47

Слава Украини

преди 1 година

Браво ..браво на нашите братя и сестри които си защитиха и продължават да си защитават родината от га-дните болшевики и окупатори. Нека Рашистан с терористичния си комунизъм да видят че целия свят е с братска Украйна . Слава Украини

46

Анонимен

преди 1 година

Герои????? Сериозно ли???? Машата в американски ръце са герои -айде бе! Свят без Украйна може, но без Русия - не! Стига баламосваници - Запада е вперил алчен взор в ресурсите на Русия и е готова да пожертва и Украйна и Европа за да валожи еднополюсен световен ред - американски! Да, ама не! Не са познали! Русия не шантажира - изправена пред война с НАТО се мобилизира както се полага!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Нaйo да си го татуира ако иска някъде това с героите. Въпросът е защо го насажда на всички граждани? Не на всеки би му било приятно. Малко ли са българските герои, че да не го кръстят на българин? Абсолютен мaзHяp. Ako желае да ходи доброволец с пушка да се покаже колко е солидарен.

44

Анонимен

преди 1 година

"За да се избегнат негативните последствия и обществената реакция" - какви са тия негативни последици, я да обясни мucupката.

43

Анонимен

преди 1 година

Млък руски под,лог,и!

42

Възраждане

преди 1 година

Още утре няма да я има!!! Гарантирано!!

41

Пижо

преди 1 година

Туй прилича на погребален кръст! Представям си какъв смЕх сред служителите на посолството буди! Тези прояви заприличаха на действията на разсърдени деца от детската градина, които са безсилни да вземат играчката, която не е тяхна. "Аз пък ще се изпишкам пред вратата му"!

40

Augusto Pinochet

преди 1 година

ЕДИН СТОЛИЧЕН СТАР ХОМОСЕКСУАЛИСТ (ТОЙ СИ Е ТАКЪВ) ОПРЕДЕЛЯ ПОЛИТИКАТА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА - ЦИТИРАМ ПОЕТА - "НЕ НАРОД А ***"

39

Ха-ха

преди 1 година

Под табелата има друга (снимка 2), която позволява "Героите на украйна" да бъдат препикавани от кучета. Довечера лично ще заведа кучето си там и ще се възползваме с него от това наше право. Благодаря на общинарите.

38

Анонимен

преди 1 година

ЩОто триете: до тумороу морнинг некой ше го е капичнал туйто недоразумение и разгеле...

37

Анонимен

преди 1 година

Туй ко ши ричи: На бай Али укринските херои ле...

36

Правилно!

преди 1 година

Освен кученцата, които ще я маркират, никой няма да се интересува от тази табела. Максимум на Пендачанска мъжа и да иде да си направи селфи там за няколко лайка и едно тенкю на следващия прием в Посолството на СССР... опа на САЩ. Можеше да е "Георите на Сливница" или "Героите на Батак", но чуждопоклонниците си остават такива. Преди към Мацква, сега надругаде са се навели. Да живее България!

35

Анонимен

преди 1 година

Незнаех, че на Английски така се пише алея!! Винаги съм си мислил, че така се пише Али...

34

Да видим

преди 1 година

Браво на българите. Броя обаче дните докато някой промит путинофил ще я изтръгне с чувство за изпълнен дълг към блатная. Толкова много заблудени глави има само у нас. Дори в републиките хората се събудиха. Тук пак ще сме последни, ако въобще.

33

Данчо

преди 1 година

Надписа на английски е още едно доказателство, че у нас се получават минимални знания по езика, но голямо самочувствие и нямаме търпение да се превърнем в обслужващ персонал на запада.

32

Боже

преди 1 година

Алея-ALy, боже боже слез на земята и си събери вересиите от източна европа.

31

Анонимен

преди 1 година

Тая комунистическа хлеебарка Найо Тицин ли е"кръстникът"на площада?

30

Я кажете

преди 1 година

С това ли е занимават общинарите в период на безпрецедентна криза както се изразяват повечето от тях.Или за тях криза няма?Не тяхната заплата се бави със месеци.

29

Даам

преди 1 година

А в същото време плащаме от нашият джоб милиони за да пренаредят паважа пред народното и са пренаредени със филц такъв монтаж че после лисно се взимат и хвърлят по стъклата.Да си знаете, поне едно хубаво нещо да се знае.Разравяш си паве и по политягите.

28

Пич

преди 1 година

как го искаш?Докато стоиш на тоалетната ли?Искай го може някой да те чуе от там и да те послуша.