26

А бе

преди 1 година

Продължава да се лансира малоумната укронацистка теза, че руснаците се самообстрелват! Нито те, нито ние сме толкова *** като укрите и запад ите им господари...

25

Анонимен

преди 1 година

Ванга к'во е kазала евроpa пустата Европа ще има химическа атака(не е знаела какво е радиация)

24

Велчо

преди 1 година

Ако Путин не бе нападнал Украйна и Ел енергията Газта ,горивата а от там цените щяха да са много по ниски .Да само на350клм от нас се води жестока война ,АЕЦ се използва от Русия като скривалище не е достойно Все едно да се криеш под роклята на Жена си.Доброто е че Русия вече губи сериозно Войната и колкото повече продължава толкоз по изтощена ще е защото има много слаба икономика а компютърните и системи за насочване са допотопни и лесна плячка.Щом Украйна с 18 Хамерс системи обърна воината.

23

Бгг

преди 1 година

Нещо пропагандата на укрите куца и с двата крака. Руснаците държат централата и като няма какво да правят си стрелят по нея. Дори *** не би им повярвал.

22

Анонимен

преди 1 година

До 24 пуйкатаПо АЕЦ стрелят укрофашистите понеже е под контрол от руснаците но Путин е виновен защото е миролюбив. На негово място ако беше Кадиров отдавна от укрофашистите и украина нищо да не е осдтанало

21

Ssss

преди 1 година

До АнонименПроблема не е ако се улучи реактор. Те са строени в съветско време и са оразмерени да издържат и ядрен удар. Проблема е в хранилището за отпадно гориво на територията на АЕЦа. Над 200 контейнера които сравнително лесно могат да бъдат повредени от обстрел. На сателитните снимки се виждат ясно тези контейнери.

20

пуйката

преди 1 година

Толкова време,над седем месеца не изтрезняха ли руснаците,че стрелят по окупирана от тях централа,че стрелят по своите войски там?

19

Бунтата

преди 1 година

Кой го казва????Бротанските измислени тайни служби ли???Ми приберете си американските и британските наемници,които сте пратили там да унищожават сгради и хора и ще се оправи АЕЦ-а

18

Дааааа бе

преди 1 година

До Анонимен 19 Това е все едно да кажеш че ако двигателя на колата не работи ако улучиш двигателя и се получи изкра той няма да гръмне! Това че реакторите са спрени не значи нищо, те все още са пълни с ядрено гориво, просто графитените пръти са спуснати и е пълен с вода, но ако бъде пробит и водата изтече пак ще започне неконтролируема ядрена реакция!

17

Случаен минувач

преди 1 година

Никога досега в историята на цивилизацията, откакто въобще съществува човечеството, не са се водили военни действия около АЕЦ. Това разбира се е много опасно, особено ако някой реактор бъде пробит и започне радиоактивен теч. Плутоний 239 се полуразпада за 24 000 години. Стронций 90 е най-опасен. Полуразпада се за 28 години, но според учените 1 чаена лъжичка от него може да умъртви всички хора на Земята. От Чернобил например е изтекло количество - около 6-7 чаени лъжички.

16

Хм

преди 1 година

Абе Гроси, *** ли имаш в устата си та не можеш да кажеш кой я обстрелва.......

15

Анонимен

преди 1 година

Нема да се пуашите! Реакторите за спрени от няколко седмици. Даже и ако укрите успеят да улучат нещо важно и да го пробият, ядрена експлозия няма да има. Ще пострадат само местните. А те са славяни-русофили-сепари и според Зеленски трябва да пукнат всички. САЩ също нямат против.

14

Анонимен

преди 1 година

До Гелаевски Спецназ: Ти да не искаш бели хора да умират заради някакви си там славяни. Максимум доставка на оръжие. Колкото повече славяни се избият взаимно, толкова повече западните цивилизовани народи ще добруват.

13

Анонимен

преди 1 година

Нато да влиза и да направи периметър и да приключи с руските терористи

12

Анонимен

преди 1 година

Ветровете духат към БГ дано Господ да ни пази молете се

11

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са решили да ни погубят с тая централа ако не се вземат сериозни мерки от Запада всички отиваме на кино

10

Анонимен

преди 1 година

Него съобщавайки а направете нещо по въпроса защото това касае цяла Европа От Чернобил още умират хората от рак сега и тая централа като гръмне направо си отиваме в страшни мъки

9

Гелаевски Спецназ

преди 1 година

Време е за обединен десант на UA и НАТО войски с цел запазване живота и здравето на няколко десетки милиона души. Целта е достатъчно важна и значима.

8

Анонимен

преди 1 година

Ако накрая укрите успеят да предизвикат радиационно замърсяване (на собствената си страна, между другото!) то на руснаците ще им е безразлично мегатон повече - мегатон по-малко, региона и без това вече е замърсен.

7

Анонимен

преди 1 година

Тия украинци направлявани от американците си играят с централата. Накрая ще направят някоя беля . Ама ако си мислят че руснаците ще им цепят басма. Много ми се иска да видя дето европейците крякат толкова много ако ги застигне войната какво ще правят.