67

BatSot456

преди 1 година

Правилен отговор.На всички митинги,събирания идр.събития руснаците в болшинство изразяват пълна подкрепа за управляващите.Е сега като трябва да се правят жертви,да се търпят лишения,какво? Много лесно да си съберем багажа.А сега да ви видя патриотизма.

66

Динев

преди 1 година

Този точно го пише долу,хай си научил няколко руски думи като нищо Путин или някой друг рубашкин ще дойде да те освобождава,и да ни прави две три народни републики,интересно пче руснаците имат огромна територия която е безлюдна и необработена но все гледат в чужди земи,на нашето Поморие ивече му викат малката Москва,колонизират ни с покупка на имоти у нас ,внимавайте братя

65

европеец

преди 1 година

И много правилно не ги искат. Защото руснаците ще се установят там и после след години някой друг путин ще отиде с танковете да ги освобождава.

64

бай дън

преди 1 година

До 73. Май и ти гледаш само кремълски канали. Американските президенти не взимат ЕДНОЛИЧНО решения. Не участват във войни ЗА ДА ЗАГРАБВАТ чужди територии. И почти никога не са сами, а в широка демократична коалиция от страни.

63

Анонимен

преди 1 година

До Така е 76. А с каква дума би охарактеризирал американските президенти, разпалили толкова войни по света? И тази е тяхно дело, а не на Путин.

62

Съвет от дядо

преди 1 година

До Ferdo the ant 72 Да отиде Пасков , като сина му не иска.

61

Така е ..

преди 1 година

В Русия е лошо да си мъж.Винаги може да се намери психопат като Путин, да те прати на смърт.На никой не му се умира.Путин може да се охарактеризира с една дума УБИЕЦ.

60

Анонимен

преди 1 година

Никой не ги иска руснаците, утре ще се обърнат пак към "бащицата-слънце", дето ги учи, че са небесен народ. И който ще дойде с танкове, да защити "нарушение им права".

59

Дядо Боби

преди 1 година

След Украйна сте вие!

58

Анонимен

преди 1 година

направо направете им нашивки със звезди още на влизане и в лагер!

57

Ferdo the ant

преди 1 година

Важното е че синът на Песков има лично становище относно мобилизацията.Отговорът му е толкова демотивиращ,че след разпространеният телефонен разговор със него,едва ли би останал редови руснак който да се върже на патриотаеските празни лафове на Путин.Търси се пушечно месо за комерсиалните цели на кремълските велможи,на които децата и внуците са по другите континенти,и то колкото се може по-далече от Русия.Европа я ползват само докато учат във скъпарските университети,после по другите континенти.

56

Гоги

преди 1 година

Е не е човешко,това са здраво мислещи хора, трябва да им се помогне да се спасят,ние не мразим Руския Народ.

55

Сата НАТО

преди 1 година

И България трябва да им забрани да идват.

54

Някой

преди 1 година

Каквито са хората, такива са и времената и реалността.

53

Някой

преди 1 година

Още година преди войната разбрах, че някъде ще има война без да знам къде. Просто направете анализ на хората пълен от всеки аспект и вижте на къде върви управлението във всички сфери. Абсолютен упадък. Така още преди половин година знаех, че ще тръгне и Русия да се изнася. Това е само началото. След тази зима не ми се мисли. Безкрайна тема. Политиците просто не живеят сред нормалните хора и хвърлиха нормалността в нищото... Както измират последните добри хора така умира и всичко добро....

52

Браво на Естония

преди 1 година

Много правилно!

51

Анонимен

преди 1 година

Тези протести са доста умряла работа. Оставам с впечатлението, че са колкото да не е без хич. Руснака наистина е смазан от системата индивид и не смее да шукне. Ще си идат като овчици да ги опуцат в Украйна и хоро ще играят, щом бащицата е казал така. Но пък тази им особеност ни е донесла свободата. Ако и по времето на войната с турците са мислели как да избягат в Грузия, вместо да се бият, всичките щяхме да сме още Османовци и Ферхундета.

50

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за копейкин и всички вкупом сте на фронта.

49

гз

преди 1 година

че защо има живи немци бе, по тая логика трябваше да бъдат всички избити. А Виетнам ?

48

Бягство към расии?

преди 1 година

Мижав интерес.