56

Анонимен

преди 1 година

Да беше само българинът!, а то цяла Европа, Англия,та чак и Америка и кой ли още не!, споко не сме единствени!, ще се справим!

55

Анонимен

преди 1 година

ДА БЕ ОБЕДНЕЛИ НАЛИ ДРУГАРКАТА НИНОВА КАЗА ЧЕ СМЕ ЗАБОГАТЯЛИ И ЧЕ ВДИГНАЛИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ МНОГО МНОГО

54

бай работник

преди 1 година

Атовете като се ритат,магаретата като нас Натовски теглят попарата и мизерия гранде ни чака нас проджници за жълти стинки!

53

РАЗБИРАЧ

преди 1 година

Никой не ни е виновен като си избираме политици, които умишлено повдигат цените на енергоносителите и пак същите комодитийс се купуват през посредници, но 30% по скъпо. Изнася се евтиният ток о АЕЦ, а на нас скъпъя от американските централи. Сега като гласуваме за ГЕРБ, ПП, ДБ, ИТН, БСП и ДПС - все слугинаж на чужди посолства, още по-голяво дръвце ще гризнем.

52

Хмх

преди 1 година

До az Откъде ги извади тия цени? Домати 1.50 - 2.50, краставици 1.80 - 2. Извадете си главите от 3***днuцuте и спрете да ходите по тия вериги. Явно на мен ми остават пари за истинско сирене, защото не стъпвам там.

51

Анонимен

преди 1 година

Аз наблягам основно на хляба, иначе не мога да се наям.

50

az

преди 1 година

Аз лично минах на долнопроблно сирене и кисело мляко. Като видя двойни цени от тези в началото на годината и се отвращавам чак и не купувам. Чудя се кой им купува стоката вече, те се оляха тотално. Хляб не ям. Зеленчуците на половина. Салата два пъти в месеца само, домати 8лв, краставици 7лв тия акъл имат ли? Бих казал, че храната която консумирам намаля двойно. Разни глезотийки изобщо. Зимата минавам на ток. Голям кеф, а?

49

Ясно е!

преди 1 година

"Солена трапеза: Храната все по-скъпа, българинът все по-беден"-- и ЕС също. Санкциите работят

48

Анонимен

преди 1 година

Бирата в EDECA е 55 цента 500мл 5.2 алкохол а хляба ръженопшеничен 1кг 1.39евро доматите 1.55 евро кг една порция 300гр готова гозба е ориз с сос и сьомга 1.99 евро а бе мъчат се немците гледам тук им устройли зала като Арена Арменец казва се Jomp House вътре се мъчат до насита целия род семейство батути балони и пр.а бе голяма мъка е в Берлин

47

хи-хи-хииии.........

преди 1 година

Солена трапеза: Храната все по-скъпа, българинът все по-беден, но вЕрва на Боре Способния, че ще оправи счупената държава, че ще скръцне със прогнили зъби на Световният елит бензина у нас ще е само 2 лева оката.................

46

анонимен

преди 1 година

До светлото ни бъдеще - някой да не би да ви спира да отидете при майка ви турция? Я бегом там, ще се оправим и без подобна .....като вас. А по темата - да наказват спекулантите, иначе съвсем народът ще изчезне от тук......

45

Гъчо

преди 1 година

Ми как ще има пари, нали си ги даде за апартаменти. Всеки вече има поне по две жилища, две коли и ходи всяко лято на море.

44

Анонимен

преди 1 година

По-добре гладен и измръзнал европеец, отколкото отчаян русофил! Трябва да помогнем на западна европа да преживее зимата в комфорт. Да им продадем ток на ниски цени, газта от хранилищата, храните от държавния резерв. Малко но от сърце. Срам и позор за ЕС ще е ако немците, французите и холандците гладуват и студуват зимата. Ние, като славянски народ, полухора, така да се каже, сме свикнали на лишения и по-примитивно съществуване.

43

SS

преди 1 година

Бай ви SS откога пише ЗАПАСЯВАЙТЕ СЕ С ТРАЙНА ХРАНА ! Ама кой слуша ? Сега ревете !

42

Чичо

преди 1 година

Я ще напълня едно каче сланина, едно с кисело зеле, бидоня с ракинята и все едно съм пак млад 90те години. Спокойно народе и по-големи ч е п сме гризачи, да му мисли западна Европа, изключвам германците, които също умеят да мизерстват... Ъъъ така де да пестят.

41

Анонимен

преди 1 година

Държавата ни е хубава и прекрасна,но матриала не става.Казал го е един виден човек.Пари в държавата има бол,но се вижда в последните 20-25 години как който дойде на власт ламти за повече и повече пари.Не се мисли за народа да живее по достойно.И тъй като българина обича да го мачкат и сега търпи.Най-бедни сме,с най-ниски доходи,а плащаме основни неща на много по-високи цени от Европа.Инфлацията е най-голяма пак у нас.От 9млн. останаха има няма 6млн. от които 2млн. пенсионери и 1млн. роми.Честито

40

Анонимен

преди 1 година

Е сега пазарувах в Берлин в EDECA за 18 евро напълних торбата с гозби готови за по 2 минути на микровълновата печка и си вечеряш заплата 2.500 евро а бе живот ли е да го опишеш солта не я ядът тук и малко хляб хабват иначе има и баница 65 цента една а бе добри им са цените и гозбите

39

пенсионер

преди 1 година

е как бе нали другарката нинова каза че благодарение на нея хляба поевтинял , асенчо каза че инфлацията няма да е двуцифрена а киро каза че доходите ни са вдигнати до незнайни висоти ?!

38

Анонимен

преди 1 година

Беден ама 4000евро квадрата в наякой квартали в софия и всичко е изкупено.

37

Анонимен

преди 1 година

Докато вие се карате за и против Русия и запада, спекулантите правят милиони на ваш гръб. Ама после се биете в гърдите, че сте били много умни хахаха няма що