35

Удобно се забравя

преди 1 година

че имат договор за неразширяване на НАТО след разпадането на СССР, а в последствие НАТО на практика граничи с Русия. Това е Факт, както би казал балабанката на славчУ... А също и Минските споразумения са леееко нарушени,но това са подробности и не е демокраДично да се споменава по политически причини :)Между другото честит празник, Българи!

34

Анонимен

преди 1 година

До 39 Да бе!Рано си се надусал ! Това да не е нова евроатлантическа мода ?

33

Анонимен

преди 1 година

САЩ и нато унищожиха Ирак, Либия, Афганистан, Сирия а се га ни лук яли , ни лук милисали и нашитеНадупени слуги им прегласят

32

Да бе!

преди 1 година

Клакьорите на примитивна рус /до един от село/ тук скимтят като палета срещу Космическа Америка. По-добре мислете къде ще се укривате догодина нес.ретници, когато войната в Украйна свърши!

31

Анонимен

преди 1 година

Байдън: Русия наруши безсрамно основните принципи на Устава на ООН... и това го заявява президентът на държавата, която от момента на създаването си, до ден днешен нарушава всяка една точка от изброените основни принципи всеки ден. САЩ от създаването си до сега са правили на всеки две години по една грабителска война в целия свят, където има какво да гепят.

30

Анонимен

преди 1 година

Аз знам, че точно Америка е метала ядрена бомба, така че най-малко те могат да говорят, лицемерно е и вече губят уважение от целия свят.

29

Възраждане

преди 1 година

Видяхме ги вече как американците защитават демокрациите, със убийства но на чужда територия, с войни и чужда болка стига да е далеч от тях и военната им индустрия да цъфти. В същото време ако аз сега поискам да ида там трябва да моля за виза. Русия нямаше визи за нас а сега ние им се изплюхме в лицето. Срам ме е от Българските политици и журналисти. Ще гласувам заедно с цялото ми семейство и приятели и семействата им против атлантиците в България. Против ГРОБ, ПП, ДПС, ДБ. Z

28

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Не само Бай Дън има старческа деменция. Цялата държава САЩ страда от това заболяване. Те още живеят със спомените от 1950 година. И си мислят, че управляват света и от тях всичко зависи. Но ние сме в 2022 година и всичко е тотално различно. Други велики нации доминират над света..

27

Анонимен

преди 1 година

"Украйна не е водила война за независимост"?Е, сега точно това правят. Заедно с почти целия свят, който подкрепя украинците.

26

Анонимен

преди 1 година

Украйна не е водила война за независимост. Точно руснаците им направиха държавата. Следователно е изкуствена държава. Също както Северна Македония и Косово. По старите времена на един народ за да му признаят държавата са се водили битки докато едната страна не бъде разгромена.

25

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Бас хващам, че Бай Дън неможе да намери Русия на картата на света. Последния път той неможа да посочи къде е страната на която е президент..

24

За бавните повтарям:

преди 1 година

америка не е световен полицай, още по-малко нато. Предстои нов световен ред.

23

Анонимен

преди 1 година

САЩ си изиграха картите правилно.Това е истината.

22

Анонимен

преди 1 година

Избиха до крак всички индиянци и размахваха пръст на Турция за арменсйия геноцид. Пуснаха две атомни на Япония и сега се ежят на Русия. Да се смееш ли да плачеш ли?!

21

Анонимен

преди 1 година

По въпроса с нарушението на устава въпросът е доста спорен, понеже от 1991-ва насам не Русия се разширява, а нато. нато не е световен полицай, точка по темата.

20

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Да, Русия е подписала договора за неразпространение на ядрените оръжия, но не епоела ангажимант за тяхното не използване. А "основополагащите принципи " на ООН да си затварят очите пред своеволията на САЩ вече не съществуват ! Пичове, ако до сега не сте разбрали, то от февруари, колкото и да не ви харесва, живеем в нов свят !

19

Анонимен

преди 1 година

Щом Русия е нарушила безсрамно основните принципи на Устава на ООН, то Америка сигурно ги нарушава срамежливо? Явно това е разликата, с която "цивилизованият свят" не може да се примири.

18

Човешка ценност

преди 1 година

Русия е безсрамница, а това е абсолютно нормална формалност!

17

Анонимен

преди 1 година

Дедото си няма идея на кой свят се намира, още повече какво са му написали да плещи.

16

Анонимен

преди 1 година

Много обичам когато някои хвърлили две атомни бомби в Япония имат света на морал.