149

Анонимен

преди 1 година

Този кога е казал това?Преди да изпафка тревата или след това?Някакъв нахилен чичка без деца седнал да се изказва...За съжаление някакви,които са за легализиране на тревата и видимо неадекватни се изказват по въпроси,които застрашават сигурността на целия свят.Вместо да седнат и да търсят мирно решение те още повече задълбочават конфликта там.

148

Гражданин

преди 1 година

Путин (чети КГБ ) няма да се откаже; те трябва много силно да бъдат отказани от империализъм веднъж завинаги! Същото важи и за турският империализъм! Едва тогава ще има мир в Европа.

147

Европейската

преди 1 година

неадекватност минава всякакви граници.Както и на някои нещастници по-долу.

146

Анонимен

преди 1 година

Ако Байдън изтърве укрите и до седмица са в Масква, но Байдън не иска това! Засега всичко е под контрол и върви по план!

145

Анонимен

преди 1 година

Ако Байдън изтърве укрите и до севмица са в Масква, но Байдън не иска това! Засега всичко е под контрол и върви по план!

144

Рапунцел

преди 1 година

Путин ще спре войната когато присъедини Донецк и Луганск и премести там границата.

143

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!!!

преди 1 година

Путин е хитър като цяло стадо лисици! Иска веднага да присъедини окупираните украински територии към Русия чрез фалшиви референдуми, та после украинската армия като ги подпука, да обвини Украйна че е агресор и напада Русия!Всъщност, мисли се че е много хитър, но реално е глyпав. И напълно луд!Няма да му се получи.Русия ще си тръгне победена и с подвита опашка - Путин така и няма да разбере че с война няма да постигне нищо, даже ще загуби малкото което има!!!

142

Анонимен

преди 1 година

Хитлер много ясно е осъзнавал, че е загубил войната още в началото на 1943г. Но не се е отказал.

141

Крайно

преди 1 година

време е да напишете нещо за г-н Зеленски и да го покажете на снимка. Без слънце мога без него не! Чакам вдъхновяващите му речи с нетърпение. Както пееше великият Т. Колев - венсеремос бе!

140

Augusto Pinochet

преди 1 година

И ДА ПОЗДРАВИМ ШОЛЦ С ПЕСЕНТА "ТАНЦУВАЙ РУСИЯ, ПЛАЧИ ЕВРОПА"

139

Анонимен

преди 1 година

Слава Украйна Слава Герой

138

Т.Шак

преди 1 година

Шолата да се занимава с Германия, че положението там не е много розово! Украйна има кой да я оправя. А ако Германия иска парче от Украйна, да заповяда на място и да видим какво ще стане!

137

Анонимен

преди 1 година

Рускофашистките панцердивизии бяха разбити край Киев и край Харков от армия без авиация ! Черноморския флот на фюрера от Кремъл е пратен на дъното начело с флагмана Москва ,от армия без флот.Такъв погром и резил все още никой не е виждал в световната история!

136

ъцз

преди 1 година

леле боже... Франция да говори за империализам и колониализъм :D тези съвсем се самозабравиха...

135

Е

преди 1 година

т,ва само неук краварофил (те 80 процента са такива) може да казва на бялото черно. СССР само за няма и седмица разбива елитната японска имперска квантунска армия, съставена от фанатици. 500 000 са взети в плен и изпратени да бачкат в сибирските лагери, и да им избият самурайщината от главите. За разлика от сащ, които ядат бой от японците и са принудени да използват атомно оръжие! Анадънму?

134

Анонимен

преди 1 година

Хитлер - Първите ракети, първия реактивен изтребител, първата атомна бомба, първото синтетично гориво. Русия - първата водка :)) Днес ситуацията не е по различна.

133

Ха-ха!

преди 1 година

До Зозо: "Ако" цапа *** и мирише.

132

Зозо

преди 1 година

Ако не бяха САЩ, парвата немска атомна бомба щеше да падне в Масква :))))))))))))))))

131

Шолц

преди 1 година

Ако баба ми беше мъжка, щеше да ми е дядо.

130

Анонимен

преди 1 година

Петата Колона на Русия...в БГ.. работи много здраво....