15

Но

преди 1 година

Това е най-справедливата корекция на пенсиите, така че да се преодолеят, глупостите които се направиха последните 30 години в пенсионната система.

14

до 3 анонимен

преди 1 година

Ами и аз не мога да разбера защо като имаш изчислена пенсия 300 лв, ти подаряват 167 лв и получаваш 467 лв., а ако имаш изчислена пенсия 1667 лв. ти вземат 167 лв. и ти дават 1500 лв. И е вдигнат тавана на максималната пенсия, а не големите пенсии.

13

до само питам

преди 1 година

Ами ако преизчислената пенсия ти е със 100 лв. по-висока, *** в НОИ и искай да ти дават старата, защото там има 60 лв. бонус.

12

реплика

преди 1 година

Ами който се е радвал на незаслужена минимална пенсия, сега е нормално да е разочарован. А пък защо-да направи справка и да види, че и неговата е увеличена-напр. от 350 на 450 лв., което ще е по-добра основа за бъдещи увеличения. А "експерти" ще откриват топлата вода. Дори Мая ще обясни как са излъгани пенсионерите-дори и дело може да заведе.

11

Като те гледам

преди 1 година

как си се охранила,затлъстяла и закръглила доволно с тройна гуша, ми е ясно защо...

10

Казуар

преди 1 година

Ще бъдат преизчислени старите пенсии, по новите бяха увеличени три пъти през последната година за старите не беше достатъчно.

9

европеец

преди 1 година

ами като раздавате пенсиии на калпак как да стане -трябва да се дигнат огигурителните вноски ,тов аще стан екато минималната отраз стане 1000лв -само че работодателите н еискат з ад арботи сивата икономика

8

ОТКРОВЕН

преди 1 година

преизчислението е пълна порнография-само една шепа хора ще получат увеличение

7

само да питам

преди 1 година

след преизчислението 60лв. изчезват,защо?сравняват септемврийската с преизчислената пенсия ,но в септемврийската има 60 лв. не се ли ощетяват тези с преизчислените пенсии защо се дават и на новоотпуснатите тези пари а не се вземе за сравнение без тая добавка и защо коефициента за тежеста на стажа е 1 или 1,1 а сега е вече 1,35,нали ще изравнявате пенсиите?пак сте го направили като през декември недомислие печелят само високите пенсии 3400,честито П П реизчисление

6

До 1

преди 1 година

Харвард село, а Банкя град. И милЮционерския развъдник в Симеоново най висшУто учебно заведение.

5

От Вселената

преди 1 година

Пенциите ще се преизчисляват след инжекциите върху старите хора!

4

анонимен

преди 1 година

Стига сте крали всичките горе и пари ще има,

3

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах защо вдигнаха с толкова високите пенсии. Пак някаква измама. Това като при работещите, колкото по отдавна си в една система, толкова по-нискэ остава заплатата. Новите идват с доста по-високи заплати, а ти трябва да ги учиш и обясняваш всичко. Те пък надменно се правят на много велики. Всичко е много объркано. В нормалните страни в договора е записано с колко % на година ще се вдига заплатата за да не се получава тази аномалия. Какво ли е нормално тук?

2

Анонимен

преди 1 година

До Joko Питай любимеца ти от Банкя къде са парите? В кое шкафче да ти каже!

1

Joko

преди 1 година

Де е сега Куррнито и онези двама селъски тарикатичета от хАрвард да кажат защо няма пари. Не завиждайте на пенсионерите. Парите потъват за държавната администрация, тюфлеците от армията и полицията и тямподобни.