195

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 208 ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СА 100000 ВОЙНИКА? ЖИВОТ Е ТОВА. КОЙТО ИЗПРАЩА МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ НА ВОЙНА Е ПРЕСТЪПНИК. АМИ СЕМЕЙСТВАТА ИМ? ЖЕНИ ДЕЦА МАЙКИ БАЩИ СЕСТРИ ТЕ СЪЩО СТРАДАТ МНОГО. ЗАГРАБВАНЕТО НА ЗЕМЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. И ПО ЧОВЕШКИТЕ И ПО БОЖИТЕ ЗАКОНИ. КАКВА ЩЕ Е СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА. УНИЩОЖАВАНЕ НА ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА ?

194

фашистите

преди 1 година

натикани в ъгъла се чудят накъде да хапят, кат бесни кучета

193

Анонимен

преди 1 година

Че вие имате ли работещи ядрени ракети? Като виждаме колко често ракетите ви падат още при излитането, май ще си вкарате автогол с толкова ненадеждно оръжие. Затова окупирахте АЕЦ Запорожие, че поне да имате сигурна атомна бомба, която със сигурност може да използвате против Украйна, като я взривите.

192

Анонимен

преди 1 година

Истината излиза наяве, окрайна скоро ще загуби 100 хиляди войници, докато англоамериканската пропаганда промива мозъците на простолюдието.

191

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя как е министър на отбраната пък даже не минал задължителната военна служба в СССР и РоZZия? МАЙ СЕ Е СКАТАЛ миличкия!!!!

190

ЬЬЬ

преди 1 година

Лудите в рушия ще свършат,когато пууутин бъде свален от власт или убит. А на сигурна смърт в Украйна ще бъдат изпратени насила само руснаци от най -низшите слоеве на населението или безнадеждно влюбените във величието на се си се ре (ссср)фашизирани рушнаци-националисти,а не сина на песков и подобни на него. каузата на пууутин е мъртва кауза и е обречена на провал.

189

Офис Служител

преди 1 година

И да не знае някой не е трудно да се досети, малко като помисли; самите войски са сухопътни, морски и въздушни

188

ОВЧАРИНА НА ЕЛЕНИ...

преди 1 година

....ДАЛИ РАЗБИРА , КВИ ГИ ДРЪНКА....ХА,ХА,ХААА....

187

Офис Служител

преди 1 година

след обявената от Путин частична мобилизация руснаците са обхванати от патриотична треска, стотици хиляди изкупуват самолетни билети за полети към Русия, пред сухопътните граници на страната има километрични опашки от хора, предимно мъже, бързащи да се приберат навреме в Русия, за да не изтърват шанса да бъдат мобилизирани. Синът на Песков е дал личен пример с изявление, че той пръв ще се яви на мобилизационния пункт в Москва и призовава всички патриоти да го последват

186

Офис Служител

преди 1 година

Озверелите натовци вече месеци наред безчинстват в Украйна, унищожават градове и села, грабят имущество и покъщнина. Русия се опитва да спре агресията, като помага на нападнатите. Тя (Русия) вече е приела над 4 милиона бежанци от Украйна и даже от Западния свят, хора бягащи обезумели от терорските режими на Запад. За пръв път в Русия те имат правото да се почувстват свободни, да се насладят на плодовете на човешкия напредък, изобилие от стоки, услуги, всичко плод на

185

Офис Служител

преди 1 година

плод на научния и стопански прогрес в свободна Русия. На всеки бежанец от Запада Русия предлага подслон, храна и полага неимоверни усилия да интегрира изстрадалите западняци в проспериращото руско общество. Милиони хора по света кандидатстват за РУСКА КАРТА, даваща правото да се живее и работи в Русия. Хората на Запад масово учат руски с надеждата един ден да успеят да се доберат до обетованата земя, наречена Русия. Другите напреднали свободни страни, на първо място Беларус и Северна Корея безко

184

Недоразбрал

преди 1 година

Аве товарищ,сигурен ли си,че не си разпродал макетите от силозите на ТРИАДАТА?!Да не земе да наредиш да ги изстрелват,а то да се окаже,че варелите са пълни с мармалад от диви чушки?!Чичо САМ ви дръжи на мушка и ще ви изпрати набързо и безплатно в Адът,където ви чака вашият началник Дяволът!!Какво да очакваш от безпросветни в,атенки,които се държат като м,аймуни в ръцете на които по случайност са попаднали пехотни гранати!!Всичко изсмукахте,което ви беше оставил СССР!Остава да изпушите и ТРИАДАТА

183

ДДРОнег

преди 1 година

рашистите лъжат яко !!!___Това означава, че са разбрали , че губят в тази война !!!___И след акто видяхме палчевното състояние на редовната им армия, то качеството на резервистите им очкаваме да е още по-плачевно !!!___А относно ядрените заплахи - могат да плашат само бабите, но не всички !!!

182

Митко

преди 1 година

Няма как да звучи смехотворно разликата в загубите. Има реална причина-превъзходството на Русия в артилерия 20 към 1. И тактиката на огнения вал от Първата световна. Факт е, сещу Украйна и НАТО воюват 8 пъти по малко военни от руска страна.

181

Анонимен

преди 1 година

Този мушморок не е служил в армията а се накиприл с генералска униформа.

180

CCCP

преди 1 година

Тоя вече съвсем изтърва козите...

179

Ъдри

преди 1 година

Удри по евроаталнтиците за да оцеле България.

178

Анонимен

преди 1 година

Една бомба и София ще капитулира.

177

Мнение

преди 1 година

Шойгу стига сте заплашвали .Ударете евроаталтиеските бактерии по целият свят . В България Америка за България е добър кандидат . Ударете и Англия ,Фрнция ,Полша .Милиони хора по света ще ви поздравят.

176

Туй нещо

преди 1 година

ядрената триада като Военно космическите сили ли е ?Ако е така - няма проблем.