45

НИКОЙ НЕ ПЕЧЕЛИ

преди 1 година

ОТ ВОЙНИТЕ ! СЛЕД ВОЙНИТЕ СЕ РАЗПАДАТ ДЪРЖАВИ !

44

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам... ама вече се появиха видеата с жълтурите дето трепят язовци.

43

илюминат - ренегат

преди 1 година

И ще са прави. До сега трябваше да са смлели укрофашагите!

42

баба мара

преди 1 година

неверни писания русия китаи и индия трябва да вървят заедно иначе ще загинатслед украина идва косово таиван армения и др провокации на сащ ако не сиединен загиваш

41

Анонимен

преди 1 година

Тази статия е много интересна: превръща желаното в реално, САЩ все още нямат хиперзвукови ракети, способни да носят атомен заряд. Русия има такива към 6000 броя,Китай й и Индия сигурно вече също имат такива.Ако рашъните се видят натясно, непременно ще нагостят държавите от Западна Европа с такива. В отговор ще отнесат няколко десетки взрива, но площта е доста голяма. Азиатските държави ще се включат във войната на по-късен етап и ще спечелят. Само че Байдън е вече престарял и не мисли.

40

Анонимен

преди 1 година

Имат общ враг,обединението е неизбежно.Разцепят ли Русия,следващите са китай,Си Дзинпин това го знае.САЩ ги е страх от този съюз

39

Кольо

преди 1 година

Днес преписва от Някаква медия която пък се базира на Западни аналозатори? Изключително сериозен източник.

38

Анонимен

преди 1 година

Във военно положение войните завършват с победители и победени. Във финансово и икономическо отношение - само с победени (никой не печели).

37

Анонимен

преди 1 година

Цялата статия е написана спейки невярното твърдение, че Индия и Китай осъждат. Няма такива изказвания и коментари.

36

естествено

преди 1 година

Разбира се,че са недоволни. Пречи им на търговията! Къде да си дяват продукцията?Тази война на целият свят пречи,та камо ли на Китай и Индия!

35

европейски идиот

преди 1 година

така им се иска на джендърите но туй за пред провалените аглосаксонски ястреби които вече са едни гълъби

34

Реалист

преди 1 година

45 %от икономиката на Китай е свързана със Щатите, и 27% с ЕС! С Русия са около 2%! Естествено ,че Китай ще се опитат да извлекат максимума от ситуацията, но те винаги са гледали единствено... собствения си интерес! Колкото до бившата британска колония, смешно е да се казва, че щели да подкрепят Расия! И как ще завърти газопроводите към Китай, като нямат капацитет за това? И дори "Силата на Сибир" е построен със Западни технологии! А да твърди ,че ще изнася газ за Иран и Сирия, е като виц!

33

Анонимен

преди 1 година

Китайският президент Си Дзинпин призова китайските военни да се фокусират върху подготовката за военни действия.

32

анализатор

преди 1 година

До: номер 37 "лее се яка дезинформация и фантасмагории на запада" Е не бе! Си Дципин ще му прави мили очички на Путин и ще му се кланя като наш Румен?Не си познал!Може да е комунист, но за разлика от Путин е с акъла си!Да те питам конкретно: Да си чул някога китайския президент да се сравнява с някой от императорите на Поднебесната империя? Няма и да чуеш, за разлика от Путин, който се сравнява с Петър I.Класическият виц за лудия който се мисли за Наполеон, само че в руски вариант!

31

Анонимен

преди 1 година

Те са червенички, врана на врана око не вади!

30

Анонимен

преди 1 година

лее се яка дезинформация и фантасмагории на запада

29

СССР

преди 1 година

Въпреки че Китай губи най-силно като потребител на скъпите суровини той застава на руска страна в глобалната геополитическа игра... ШОС се превръща с нов глобален фактор а нашите медии плачат в унисон със запада :D

28

Анонимен

преди 1 година

Еурото потъваа яко, остават го,лите лъжи по "медиите"

27

Hhh

преди 1 година

Извинявам се, текстът е - China supports all efforts to peacefully address Ukraine crisis Нещо не виждам осъждане и използване на името Путин Реално те го повтарят от ден 1

26

Hhh

преди 1 година

Тази статия е тип есе, някой някъде каза, но няма цитат. Дайте го този цитат от страна на Китай и Индия. Особено пък Китай от преди 1 седмица, след като пред 3 дена си стиснаха ръцете за сътрудничество.