 година

Включили задна, ама друг път! Още вчера 6 депутата се записаха доброволци и заминаха на опресняващо военно обучение. Подали са документи още 16 депутата. Лъжете по-малко, консултирайте се с информацията в Интернет, вместо да препредавате Fake News.

90

Анонимен

преди 1 година

Фейк! Всички депутати, които са решили да отидат на фронта ще бъдат освободени! Между тях има и много официри от запаса!

89

Коджа сеирджията

преди 1 година

Уж западняците *** и гейове,а кат дойде време да се хваща пушката,и братушките се опънаха.Тая война май никой я не ще,нито на Запад,нито на Изток.Гледам писали и за сина на Песков.И той тарикат се бара нещо.Викал че само лично Путин можело да му нарежда за мобилизация.Опъва се народа,не ще да се бие по чуждите държави за густото на кремълските милиардери на които децата отдавна са по америките и неутралните държави.Дори в Русия е забранено да се пише за децата на олигархията.

88

Бай Дрън

преди 1 година

Пфу, Путин се забави осем години. Преди осем години се бях подготвил за война дори чисто физически. Сега ме сварва по бели *** :p Ама здраве да е, пак влизаме във форма. Щом трябва, ще се бие . Въпросът е на коя страна. Честно казано, не ми се воюва за дъртаците от Белия Доми еврожендъръти.

87

Бай Дрън

преди 1 година

Що за глупави въпроси. Все едно да попиташ лапачката фондерлайнен, дали иска да бие ваксини по 8 часа на ден и да се откаже от поста си. Когато и управниците тръгнат да воюват, значи вече войната е загубена.

86

до 93

преди 1 година

До Анонимен ааахахахахахах македония да ни нападне тва е нов виц, познавайки македонците дето се српеят ще нападнат някой на кукуво лято

85

До 93

преди 1 година

Абе ти руснак ли си, та пишеш за българите във второ лице множествено число?

84

Анонимен

преди 1 година

Путин е велик, най-великият диктатор на 21-ви век!