21

волк

преди 1 година

България не е натовска държава това е Квартал?

20

баба мара

преди 1 година

1941 г българия се включи към оста рим берлин токио и после защо бомбадировкизащо червената армия влязла ами много просто защото заради цър-ву;ите коитоса ни управлявали тогава и сега ние сме в неприятелския списък всеки ден правимпровокации спрямо русия и накрая ще си изпатим заслужено отиваме наизбори 2023 г

19

Анонимен

преди 1 година

Путин нямало да посегне на натовска държава, а ако натовска държава посегне на Русия какво става г-н Тодоров?

18

Анонимен

преди 1 година

Г-н Карабоев, дето от Днас го величаят като международен анализатор, се опитва да манипулира. Части на НАТО вече има в БГ и те няма да ни охраняват; обратно - тъкмо заради тях и техните бази,от които ще обстрелват Русия. БГ ще стсне мишена на ракетни удари и бъде неприятелска държава. Г-н Карабоев, не ни смятайте за балъци! Както и за природния газ: лидерите на ПП, ГЕРБ,ДБ, МаЛтинчо Д.,Радан Кънев в един глас реват да не вземаме газ от Русия, ама не казват откъде да взеем, нито ни осигуряват газ

17

Анонимен

преди 1 година

До Z, к.18 Какви политици? Всеки,който го мързи да работи -политик. А такъв, чиято партия вече се е спихнала или я няма - политически наблюдател. Нинова се съсипа да коментира по медиите, та дори 5 човека от близките й по партия и те пишат по вестниците и сайтовете, не бележи особени успехи и скоро ще стане политически анализатор. Да даваш мнение е по-лесно, ама партията й, нищо че агенциите й дават 12%,скоро ще стигне до 6-8%. Тя е по фалитите, не е креативна личност.

16

Анонимен

преди 1 година

Голям смях НАТО,и там е пълно с геьове)

15

Анонимен

преди 1 година

Журналистите и професорът по поддръжка на електроникатата на самолетите Тагарев да да престанат да се интересуват от Русия. Журналистите да обърнат внимание откъде ще вземаме газ и на каква цена през зимата. Професорът, който отдавна е изгубил връзка с авиацията, да обърне по-голямо внимание на жената си, доколкото може.

14

Анонимен

преди 1 година

В Русия отдавна никой не се интересува от мнението на запада.

13

Влади

преди 1 година

Живейте си живота сега, защото след бомбите на Путин на света няма да има живот. Путин е луд и неуправляем, обкръжението му е безлично и страхливо. Чака ни ядрена война. След нея няма да има значение кой е победил.

12

Анонимен

преди 1 година

Важно ли е какво смятат журналистите?

11

Анонимен

преди 1 година

Страх лозе пази, ние трябва да направим всичко възможно да не прекрачваме линиите в пясъка на Путин.

10

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Казват че Путин е като Сталин и са ........... прави! Да припомним хронологията 1917 - 1922 гражданска война в Русия- Страната ев развалитни. В хазната има всичко на всичко 300 милиона рубли. Идва Сталин. Следва бурна индустриализация и възтановяване на страната. ВСВ, СССР е изравен със земята. 15 години след края на войната СССР изпраща човек в космоса. 1991 г. СССР се разпада. Русия е в развални. Идва Путин 2022 г. Русия започва прекрояване на световният ред от статута на световна сила.

9

Анонимен

преди 1 година

Ако все пак посегне на такава, никой няма да оцелее. Това поне е сигурно.

8

Анонимен

преди 1 година

И Москвича ще стане най продаваната кола в света хахах горките русофилчета толкова са отчаяни че си мечтаят ядрен удат да ги умори да им свърши мизерията

7

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля че може да посегне. Точно по една такава пълна с Копейки и такава дето на никой не му се мре за нея!

6

Анонимен

преди 1 година

Лондон, Вашингтон и Брюксел ще бъдат поразени с ядрени оръжия. Всички сателитни на англо-саксите ще бъдат принудени да капитулират. Новият световен ред ще бъде наложен с ядрено оръжие!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Си Дзинпин е обявил по националната телевизия, че армията трябва да бъде приведена в пълна бойна готовност. В Индия тече мобилизация. В Пакистан се дрънкат оръжия. Влизаме в етапа на активни военни действия на третата световна война.

4

Анонимен

преди 1 година

Заплахата е от радиацията. Няма директно да атакува НАТО, а ще направи авария в АЕЦ Запорожие и ще обвини украинците за това. И милиони хора ще пострадат по цял сват.

3

Анонимен

преди 1 година

Той нямаше и в Украйна да влезе, нямаше и мобилизация да обяви, щеше да се уплаши от санкциите... Въобще всичките приказки им се сбъднаха на тия анали-затори. Война е. Русия си връща империята. Не вярвайте на платени приказки, а се гответе за това, което предстои - война!

2

SS

преди 1 година

Ако имам 6000 ядрени бойни глави и балистични ракети въобще няма да ме интересува дали някоя страна е членка на NATO или на марсианския съюз ! Ама изобщо !