65

Путин

преди 1 година

Пестете Европейци! До няколко дни анексирам най-богатата част то Украйна с референдум и ви оставям със шепа семки и дългове за десетки милиарди долари към Американците. После ще направя това което направих през 2014 в Домбас, гражданска война, но този път в област Харков :))) Украйна ще види НАТО през много изкривен макарон ама вие си лайте де.... слушам ви от десетилетия хехе

64

Da

преди 1 година

Ха ха, Путин май разруши лицемерния ви и охолен живот, изграден на принципа на алкохол, наркотици и чужда експлоатация. Да ви видя сега, лошо е нали?

63

Кончита Вурст

преди 1 година

Който е гладен може да яде от моя вурст! Ако пък му е студено - ще измислим нещо друго!

62

Анонимен

преди 1 година

Парно в Полша частично или напълно няма. Подготвят е силна дума. Правителството автоматично подготви всички като не им пусна парното.

61

Те

преди 1 година

Са толкова секуларизирани, че вече надали помнят що е то да си вярващ, още повече в Исус Христос. Задоволени са от каквото поискат, но ако се развият такова нещата може и да се замислят за вярата.

60

Явно е че,

преди 1 година

Приемат исляма за съжаление.

59

Анонимен

преди 1 година

Целта им е да отблъснат хората от църквите а не да пестят ток от там защото църквите не са кой знае колко че да има съществена икономия от там. С измисления коронавирус направиха същото упражнение. Начина на действие е един и същ просто сега темата не е вирус а ток и газ.

58

Анонимен

преди 1 година

Точно пък от църквите птръгнахте да пестите. Тази зима предстои да научите по трудния начин, че вярата спасява хората и народите като цяло!

57

Vol'Jin

преди 1 година

Да ти го кажа така: В някое американско училище става масова стрелба - изпозастреляни свет ученици, без тяхна вина просто някой превъртял извадил автоматичното и полуавтоматично то и изпотрепали и ученици и учители. Кво става в САЩ - идват веднага 50 психолози, терапевти, средства и пари да се оправят щетите ....Някъде *** десет години упражнява тормоз върху едно училище във Враца - и нищо за учителите, нищо за учениците, колко психически автоматично... И мое да си сигурен че не съм аз .

56

ХХЛ

преди 1 година

Те ковид ограниченията бяха по-щадящи. То това сега по страшно. Усещате ли как нещата не вървят на добре? От 2020 насам само ограничения, мерки и забрани.

55

Vol'Jin

преди 1 година

Не мое така .... 20 години от моя живот са минали на това място, тия хора ме познават, те са били мой учители някой от тях , те са мой колеги, а понякога са и мой приятели и ти не мое се гавриш с тия хора , с това място и най-вече не мое се гавриш с мен! И може да си сигурен, че за това място , едно от малкото места дето още има изкуство са паднали много глави - няколко по-малко или повече няма особено значение ....

54

Анонимен

преди 1 година

Европееца ще се отоплява с един климатик по-малко и ще се осветлява с една крушка по-малко. Ще се къпе не шест, а три пъти в седмицата. Голяма работа! Нито ще е гладен, нито ще му е студено. А руснака ще мре по бойните полета из Украйна. Русофилчетата се подиграваха, а то на техен гръб се изсипа.

53

в Германия

преди 1 година

няма да бъде проведен годишният бирен фестивал затварят го,също няма да има новогодишна елха ,Сигорни ще празнуват байрян курбан

52

Анонимен

преди 1 година

Швеция ще полуи парно от нато, вчера видях как прекарват тръби от нато до швеция и финландия

51

Vol'Jin

преди 1 година

Ама за кой да гласувам ? За по- предишните решили да cash out, за предишните решили да cash out? Или за следващите решили да cash out? И никой не наказва тези преди него по поговорката гарван гарвани око не вади... Що пък гарваните трябва да са на власт - те са всеядни, но предимно мършояди - дооглозгват постната пица ....или вече мъртвите държавни сектори .... А гласувам за закона и за върховенството му!Мисля да пусна още две бюлетини - До ЮНЕСКО и до ООН .... И трета за щастие пак за МВТ ..

50

Vol'Jin

преди 1 година

Събрахме ли екипаж за Вавилон 5 вече?

49

Христо Христов

преди 1 година

Жив поляк да не остане в Полша, не ми пука. Ще им пратим нашите поляци от Полски Тръмбеш, макар че и те едва ли ще искат да идат там.

48

Vol'Jin

преди 1 година

Ама за кой да гласувам ? За по- предишните решили да cash out, за предишните решили да cash out? Или за следващите решили да cash out? И никой не наказва тези преди него по поговорката гарван гарвани око не вади... Що пък гарваните трябва да са на власт - те са всеядни, но предимно мършояди - дооглозгват постната пица ....или вече мъртвите държавни сектори ....Мисля да пусна още две бюлетини - До ЮНЕСКО и до ООН .... И трета за щастие пак за МВТ ...

47

Vol'Jin

преди 1 година

Ама какво ме гледате така, търсите ми сламката за която да се хванете ли? И да ми извадите и двете очи като я намерите?

46

Vol'Jin

преди 1 година

Политическата класа в Република България вероятно си задават въпроса как го втасахме така. Еми като сте махнали думата Република от Република България и сте я обърнали на бащиния или "отечество" те така се втасва без възможност за отвтасване.Колеги нали Трибуналът е създаден много отдавна за много по-малки урроди от тези дето са на кормилото през последните 30 години.Ние нямаме друг избор освен да потърсим правилното юридическо и международно решение и да изберем управляващата ни партия да е МВТ