33

Ей еретик

преди 1 година

До Z бог не помага на убийци и рашисти, заслушай се внимателно и ще чуеш плясъка на криле, това са ангелите които бог е пратил начело с архангел Михаил, и те идват да ни спасят от сатаната от бункера и да разададат справедливост в името МУ, да помогнат на невинните христяни които с милиони бяха прокудени от домовете си

32

Слава на Цар Путин!

преди 1 година

Мачкай Вова! България е с теб!

31

Анонимен

преди 1 година

Тоз пиян пан се е харесал много, ама да не вика след година Ахмат-сила )

30

РУСИЯ И ГЕРМАНИЯ

преди 1 година

ЕС е в кома!Погребалната церемония ще завърши с още по-голяма бедност за нас!Петата колона в Москва отива при Галкин-добре!Идва време за единствено вярното решение-пълно скъсване с Лондон.Тез от брега на Темза са най-гадните антиевропейци,маша на фашингтон.Нови времена за Европа само след разбирателство на Москва и Берлин!Поския въпрос ще се реши един път завинаги!

29

До Лаврентий Берия

преди 1 година

До27__Да,но не отговаря на въпроса защо ЕС позволи и продължава да позволява това да се случва.

28

РУСИЯ И ГЕРМАНИЯ

преди 1 година

Вариации на тема ЕС!Декември Путин поиска равна сигурност за Русия,Европа и САЩ!Отказаха му!Сега укрите са заминали като държава,създавана от ционистко масонските кръгове около Ленин!Но тези от Варшава да не си мислят,че ще спечелят нещо-не!След разпада на ЕС първите с които Русия трябва и ще въстанови отношения е Германия!На внимание на пановете-следва решаването и на поския въпрос!И от фашингтон няма да си мръднат кутрето за вас!

27

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Т.Шак - така е! Ако баща ти навремето си бе свършил работата и бе купил един от онези малки гумени предпазители, сега нямаше да гледаме русофилските ти небивалици. Тея "Сармати" толкова дълбоко са се набили в русофилските ви чутури, че направо са заседнали там.

26

Лаврентий Берия

преди 1 година

До До Лаврентий Берия 20 - как ли? Щеше по действията им да се убеди колко прав е бил като е казал, че "..който ни освободи ще го направи за да ни пороби.."! И днес голямата част от българските политици на най високо ниво са роби на Москва! Затова се влачим едва-едва на опашката на ЕС. Защото близостта с Москва значи това - зависимост, нищета, корупция, неграмотност. Това отговаря ли на въпроса Ви?

25

Z

преди 1 година

Бог с нами

24

До 23

преди 1 година

Правдата е на наша страна. Бог мрази предателите!

23

Т.Шак

преди 1 година

Искат война - получават война. Зор, а??? А Путин искаше само една малка локална специална военна операция. Който сее HIMARS-и, ще пожъне сармати. Да бяхте оставили Путин да си свърши работата и сега нямаше да пищите на умряло!

22

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 18: "Пожелавам смърт до девето коляно..." Внимавай какво си пожелаваш за да не се случи на теб.

21

Анонимен

преди 1 година

Русия ще ги прегази всичките. Ид-иотизмъм си има цена. Като не щеш мира - на ти секира.

20

Стига глупости

преди 1 година

До Алекс: Голям бисер си съчинил, дума няма. Целият Луганск е изчистен от укронацистите, остава малко от Донецк. Следват референдуми, след които Донецк, Луганск и Херсон се присъединяват към Руската федерация. .......................................... А поляците няма от какво да са недоволни. И те имат какво да вземат от Украйна. Лвов си е бил полски преди Втората световна война. Да си го прибират още сега.

19

До Лаврентий Берия

преди 1 година

Ако Левски беше жив днес как мислите,че би оценил решенията на българските политици за България?

18

Алекс

преди 1 година

Русия вече опита ,но се провали.Лека полека украинската армия изритва руските плъхове от украинската земя.

17

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам смърт до девето коляно на всички русофили - национални предатели.

16

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 13 - Бог да пази България от такива като теб дето "славят Владимир и Русия". Нищо добро не е видяла от такива като теб България. А мръсния руски ботуш който драпате да доведете тук ще ни върне направо в 19 век. Ако Апостола би могъл да те чуе, шеше да се обърне в гроба.

15

Тоя мравуняк

преди 1 година

....Полша и Станишев ВНЛ Безполезните вредители

14

Анонимен

преди 1 година

Путин си го каза , първият атом е за Полша !