151

Анонимен

преди 1 година

kakvo li ste pravim ruskite trolove sled niakolko sedmici?!

150

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен--177......''Мобилизация-само на професионални войници'' , ама друК път , в Бг всичко е обратно винаги , от САЩ ще те питат ли дали си ''професионален'' , или не си , ти си / ние/ , колония , а в колониите няма ПРАВА !

149

ДДРОнег

преди 1 година

Съгласен съм с орбан, донякъде ... Нека паднат ограниченията срещу рашистан, но и нека рашиситите изтеглят войските си от ЦЯЛА УКРАЙНА , да платят всички щети на УКРАЙНА и да компенсират ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ за високите цени и инфлация, причинена от тях !!! ___А, и да разформироват остатъците от армията си, разбра се, че не е ефикасна и да допуснат войски на Европа, които да контролират такива войнолюбиви изблици на луди рашисти !!!

148

Анонимен

преди 1 година

Това е истинският лидер на ЕС, а не корумпираната Урсула, дето ви наби насила експерименталните течности!

147

Анонимен

преди 1 година

Не знам с какво Путин държи Орбан, но той излезе по-зависим даже от родните рубладжии.

146

Анонимен

преди 1 година

И щатите са като ДПС в Бе-Гето -то , винаги командват и управляват от 2-ра позиция , и никога не са виновни , виновните са от предната линия ... , баламурниците !

145

Гадняр

преди 1 година

Орбан ми беше за пример с доста позитивни неща, които направи за Унгария, в разрез с политиката на ЕС: запазване на националната идентичност, стимулиране на раждаемостта сред образованите, търсеше повече блага за народа си от европейските фондове... Но, политиката му спрямо режима на Путин е тотално грешна. Не заради ЕС, а заради всичко, което преживя Унгария по време на 45 години окупация от СССР.

144

Анонимен

преди 1 година

За сега / понеже ''една'' ....ка пише , яе Русия е на колене/ , на колене е ЕС , и най-много той пое негативите още преди войната в Украйна , тогава Путин не беше фактор , факторите ги знаем , АНГЛОСАКСОНЦИТЕ ровят постоянно , и за това И напуснаха ЕС , за д асе явят като''ГОСПОДАРИ'',... и ето това стана !Русия не ни е виновна за това че ЕС няма армия , и потъва икономически . Най-големият враг е ВЪТРЕШНИЯТ ВРАГ , и липсата на ЛИДЕРИ в ЕС .

143

Анонимен

преди 1 година

Орбан - номер 1 ,това е политик който мисли първо за страната си

142

бай работник

преди 1 година

Всички евро-лидери-поодлоги са мултимилионери на хранилката Сащ-Цру и фонддации разни. Ние с гайдите сме тотално продадени роби и като нищо ще ни хвърлят и за пушечно месо във измислената им война. Аз веднага гхващам гората и ставам партизанин ако ме моблилизират!

141

Анонимен

преди 1 година

Всички Бг-политици се крият , ПРЕД ИЗБОРНО , за да не сгафят нещо към електоратЪ си .И в Бг има огромна ЛИПСА НА ЛИДЕРИ С ТОПКИ . Сега гледат с оцъклени очи Орбан ,... и какво ли си мислят :''Тоя не знае как се краде от народа'' !да господа , Орбан е ПОЛИТИК-ДЪР-ЖАВ-НИК , а не Пу-.тьо Маринкин като вас !

140

Анонимен

преди 1 година

До Реалист 166 ------ Иска да е като САЩ . Налагат санкции по цял свят , ама за тях не важат . Продължават си търгвията и с Русия , и с Китай . А такива като ЕС обират негативите

139

159 и 160

преди 1 година

Охо некви руски *** се възпалиха гледам. Споко, тепърва ще има да ви сърби. Не бързайте.

138

Колев

преди 1 година

Още един Петко

137

Реалист

преди 1 година

Иска да е в ЕС и да търгува, но в същото време да търгува свободно и с Русия, която дефакто определи ЕС за неприятелски? Всеки иска да бозае от две ц.цки, но не би....Да реши на коя страна е в крайна сметка и да си носи последствията пред народа на Унгария.

136

Анонимен

преди 1 година

Русиш трябва да се разпадне на републики и да се заграби. България трябва да избере НАТО и алианса и съответно да ограби ресурсите на джуджетата.

135

Анонимен

преди 1 година

БайДанчо бърка Украйна с Ирак , та до къде ще стигне , не се знае !

134

Анонимен

преди 1 година

Работата отива на зля , Англия и сащ се канят да се бият с/у Русия , до последният европеец , ТЕ ВИНАГИ ГЛЕДАТ ОТ 2-ра ПОЗИЦИЯ , И НАРЕЖДАТ НА СВОИТЕ СЛУГИ ОТ ЕС !Не случайно , Макро като бе на посещение в България , изнервено каза :''САЩ , свалете ръце от Европа '' ... , ИЛИ НЕ ПОвНИТЕ !

133

Анонимен

преди 1 година

Ние сме : Кот кажи сащ !

132

До 154

преди 1 година

По скоро ти кажи как ухае члена на Байдън и колко ти е е разхлопана халката на г.ъза