44

Рашист

преди 1 година

Надали има по задръстени кроманьони от съветските славяни. Думата "слав" е еквивалент на 'slave', което означава "роб". В мн.ч. - "роби". Въстанията сред робите са много рядко явление. За пример, виж "българските славяни".

43

ВОСР

преди 1 година

Изтърваха честването през 2017. Следващото ще се състои през 3017. Голямо ядене на пуклив кукуруз ще падне, ако от Русията е останало нещо. Радостният факт е, че червените тролеи от ден на ден дават фира.

42

Анонимен

преди 1 година

Бре, тея руснаци значи са настигнали нивото на протести в Австралия, Канада и ЕС. Жива да не бях! 😀

41

Пак

преди 1 година

Фейк нюз.

40

гуем смею

преди 1 година

0,0000001% безтръш и колилета веднаго на фронта и да ги видим смелити??

39

Анонимен

преди 1 година

Не ги кефеше руснаците да ядът в макдоналдс, да зяпат нетфликс и да ходят на почивка в Европа. Предпочетоха окопите и смъртта. Еми ще си го получат.

38

Анонимен

преди 1 година

ГРЯЗНАЯ АРМИЯ МОСКОВСКИХ БАРОН СНОВА ГОТОВИТ НАС ЦАРСКИЙ ТРОН, НО ОТОЙДИС ОТ БРИТАНСКИХ МОРЕЙ КРАСНАЯ АРМИЕ ВСЕХ СИЛНЕЙ...ВСЯ ВЛАСТ РАБОЧИХ И КРИСТЯНСКИХ СОВЕТОВ !!!

37

Анонимен

преди 1 година

Руснаците изведнъж станаха миролюбиви и против войната. Ама до сега нямаха против убийствата, изнасилванията, мародерствата. Нищо, сега ще им се наложи да се сблъскат с реалността, която е в Украйна вече половин година и повече.

36

Джо Блек

преди 1 година

По време на виетнамската война Чичо Сам мобилизираше и пращаше 19 год. момчета да се бият в джунглите срещу виетнамците и имаше масови протести в САЩ срещу войната и също имаше арестувани и бити от полицията ама това много удобно го забравихте....!!!

35

Анонимен

преди 1 година

УУУДРИ, УДРИ, УДРИ!

34

Анонимен

преди 1 година

Тия хора като напускат Русия мислят ли как ще се върнат в нея и дали ще ги пуснат? След началото на войната с Украйна около 10 хиляди руснака избягаха от нея, но след три месеца 90% от тях се върнаха. И с тези ще стане така. На запад никой не ги чака с букет и предложение за работа.

33

Зъл Глобалист

преди 1 година

Е за тоя рай мечтаят местните русoрoби, опасни са за България и на втори октомври масово гласуване против ***.

32

БАНко

преди 1 година

ДА СИ ПРИПОМНИМ !!! ТОВА Е ПЪРВАТА МОБИЛИЗАЦИЯ В РУСИЯ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА !! АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ СА ЗАПОВЯДВАЛИ .... ДЕВЕТ !!! САЩ СА ВОДИЛИ ВОЙНИ СРЕЩУ СЪСЕДНИТЕ СИ ДЪРЖАВИ : СИРИЯ , ИРАК , АФГАНИСТАН ...ВИЕТНАМ !!! ВСЕ СЪСЕДИ С МНОГО АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИ В ТЯХ !!! МОХАМЕД АЛИ (КАСИУС КЛЕЙ ) Е ХВЪРЛЕН В ЗАТВОРА ЗА ОТКАЗ ОТ МОБИЛИЗАЦИЯ !!! СЛАВА НА КРАВАРИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ПОДОЛОГИ !!!

31

Аз есмь царь

преди 1 година

Ще има много хаос, но Русия сама ще се очисти от всякакви глупости и ще очисти целия свят. Победата ще бъде наша. Победа или смърт!

30

ХИЧО

преди 1 година

Дават призовки за армията на арестуваните на протестите

29

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

АБЕ ДРУГО СИ Е ДА ОТИДЕШ НА МАЛДИВИТЕ, ДРУГО СИ Е НА ФРОНТА.

28

До Германец

преди 1 година

Знаем те кой си, от къде драскаш и кой ти плаща. Малко ти остана.

27

Анонимен

преди 1 година

Е,не зависеше от тебе,льольо. Ади ходи сега да те пляскат.

26

Германец

преди 1 година

"Абе то и тук в Германия имаше бой миналата година,ама мълчахте. И то за игла." -- Малко ви беше. Ако беше на мене щях да ви правя трудни за рисуване :)

25

Анонимен

преди 1 година

Малее, натовските либерали хипер изнервени тука:)