8

В зората на

преди 1 година

"демокрацията" се появи българският филм "Граница" с покойния вече Чочо Попйорданов. Тогава това беше "изобличение на репресивния режим" по време на социализма. Сега не могат да снимат филм като "Граница" защото нямаме такава. Имаме "лекари без граници", свобода без граници и други такива безгранични иддиотщинни. И много ще плачем за тогавашната граница и граничарите, които пазеха България.

7

хи-хи-хииии

преди 1 година

А те ще имат ли желание да минат през тях?!

6

Анонимен

преди 1 година

Гледайте ги какви са бе. Не пазят границата а правят пунктове на вътрешните пътища да възпрепятстват нашите граждани. Всеки с малко разум в главата ще се сети че мигрантите ще спрат да ползват превозни средства докато не минат пунктовете.

5

Анонимен

преди 1 година

Кого лъжете, че поставянето на 7 КПП в Бургаско е за нелегални мигранти? Няма ли граница тази територия за нелегалните мигранти? Друга ви е целта. Ще разберем.

4

Анонимен

преди 1 година

Аман от бежанци!Продажните българи предадоха крепоста от вътре!

3

Еклесиаст гл.3

преди 1 година

Това което днес става с КПП-тата из страната, е само началото на това което предстои в страната през близките месеци. Тези събития ги предсказа още през лятото политолога Валентин Вацев, в дадените му от него интервюта по БНР и Евроком. Той предсказа събитията които се развиват днес в Русия, обявяването у нас на военно положение,мобилизация и участието ни в задаващия се световен военен конфликт !

2

Анонимен

преди 1 година

Сложете още КПП-та че сега напускащите руснация родината си ще плъпнат из цяла Европа

1

Хай

преди 1 година

Карам цяло лято трансфери с автобус един път не са ме спряли на пода спят като порове