39

Антонии

преди 1 година

Задължително е време да влезем в еврозоната. И в банковия европейски съюз. За да се контролира прането на пари и мръсните пари да не могат да се изпращат нелегално. Членството в Евро зоната е гаранция за правов и банков ред. Така Европейска България ще се отдалечи от зависимостта си от корупционна Русия и нейната олигархия, която е свързана с олигархията на Бкп,Дс,Бсп. Нашия единствен шанс е Членството на България в Ес и Нато, но не с партии като Възраждане, Бсп, Дпс, Стефан Янев, Вмро, Итн.

38

Хладилника

преди 1 година

Еее най сетне от кога го чакаме тоз шенген

37

ГНУСНИ мърши

преди 1 година

Сте ЕСЕС СКОРОШЕН РАЗПАД вие убивате България!Вкарате ни във война която не искаме.НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕСЕС И НАТО!

36

Дринкс

преди 1 година

Не знам защо се разбързаха да ни приемат сега! Има нещо!?!? Нито*****, нито*греб*, нито*па#па* ще ни оправят след изборите! Аз предлагам млади и умни завършили политици + комисия от ЕС + комисия от народа да управляват тази изстрадала България!!!

35

Георги

преди 1 година

Анонимен ,ходи се застреляй и отърви България от жалкото ти съществуване

34

Анонимен

преди 1 година

Ало джендърите европейски дебат най-напред трябва да има в българското общество и задължително референдум това може да стане само ако възраждане е на власт да гласуваме всички за възраждания

33

Карамба форс

преди 1 година

Те искат да ни го натуртузят и да ни дооглозгат. А ний искаме ли ? Колко струват сребърниците за които ни изтъргувахте ?

32

Тарикатите

преди 1 година

Каква ще я вършите, като ви резнат европейските привилегии, европарите. Какво ще стане ако единствената посока за образование, отдих, работа, търговия, култура ... е на изток? Това ли искате? Хем буи в отзад, хем душата в рая! Поемете отговорност. Стига комунистически тарикатлъци.

31

Нали знаете,

преди 1 година

Че на България в ЕС гледат, като на руския Троянски кон. Никой не ни вярва, никой не ни се доверява. Защо ли? Е ми много комунисти тука. Я колко само в списъците, руски и русофилски партии. ... Шенген ли? А крем карамел?!

30

Анонимен

преди 1 година

Не влизаме зарад политическата корупция на холандските мошеници- има ли реално по- големи разсипници на евро средства от тях? От това, че не сме в Шенген губим годишно суми до 20% от еврофинансирането от денгуби, *** въртели и процедури по граници! Кой е откраднал/ съсипал толкова евросредства? Киро къде пусна сигнал за това?

29

Анонимен

преди 1 година

Политиците , ромите и управниците , пак са на далавера !За народа , 400лева пенсия , и 650 лева заплати , ПАК НЕ ОСТАНАЛИ , защото когато идват пари , се разпределят не по РАВНО , а по ''БРАТСКИ'' , ... първо пари за ''НАС'' / т. е. за депутаите и управниците / , пари за НАТО , пари за ромите , пари за бежанците , пари за другите бежанци , .... и пак не останали за народа ... И така ---34г. , Е КАК ДА ОБИЧАШ НАТО и ЕС !?

28

Ако

преди 1 година

тия в ЕС анонсират някаква "добрина" за България, винаги се случва обратното на добро,

27

Анонимен

преди 1 година

Със ,затвор и разстрел за предателите ,които искат да приемат еврото!

26

Ром'с

преди 1 година

Отново Русия помага на България... за шест месеца ще вкара България в Шенген, а ние се мъчехме 11 години и пак немаше да ни допуснат... . Отново благодарности на Русия

25

България

преди 1 година

Приемаме еврото!!! Време е! България е ЕС!

24

Анонимен

преди 1 година

Смърт за ЕС

23

Като

преди 1 година

да си купиш фабрика на 8 септември 1944г, демек нещокатонищо

22

Анонимен

преди 1 година

Вие там от Днес кат ви пишем смесено с латиница,ще трябва ръчно да ми триете коментарите vaшта maма малкоumna

21

Анонимен

преди 1 година

СВИКВАТ d'***,КАК СТАНЕМ ЕВРОШВЕСТЪРИ,ЩЕ ИМ СТАНЕ СПОРТ

20

Айде нЕма нужда!

преди 1 година

ЕС се разпада и ще се прегрупира във взаимо-изгоден съюз на богатите западни държави. Източния блок не се вписва в евроатланДическите стандарти и демонокраДични ценности. Все още има здравомислещи хора,Слава Богу!