91

Калчев

преди 1 година

Тоя троянски кон няма място в Европейския съюз !!! Колко ли му плаща Путин, че да плямпа в негова угода ?! Предател !!!!

90

Таня

преди 1 година

Русия е на колене. Ако САЩ решат пак да я спасяват, като през ВСВ ще е огромна грешка. Просто трябва да ги изчакат да паднат по очи и да качат опозиционно правителство на власт. Тогава ще паднат и санкции и търговия ще върви, а и има шанс Русия да бъде приета в НАТО и ЕС. Но до тогава - пълна изолация.

89

София

преди 1 година

Умрем си всеки ден да четем словоблудствата на заблудените либерастки жълтопаветни павиани, които в един глас врещят като сбирщина *** "да се разпадне Русия, да се разпадне Русия". След известно време, обаче виждайки, че това няма как да се случи започват нова реторика, която е по-абсурдна и от предишната с разпада. Толкова за жълтопаветната сбирщина от некадърници докарала ни до сегашното ни състояние.

88

Анонимен

преди 1 година

Този е съвсем същия "патриот и умник", като нашия пРезидент...

87

Рейгън

преди 1 година

И тоя бая парички е прибрал от Путин и сега се прави на патриот

86

Анонимен

преди 1 година

Англосаксонците напуснаха ЕС за да могат да го въртят на малкият си пръст . Слепи ли сте , или се правите на слепи ?Не случйно напуснаха ЕС преди войната , за да сложат на колене ЕС , а после вината да бъде на Русия ,... СЛЕПИ ЛИ СТЕ ?

85

Gorskio

преди 1 година

Аз викам да се разберат големите в Европа и да дадат картбланш на Путин да анексира Унгария, естествено след референдум там...

84

Анонимен

преди 1 година

Когато фактите говорят, пропагандата се проваля. Не може да се скрие бунтът на европейците срещу фашисткото управление на ЕС. Всеки има право да пише и да лъже каквото си иска. Хората обаче не са слепи и бомбата със закъснител ще гръмне всеки монент.

83

mi

преди 1 година

Не знам, защо всички говорят за тази война като за нещо странично, далечно. Не мислите ли, че всички отрови от оръжията наляти от Аме рика, взривени в тази държава ще дойтат и при нас, и ще ни тровят. Било по въздух, било с храни и по други начини. Аме рика си е далече и не се интересува от последствията за нашето здраве и нашите поколения.

82

Анонимен

преди 1 година

Фактите. Експорт на Унгария за 2020. От Унгария към Германия: 31,4 милиарда долара. От Унгария към русия: 1,95 милиарда долара. От Унгария към Китай: 2,16 милиарда долара. Това са фактите, другари. Обаче русофилите с факти не работите. Само с лъжи и манипулации.

81

PL

преди 1 година

Няма нищо чудно в реакцията на Виктор. Той е от вярните на Путин лакеи,същите като тия тук на форума, които преди 2 седмици нагло и охидно питаха какъв е ефекта от украинското контранастъпление. Ами надявам се по реакцията на вожда ви в Кремъл, а и на слугите му да сте разбрали какъв е... ефекта и сега консеквентно като вожда си дрискайте в гащитеее:)) и как беше то-пошли нахоиииимале.

80

Унгария

преди 1 година

Получава руски газ,защото Борисов с парите на българския данъкоплатец направи тръбата.Но за България нищо.Вие представяте ли си какво ще стане,ако Орбан с парите на унгарците направи тръба за България?

79

Анонимен

преди 1 година

С европейски пари ,в Европа се отгледаха и охраниха проруски политици. А в България такива бол.

78

Анонимен

преди 1 година

Ами давайте, следващия нападнат може да е Унгария. Причина все ще се намери. Преди това Орбан може да изчезне на някой остров със сметките си.

77

Анонимен

преди 1 година

След разгрома на руската армия при Баклава и Юзум разпада на Руската федерация е неминуем и непредотвратим. След кратък "Нюрнбергски процес", международната общност трябва да осигури мирния и справедлив характер на разпада на Ордата на отделни държави-нации. Но не както на Берлинския Конгрес където си разпределят порциите от разпадащата се Отоманска империя а със строго прилагане на принципа на консенсус. Опит има от следвоенна нацистка Германия.

76

Анонимен

преди 1 година

До Унгарски терикат... И какво се реши ??? Англия сега издава ЗАПОВЕДИ заедно със щатите на ЕС .. Нещо не си в час !

75

Анонимен

преди 1 година

Тоз на кой свят живее? В Русия обявяват мобилизация, ние трябва да повишаваме военна готовност и да затворим границите.

74

Българин

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние българите предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин.

73

Анонимен

преди 1 година

Малък пример. Ауди А3, Ауди ТТ и Ауди Кю3 се произвеждат в Унгария. Общо 171 хиляди автомобила за 2021. 8 милиарда евро оборот. Орбан иска ли този завод да е в друга държава?

72

Анонимен

преди 1 година

Що? Щото се дига банковата сметка на Орбан и унгарците могат да получават горива на по ниски цени, и понеже са пълни с германски фабрики ще имат продукция с по ниска себестойност. Ама само унгарците.