35

До 44

преди 1 година

Ти ръсиш някакви твърдения, но нямаш доказателства за тях и искаш аз да докажа твърденията ти?? Мързи ти или какво..

34

до 43

преди 1 година

Я ме просвети гледам че си навътре в нещата и каквото каже Путин всичко е топ информация.

33

До 39

преди 1 година

Ти даже не знаеш колко е редовната руска армия в Украйна, повемето които се бият в Донбас са народна милиция от ДНР и ЛНР, които не са професионална армия! Дори и да не върви сичко по план, това не е доказателство, че армията е 180 000 и 90 000 са убити :))

32

Апокалипто

преди 1 година

Каквото и да ни говорят по ТВ-то, едно е ясно...Цяла Европа ще ядем хурката тая зима! Инфлация 20 процента, гориво ,дърва ,ток ,строителни материали в небесата...ама важното е да сме солидарни с фашагите в Укр. ,така де те са фашаги ама по тв-то са герои, щото защитавали част от държавата си, която бомбиха 8 години...

31

Българин

преди 1 година

Европа сама си го набута с политиците в Брюксел, които са слугинаж на САЩ.

30

Анонимен

преди 1 година

"Точно за това ми трябват доказателства! Имаш ли? Или повтаряш след Зеленски като папагал?"----Имам, да. Всеки ден отстъпват територии и въведоха мобилизация. Не ми изглежда като всичко да върви по-план.

29

До 36

преди 1 година

Какви доказателства повече ти трябват че от 180 000 армия с която нахлуха вече половината им я няма>>> Точно за това ми трябват доказателства! Имаш ли? Или повтаряш след Зеленски като папагал?

28

до 34

преди 1 година

Какви доказателства повече ти трябват че от 180 000 армия с която нахлуха вече половината им я няма. Войниците им постоянно се оплакват че нямат елементарни неща и има липса на доставки, танковете им бяха унищожени, а Украйна дори още не е въоръжена със скъпи танкове. Не е много трудно да отвориш ютуб и да видиш интервюта с произволни хора на улицата какво мислят за "специалната операция", дали биха участвали, колко богато се живее в Русия и т.н. Или всичко е фейк ?!?

27

Очевидно

преди 1 година

Виновни са евро-политиците - ЕВРО-ЛИБЕРАСТИТЕ психопати и маниаци които НЕ защитават интересите на европейци, а на тъпите гадни украинци и пропаднала Украйна. Не трябва да се жертва Европа заради Украйна.

26

Анонимен

преди 1 година

А имаш ли и някакви факти и доказателства, че техниката им е стара и допотопна от ВСВ и че в Русия икономиката се срива и хората гладуват?Ето например един факт, в България инфлацията е 18%, а в Русия 15%..в Русия хората не замръзват и живеят в мрак, а в ЕС да!Освен това свръхзвукови ракети не ми звучи като стара техника..

25

Анонимен

преди 1 година

Ех и всичко това, защото част от украинците не искаха да си продадат за***** на НАТО! Не можаха ли като нас, всички заедно да се продадат?? Но тогава пък Нато щеше да стартира война в Тайван...демократ натовец умора няма!

24

do 26

преди 1 година

Щото глyпaкa Путин направи невиждана грешка да нападне и нахлуе военно в Европейска страна. Ще загуби войната естествено, щото техниката му е стара и допотопна от ВСВ, после следва революция в Русия поради срината икономика, глад и разпада и на десетки държави като Беларус

23

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До SuCkMyD1Ck И Римската империя събираше цвета на гладиаторите на Колизея, и гле до къде стигна ! Никва я няма въпреки 2000 годишните опити за нейното реанимиране. В Лондон ако ще да съберат и 100 "идола" все 200 ! Света вече не принадлежи на Рим !

22

Гост

преди 1 година

харчейки така помпа инфлацията която тоест ние плащаме сметката

21

Анонимен

преди 1 година

Най добрата помощ за бизнеса е внос на газ на нормални цени!, без борси и посредници!

20

До 24

преди 1 година

И защо Русия ще се разпадне?

19

Анонимен

преди 1 година

Ако не е ЕС да ни храни и поддържа, да сме стигнали до просешка тояга. Слепи ли сте, глухи ли сте, та още не сте го разбрали?

18

Анонимен

преди 1 година

А на бас че зимата Русия ще се разпадне? А вие си варвяйте на китайски шамани, баби вангии и тем подобни щуротии.

17

Анонимен

преди 1 година

НАТО ще се разпадне по икономически причини. Неизбежно е. Както и да смяташ, сметката не излиза. Кризата е огромна.

16

Анонимен

преди 1 година

Tатapoпитеците защо толкова се молехте да ви приемат в ЕС и НАТО като само плюете по тях? Да си бяхте стояли с рашaтa да ви окупират сега и вас ако не я слушате