57

Невена

преди 15 години

САМО АТАКА !!!

56

fofo

преди 15 години

съгласен съм че трябва АТАКА и само АТАКА срещу тези заради които ще сме дълги години длъжници на европа

55

Георги

преди 15 години

АТАКА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ, КОЯТО МОЖЕ ДА ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ОТ КРИЗАТА

54

преди 15 години

ATAKA idva na vlast!!!Da mu mislqt sega tezi s maznite usmivki vazpitanite izre4eniq deto nekazvat ni6to i se smeqt licimerno na bedniq si narod doveden na tova deredje ot samite tqh!!

53

преди 15 години

серГЕЙ, ахМЕД, симЕОН = края на българската държавност

52

преди 15 години

"Господи", сакън, не мой прай Бойко президент, тая службица е за някой напудрен и наконтен празнодумец, дет само гледа мандатче да мине, второ да дойде. Бойко е мъжкар, кат каже у Европата истините у очите, малей, скандал след скандала ще стават.Тъй че, Бойко - премиер, президент - някой с по-дипломатичен подход, например Цветанов

51

MP

преди 15 години

Напълно съм съгласен с 11. Към организацията на т.н. "Мирен преход" може да се прибави и брилятно организираното и изпълнено ограбване на държавните активи и прехвърлянето им в ръцете на "наши хора" разни партийни и комсомолски деятели на различни нива в структурите на държавата. В световната история до сега няма случей за смяна на системата на управление по "мирен" начин, ( освен ако не е постановка за приспиване на населението). Да сте чували някой да си е дал кокала без бой?Българите сме много търпелив и толерантен народ, но всяко търпение си има край. Надявам се изминалите години да са достатъчни за изчерпване на това търпение. Дано е разбрал вече че и каквито "предизборни програми" да му се предлагат от стари и нови партии, то същите са част от общата програма, " чрез приспиване към ограбване на народа", действаща успешно вече близо 20 години. " Проблема на давещите се е в самите давещи се" - докато давещите се не намерят сами сламката за спасяването си ще продължават да се давят.

50

” ГОСПОД”

преди 15 години

Добре де, добре! Разбрах!Най- после ме убедихте - ще направя това което искате:- Б. Борисов Президент,- И. Костов - Министър - председател!!!АМИН!?

49

преди 15 години

EU dava, no v koshara ne vkarva. Sram me e, da mrat sichki komunisti.

48

тедик

преди 15 години

За какво ни трябваше да влизаме в този безсмислен съюз,коѝто е пред разпадане....

47

преди 15 години

аз съм за спиране на всички пари отЕС. Датат ли ни ги ще ги откраднем, народа няма да усети нищо от тях, те ще отидат у 2-3 хиляди мафиози и ще увеличат парка на скъпи возила нищо друго.

46

преди 15 години

... ЕДИНИЯ ЕВРЕИН - МИНИСТЪР Я НАПРАВИ СВОЯ ЛЮБОВНИЦА И ПОСЛЕ МИНИСТЪРКА ... СЕГА ДРУГИЯ ЕВРЕИН МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛ Я НАПРАВИ ЛЮБОВНИЦА .. А ПОСЛЕ? НА РЕЛСИТЕ? ПРЕД ВЛАКА? НАЦИОНАЛНА ГЕРОИНЯ?!!!!

45

преди 15 години

Всички които дойдат на власт се самозабравят и почват да се мислят вечни. Чаушеску също се мислеше за вечен докато не го изправиха пред Калашника и разбра, че не е вечен и се напика.

44

Bulgaria nad vsi4ko!

преди 15 години

Не е само Гоце.Първи беше Ваньо,после Симеончо,Пашата.Сега е Серьожа.Иде и Бойко.Всички са един дол дренки.Само българина остава балък да ходи да гласува вече............ 18 години.дойде време да стане мъж!И да измете всички които направиха от ТАЗИ КРАСИВА ДЪРЖАВА,държава на позора.Българина е майстор по всичко и това също го може.Остава да го направи.Като за начало да провери законите в Испания защото може и без гори да останем.Какво ли би казал Хан Аспарух ако можеше да възкръсне?А Хан Крум?

43

МИРЯНИН

преди 15 години

Отче наш, който си в Брюксел,замрази членството ни,защото агент Гоце ви окраде !

42

asf

преди 15 години

Ми точно нищо , защото все на ръба... ми да го преминем тоя ръб...то с протести какво очакваш... нищо ново... иска да се стигне до гражданска война... и съм сигорен че ще настане това време... . Неразбрахте ли , че докато не играе калашника нема оправия...

41

mause

преди 15 години

Причината за апатията на хората е една много проста равносметка. 91 година големите протести, едва ли не война по улиците и какво? Нищо... 97 година пак масови простести, на ръба на гражданска война и какво? Нищо. Хората вече нямат вяра че по-този начин ще е промени нещо. И е нормално да не вярваш като се има предвид че не се е променило при предишните опити. Като те излъжат два пъти по един и същи начин, спираш да вярваш!А и да излезем на протест добре... Самоче като веднага ми се изтапъни Волен Сидеров отпред или Костов или някой от реално същата вихрушка, управляваща България последните 70тина години... айде не мерси, няма да си дам дупето тоя път!

40

преди 15 години

Ти какво си спомняш от 97 година

39

преди 15 години

Ако нашите политици почнат да връщат мръсни пари за кампаниите си, аз не знам какви суми накрая ше останат за кампаниите им. Нали за това им се дават пари - за да "лобират" после за интересите на тези бизнесмени, не е зарад хубавите им очи.

38

въпрос

преди 15 години

Ти колко годишен беше през 97 и как усети положението