69

Анонимен

преди 1 година

Много войнствени станали Ам Гъл и Макарон. Поредните джавкащи пуделчета на Байдън. А като првършат ресурсчетата на Европа, какво ще правят? Ще лапат на изток?

68

Петър Петров

преди 1 година

*** и КГБ-ейците му превърнаха Русия във фашистка *** и започнаха да търсят реванш след загубата на студената война.Войни се губят с причина и то вътрешна за загубила та страна. Тази причина все още съществува!Олигархията не е вид демокрация!Липсата на лична, обща и чужда свобода не е благотворна среда за креативност!Огромните природни богатства не правят икономиката силна сами по себе си. Африка е пълна с такива но си остава "трети свят", също като Русия!Русия ще загуби!

67

ЗЕЛЕНСКИ

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ : --- МАААГУЧАЯ, СТРАААНА МАЯ, НИИКЕЕЕМ НЕПААБЕЕДИМАЯ!

66

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се допуска този псевдо Референдум,защото ще се усложни още повече ситуацията..Ако е нужно и бомбардировки там където ще се провежда...Изпреварващи удари...

65

999

преди 1 година

Хайде да видим кой ,,управлява" Европа.Макрон беше поставен от банковите среди на Ротшилд.Шолц беше финансов министър при Меркел.Първото му назначение е на Йорг Кукис,който е ръководител на американската глобална банка Goldman Sachs.Лидерът на опозицията Фридрих Мерц е един от шефовете на Black Rock.Член е и на Тристранния комитет,основан от фамилия Рокфелер.Аналена Бербок има за държавен секретар по екологичните въпроси американката Дженифър Морган.Какъвто е елита такива са и решенията му.

64

Анонимен

преди 1 година

До 69....сигурно говориш за байдън, защото краварите не са спрели да воюват и убиват млади хора и през 21 век..

63

Анонимен

преди 1 година

Няма друг начин, русофилите ще трябва да си ги изтърпим! Те са ни наследството от съветската комунистическа епоха! След тях други няма да има! Тия са последните!

62

Тираджията Z

преди 1 година

Като малки деца ни учиха да си гледаме в собствената паница.Докато гледаш към велика Русия,държавата ти фалира бе фашист

61

Анонимен

преди 1 година

Тоя шваба се опитва да спаси украинските фашаги..................нали е наследник на немските фашаги...............но няма да стане..............фашистите и бандеровците в Украйна яко ще ядат боя!!!!

60

Анонимен

преди 1 година

Няма да има референдуми, след малко Путинягата директно ще ги анонсира към РФ. Сам си наби последния пирон в ковчега с това.

59

Анонимен

преди 1 година

Украинските фашаги ще ядат шамарите!!!

58

Анонимен

преди 1 година

До: 70 Иска ти се. Имам предвид за Русия.Тя е изостанала, феодална, средновековна страна.Щом Путин се сравнява с руски императори каква да бъде според теб?Китайския президент чул ли си го да се сравни с някой император на Китай???

57

Анонимен

преди 1 година

Идва края на западната хегемония............новите лидери на света са Китай, Индия и Русия!!!

56

Анонимен

преди 1 година

60 Путин живее в 19 век. Няма шанс, просто.

55

Анонимен

преди 1 година

Путин е луд, той неможе нищо да осэзнае. Обкръжението му също са луди, с промити мозъци.

54

До ГАДОРЯН

преди 1 година

ПРАВ СИ...................100 %..............подкрепям те напълно!!!

53

Анонимен

преди 1 година

Шолц, какво търсеше Германия преди 80 години в Русия ?????????????????

52

Ангела Меркел

преди 1 година

не беше идеална..............но беше няколко класи над тоя тъ.пак Олаф Шолц!!!

51

Анонимен

преди 1 година

Копейкаджиите още спят...

50

ГАДОРЯН

преди 1 година

ЕС, НАТО, ООН всички те ще се разпаднат. Те са отживелица и са абсолютно излишни в новия свят. Целта им е да обслужат интересите на британоварварите. ЕС е просто марионетка на САЩ. Великобротания нарочно се разкара защото смята да си прави собствен съюз. Китай до средата на века ще е без конкуренция в каквото и да е било. Сега оше си трайкат. Събират сили просто.