111

Анонимен

преди 1 година

Защо не се говори за Израел ??? За хамериканската държава Косово ?

110

Анонимен

преди 1 година

До Еее.. Който е добър за другите държави / като нашТЕ тикви / , той е лош за народа си .. Орбан НЕ Е ПРЕДАТЕЛ НА ИЗ-БИ-РА-ТЕ-ЛИ-ТЕ си , и народа свой !

109

Поредният

преди 1 година

Троянски кон в ЕС купен от руснаците.... Нашият за сега се прави на умряла лисица и си мълчи.

108

Анонимен

преди 1 година

За Унгария , ОЩЕ ! Орбан направи 4 завода за мерцедес , БМВ , СУЗУКИ и СУБАРУ , в Унгария няма безработица , завърналите се унгарци са над 2 млн. На фона на Унгария , КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ , С МИЗЕРНИТЕ МИН. ПЕНСИИ ОТ 400 ЛЕВА , МИН. ЗАПЛАТИ ОТ 650 ЛЕВА ...Баце ни залъгваше със СТОТИНКИ ОТ 50 ЛЕВА .

107

Еее

преди 1 година

По делата им ще ги познаете предателите

106

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

ОБРАН: САМО ПУТАААН И ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ МАЙКААА !!!

105

хаха

преди 1 година

Орби да ходи на фронта да помага на русия ,че нещо там ги шият здраво руснаците.

104

Анонимен

преди 1 година

До До 108Не са толкова дърти като теб, да помнят 1956 г.За тази цел съществува науката ИСТОРИЯ.

103

Анонимен

преди 1 година

Унгарците май забравиха руските танкове през 1956. ------ А местните нови "Либерали - Натовци" забравиха кога пратиха Българските Танкове в Унгария през 1956... А сега грачат срещу един смел и независим народ....

102

Бивш военен

преди 1 година

Краварски военен заяви, че Русия трябва да се разпадне. Много ясно, че ще мобилизират. Ако за нас някой каже, че ще се разпаднем как биха реагирали русофобите? Щяха да се скрият по дупките, mишки mrъсни!

101

Руска Промишлена сил

преди 1 година

Русия си е поставила за цел да изкопира цялото производство на смешната немска компания Райнметал и тогава няма да имат нужда от никой !

100

Анонимен

преди 1 година

До Таня.. Сляпа ли си , още преди войната в Украйна Англия и щатите поставиха не само ЕС но и цяла Европа на КОЛЕНЕ . Не ме интересува Русия и Украйна , защо сащ и англия оставиха ЕС БЕЗ АРМИЯ , И КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ЕС ЗА ВЪОРЪЖАВАНЕ , г-жо евро-атлантичКЕ !?Тичай на катерушките , не си за тук !

99

Анонимен

преди 1 година

Руско мекеpe... Поредния купен продажник от Кремъл.

98

До 108

преди 1 година

Не са толкова дърти като теб, да помнят 1956 г.

97

до 104

преди 1 година

Русия не е производител на "енергийни продукти". Русия е доставчик на суровини. Суров петрол, сурова газ. Копаят и продават. Не са го произвели, съответно не е продукт.

96

Анонимен

преди 1 година

Унгарците май забравиха руските танкове през 1956.

95

Анонимен

преди 1 година

Нема по-голям женски полов орган от тоя продажник.Пфу оттрепка доллна.

94

Анонимен

преди 1 година

До PL.. Кажи нещо за :Къде е мястото на България , из между шамарите на големите ?Не дрънкай като Слави Трифонов !И според теб , Орбан ---ДЪРЖАВНИК ли е , или Пу..тьо Маринкин като нашТЕ пуяци !

93

ДоРасиститеРусофоби

преди 1 година

Всяко производство използва енергия... Ако няма енергия - няма производство... За сега Русия е основен производител на "Енегийни" продукти... Ако вие не щете, моментално има друг който да купува... Само реалното производство има значение за просперитета на една държава ... Който не произвежда той и няма да яде ... Дано некой полиран мозък осмисли тази проста истина.

92

До Пуй за Хутин

преди 1 година

Защо вместо това не обясните как политическият елит на ЕС ще подсигури достъпни енергийни източници,просперираща икономика и намаляване на инфлацията?Хората искат икономическа,енергийна и финансова сигурност,а от публикуваните предложения на ЕК за овладяване на кризите мирише много силно на социализъм,както между впрочем и от предлаганата от вас цензура.