54

Анонимен

преди 1 година

Правят криза и после ще ни извеждат от нея и ще ни подкрепя и то със заеми, е супер е!

53

Анонимен

преди 1 година

Не знам Борисов какво иска, ама Ниновица да не мисли, че тяхното пагубно управление е забравено и вече само и ръкопляскат? Няма скоро да се забравят щетите от бсп-управниците, колкото и да се правят на загрижени за народа.

52

Мадам Лъжа

преди 1 година

ще иска избирателите на БСП и пртийните и другари да забравят пагубното не само за комунистическата партия от капиталисти,но и за цяла БГ управление на Нинова, както и участието и във властта,довели до провал и разруха.Не визирам провала и разрухата на БСП,те са дар Божи,тази плевелна структура изтъкана от лъжи и измами трябва да изчезне,но не мога да приема провала и разрухата на икономиката на страната,сътворени от наглата лелка и харвардските мошеници.За да се спасят,клеветят.

51

ДУБАЙСКА ПРИНЦЕСА..

преди 1 година

А СИНА - В САЩ.......... МОЖЕ ЛИ ТАЗИ ДА Е БЪЛГАРКА.?

50

Българин!

преди 1 година

Абе то и БКП/БСП иска българите да забравят ПАГУБНИТЕ МУ УПРАВЛЕНИЯ - Лукановата и Виденовата зими, Тройната, а вече и Четворната коалиция, управлението на Орешарски, при който за пореден път пристанахте на ДПС, както и 45 години РОБСТВО на Съветската империя НА ЗЛОТО, подкрепено с три фалита на държавата и десетки, ако не и стотици хиляди УБИТИ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ! Искате, АМА НЯМА! На всички вече е ясно, че там където стъпят комунисти или социалисти ТРЕВА НЕ НИКНЕ!

49

Алекс

преди 1 година

Отново др.Нинова.Това вече не се издържа.

48

Йордан

преди 1 година

Да говори за своето управление:март 2013 - август 2014 : коалиция БСП и ДПСноември 2021 - август 2022 : коалиция БСП, ПП, ДБ и ИТНВсеки път сле като БСП са управлявали настъпва просешка тояга за всички.

47

Боко е честен човек

преди 1 година

ГЕРБ са морално извисени личности(общественици) подбрани про*ти*уткиКраен резултат е че ДРОГАН ги клати всички

46

Реалист

преди 1 година

Когато Стрина Нина се "загрижи " за семействата или индустрията, най-много да си мисли за някоя друга трансакция до Дубай! При тази всичко е лъжа и фалш! Пак се набира на гърба на Борисов, па дано да я забележат! И Борисов не е управлявал три пълни мандата, но това е най-малката и лъжа.

45

шопендар

преди 1 година

борисов добър-лош,но след него остана нещо,той е най успешният премиер досега.А СЛЕД КИРЧО И НИНОВА=ИНФЛАЦИЯ,ЦЕНИ БЕЗОБРАЗНИ,ХАОС В ДЪРЖАВАТА,МНОГО СЛЮНКА И ОБЕЩАНИЯ ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ

44

карачанаков

преди 1 година

Бульо май пак си се назобала и разсъдъка/едва ли го имаш де/ и ги бръщолевиш врели некипели ЗАБРАВИ ЛИ КУПОНИТЕ ,РЕЖИМА НА ТОКА ,заплатите в милиони,долара 3000 лв Виденовата зима ,Орешарската пролет и лято кой предложи Пеевски и т н да продължавам ли и ти имаш наглостта да дириш кусури на Борисов,че той е цвете в сравнение с Вас червени хмери.

43

БГ пазач

преди 1 година

Само да кажа, че тази предателка е на Директно подчинение на Генерал Решетников, и Митрафонова.. Абсолютен предател и виновник за бюджета на страната за 2022 година. Не работи в интерес на Родина, а в интерес на Руската Федерация

42

Корни

преди 1 година

Пуснете ме най-после да съм най-горе във властта, бееее! Искам да папам с големия черпак, не с чаена лъжичка! Искам, бееее!

41

Николов

преди 1 година

Абе на тази докога ще й се дава възможност да плиска катран по г-н Борисов ?! Жалко нищожество ,което си мисли, че тя е " слънцето " на Земята а в същност е едно голямо нищо - да, това си Нинова ЕДНО ГОЛЧМО НИЩО !!!

40

Анонимен

преди 1 година

Нинова, и ние помним за вашето погубно управление!

39

Augusto Pinochet

преди 1 година

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ *** ЗА ДА НЕ ОСЪЗНАВАШ КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ. НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ!!!!

38

Майора

преди 1 година

Нинче ме Борисов направи тройни цени на газта и всичко останало , двуцифрена инфлация и най висока в ЕС , лъжи на всвка крачка и нарушение на законите, a вашатабезпринципна коалиция! Не Борисов а твоята любима партия фалира три пъти страната и изнесе парите на хората! Така че стига лъжи госпожо Лъжа!

37

пуйката

преди 1 година

След вашето няма как да имам критики вече срещу него.

36

Анонимен

преди 1 година

И като се е прибрал Станишев какво,да отиде да направи една с...а на Доган.За друго става ли вече?Най-безличния премиер на Бг в цялата ни история.Васала на Доган.

35

Анонимен

преди 1 година

Станишев се прибра, сега ще видиш кон боб яде ли, крадлива комунистка