6

ДА СИ

преди 1 година

,,НАРОСИТЕ КРАКАТА,,-ОТ-КА-ЧАЛ-КИ

5

П.К.

преди 1 година

А някой да се е сетил да се дадат съвети как да се предпазим - себе си, близките, имуществото от новите и страховити "дейности" на Природата? От наводненията и от потопите, от стихията на ураганните ветрове? Да се изтръгнат огромните стабилни конструкции на стълбовете за високо напрежение от основите и като се запокитят на земята да бъдат помлени от стихиите? Как хора на полето, по магистрали в коли биха издържали подобен апокалипсис? Помислете за всичко това и помогнете с каквото можете сега.

4

7373

преди 1 година

Като ходите не носенете храна за де не плюскате като за последно. Пък като се наплюскате серете и пикаете къде ви е кеф.

3

Все тая

преди 1 година

И в града, и в селата, и в планината, трябва да внимаваш да не настъпиш мотиката

2

Гласът на България

преди 1 година

Пазете се от охранителните фирми, техните служители и бившите полицаи и милиционери . Те са истинските врагове на туристите и на хората , които водят здравословен начин на живот. Не се поддавайте на предизвикателствата им , техните интриги са добре известни.

1

Диванен Воин

преди 1 година

Апропо, да довърша моабетя на планинската спасителна служба: не ходете в планината! И без тва я осирате, обирате, вдигате прекалено много шум и след вас растите, тревите и дърветата дълго миришат на хора!;))) Да не говорим за кросови мотори, атв-та и джипове, ръмжащи на посоки и безцелно, съботите и неделите!