17

Анонимен

преди 1 година

"Не се умирало от възраст" - Да, само от неща, които се предизвикват от възрастта и рпекомерното износване. Вече стигнахем до тоова, да казваме на дебелите, че е ок, да са дебели, на мързеливите, че е ок да са мързеливи, на дрогичките, че е ок да се другсат, а тея псотруващите, хранещите се правилно - те бунаци, глусапци и не знам си какво. Збаранихте и генетични експерименти ... ама позволявате деца, правени с 2-3 сперматозоида? КО?

16

ГЕРБ 12 години грижа

преди 1 година

Държавата е много загрижена за живота и здравето на хората. Точно за това, катастрофите са сведени до 0, а всеки пътен нарушител се наказва сурово.

15

Анонимен

преди 1 година

Хората умират най-вече от старост. Никой не умира млад от тея работи. Колко 15 годишн познавате, дето мират от рак, диабет или сърдечн проблеми? Баш тогава, когато, ако имаме някой лев ядем торби със сладко пушим и някой откачат и хроадят да гонят спортни рекорди, даруги се пропивта? Много малко. И почечето спират и до 35-40 почти нищо има няма. Ама после стаав кьопавото. СЗО обаче, отказва да признае възрастта, като основна причина за смъртта. "Не се умирало от въраст!"

14

!!! САМО ГЕРБ !!!

преди 1 година

По времето на Бойко имаше само Ковид и нямаше сърдечни заболявания, рак и диабет. Но дойде Кирчо и започнахме да мрем.

13

Е, па...

преди 1 година

Не може да бъде! А пък аз до сега си мислех, че ковид е най - високо смъртоносната болест! И тези от СЗО ми объркаха мисленето. Точно свикнах с мисълта за ковид убиеца, и гледай ти какво става!....

12

Анонимен

преди 1 година

Тия откриха Америка. За какво взимат заплати?

11

Анонимен

преди 1 година

СЗО изведнъж се сети, че на тоя свят има и други болести, не само КОВИД-19. Какъв неочакван обрат! Всичката им е такава.

10

ivailo

преди 1 година

До Анонимен 18 .......... Те тия с рака , диабета , сърдечните заболявания и т.н дето почиваха тогава , ги пишеха жертви на коронавируса.

9

Анонимен

преди 1 година

Изчетох статията и се чудя, защо тогава имаше такава истерия с короноа вируса, а за тези болести СЗО си мълчеше досега?

8

Набор 93

преди 1 година

Аз винаги съм знаел, че ще умра млад... Е ако изкарам поне до що годе зряла възраст още 10 години да си поживея да направя 40 ще е супер!...

7

БайШиле+Бабето Радка

преди 1 година

Недейте така, топ причина е ковидта, не виждате ли хладилните камиони и чувалите с трупове. Сакън да не ни спрат гратновете от рептила Сорос, де си е продал душата на Луцифер

6

Анонимен

преди 1 година

А аз си помислих, че умиргат от ковид. Грях ми на душата. Ама детето на една моя приятелка има диабет 1-ви тип, а в нашето училище нямаше нито един с подобно заболяване. Кого да виним?

5

Мечо пух

преди 1 година

Запиши си час за регресивна хипноза при мен,за да разбереш с кой си се чифтосвал в миналия живот!!

4

Анонимен

преди 1 година

Сърдечните заболявания са особено актуални за "ваксинираните" срещу един фалшив вирус.

3

Както винаги

преди 1 година

Са умирали главно от тези заболявания.2 години бяха масово писани ковид да се усвоят едни големи пари.

2

Анонимен

преди 1 година

Друга важна причина за умиране е Путин.

1

Анонимен

преди 1 година

Заиграха валс - две напред, една назад. Видяха, че са застрашени от отмъщението на набодените и от Путин естествено. И техния край се вижда.