66

Луд с лопата

преди 1 година

Всичко е без значение ,важното е да се цени човешкия живот.Нито Русия ,нито САЩ го ценят.Уж да няма война ,но пращат оръжия и техника .Не трябва да умират украинци ,но не за тяхна сметка да умират руснаци.Трябва да спрат с това.Трябва да се седне на масата и да сключат примирие.

65

Гладиатор

преди 1 година

До Демократ!!! Кое е демократичен западен модел? Като започнем от създаването на фащ, геноцида на индианските племена от затворници и убийци от европа,и стигнем до ЗА Нас до Освободителната война и Берлинския конгрес, или може би ПСВ или ВСВ, когато сме били винаги на погрешната страна! Виетнам, Куба, Сърбия, Ирак и други народи, където фащ насила и с бомби с обеднен уран налагат демокрация!!!

64

СМЕХ...

преди 1 година

...ИЗКУПИХА БИЛЕТИТЕ ЗА САМОЛЕТИ И ВЛАКОВЕТЕ , ЗА ДА НАПУСКАТ РУСИЯ....ПО ОБЛАСТНИТЕ ЦЕНТРОВЕ НА МООБИЛИЗАЦИЯТА ХВЪРЛЯТ БУТИЛКИ С БЕНЗИН ЗА ДА ИЗГОРЯТ СПИСЪЦИТЕ .....НАЗРЯВА ВЪТРЕШЕТ КОНФЛИКТ ....

63

Анонимен

преди 1 година

'' Как да напусна Русия ''

62

Анонимен

преди 1 година

До: номер 62"ЖИВЕЕЩИТЕ ТУК РУСКИ ГРАЖДАНИ НАЛИ И ТЯХ МОБИЛИЗИРАТ, НЕКА ДА СЕ ПРИБЕРАТ В РОДИНАТА СИ- ТАМ ЩЕ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ЛОШИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ" Ама Сергей Станишев хитър!!! Като цяло стадо лисици е нахитрял!!! Овреме се усети и се отказа от руското си гражданство...

61

toti

преди 1 година

Нека СВЕТА да затвори границите си за Русия и да се спрат всички доставки и търговски обмени ,независимо от това че ще е трудно за някои!!!

60

Анонимен

преди 1 година

А ЖИВЕЕЩИТЕ ТУК РУСКИ ГРАЖДАНИ НАЛИ И ТЯХ МОБИЛИЗИРАТ, НЕКА ДА СЕ ПРИБЕРАТ В РОДИНАТА СИ- ТАМ ЩЕ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ЛОШИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ

59

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Нещо не ми се връзват нещата... - уж само 5 хиляди убити руснаци, а 300 хиляди мобилизирани...

58

русский окупант

преди 1 година

Хорошо там, где нас нет!!!

57

Ддд

преди 1 година

Дано това да не е началото на края за този свят

56

Samo minavam

преди 1 година

Не ги пускайте никъде, да си стоят в Росфашистката си държава.

55

Реалист

преди 1 година

Дезертьорството е единственият легален начин, да се спасиш от "Тюрьмата на народите"! Крайно време беше и заспалият руснак да се събуди и да разбере, че ги управлява Психопат! Почернените руски майки първи ще го разберат!

54

Анонимен

преди 1 година

Ра6истите са живи мъртъвци. И вече започват да го осъзнават. Зарязаха макдоналдс и нетфликс и ще хукнат да умират по чужди територии незнайно защо. Не нормална работа!

53

Анонимен

преди 1 година

По принцип еволюционния разпад на деградирало общество е за предпочитане пред революционния. Има време за осмисляне и адаптация. Някои ракови ядра решиха да си спасят кожата за сметка на други. Няма да съжаляваме за липсата им. Нашенските язви и кисти като цяло не са жизнено опасни но вредят и се налага организма да отделя ресурс за лечение. От край време лечението е едно. реже се до чисто и отпадъка в инсенератора за изгаряне.

52

Сержант

преди 1 година

Но имперските амбиции на Русия са едни и същи. Както преди два века, така и сега. А комунизъм може и да няма, но те са живи да знаеш. Дай и ти някой анализ. В спора е истината.

51

КОЙ КАКТО МОЖЕ

преди 1 година

СПАСЯВАЙ СЕЕЕЕ!

50

пфффф

преди 1 година

Тия психопати ако затворят границите и редовите руснаци тухла върху тухла няма да оставят от Кремъл.

49

Съвет

преди 1 година

До Сержант 38 Не жали руския народ.Нали те са виновни Путин да е на власт.

48

До Сержант

преди 1 година

Смяната на строя няма нищо общо с 30+ годишният натиск над Русия,от 30+ години няма и помен от 'соц-комунизъм' в Европа и в Русия,такова жиУотно нямаааа,ама това не спря мераците на мултинационалните капитал да разгради и разграби Русия!Та дай нещо друго,това с гурутата,комунизма и социализма вече се изтърка,бъди една идея по свеж!

47

ЗА РЕПУБЛ. ПЪРВ-ВО.

преди 1 година

ДИНАМО КИЕВ ПОВЕЖДА НА ЦСКА МОСКВА!