55

Анонимен

преди 1 година

Признаваме или не, това е нова политическа реалност. Т.н. референдуми не са за западните правителства, а за хората, които живеят в тези територии. Как са проведени е от значение дотолкова, доколкото има държава, която поема отговорност. В случая, русия. Не признахме Крим за руски, но в реалноста там функционира руската държава. А тя от своя страна, прилага доктрините си за защита.

54

Анонимен

преди 1 година

Варвари

53

Крим не е руски

преди 1 година

Тъй като Путин изби местното цивилно население на тези две украински области щял да докара избиратели от Русия да гласуват на референдума.

52

До 44

преди 1 година

Чел си някаква измислена доктрина.

51

ZOV

преди 1 година

След десетина дена ядрената триада на РФ ще пози Херсон,Мелитопол,Донецк и Луганск.

50

анонимен

преди 1 година

До Крим е руски Ти можеш да бръщолевиш каквото си искаш, но де юре Крим е украински, защото така нареченият референдум там не е признат за легитимен от повечето страни в света. Затова там няма нито една нормална банка, дори от самата Русия, и те се страхуват от санкции; не действа нито една международна разплащателна система. Вместо да развиват туризъм превърнаха това прекрасно място във военен плацдарм.

49

ВЕЛИЧКО

преди 1 година

Не само Донецк и Луганск , всичко , всичко , всичко до Лвов ще влезе в състава на Р Ф !

48

LZ

преди 1 година

До АнонименОсобено за област Кърджали,но разликата е че България и Турция са в НАТО.До като Русия няма такива ангажименти.

47

до 48

преди 1 година

Това ли имзмислиха двете ти останали функциониращи мозъчни клетки ?Това е все едно да декларираш и че Шумен е турски. До там ти стига червения изсъх-нал мозък.

46

Крим е руски

преди 1 година

и това е записано в руската конституция............Донбас, ДНР, ЛНР скоро ще станат част от Руската федерация и това ще бъде записано в руската конституция...........а лицемерите на Запад и слугите им в България не могат нищо да променят............освен да правят празни декларации н налагат глупави санкции!!!

45

Крим е руски

преди 1 година

Скоро и двете републики - ДНР и ЛНР ще станат част от руската федерация............и всякйо нападение с/у тях ще се счита за нападение с/у Русия!!!Украйна губи войната и губи територия!!!

44

Анонимен

преди 1 година

император путинчо има същите виждания за Украина , каквито и султан ердо за България .

43

LZ

преди 1 година

В такива ситуации,винаги са се намесвали великите сили.Явно Русия,за кой ли път ми се струва че греши,като изпрати войски в Киев.А след това ги дислоцира в областите,които ги интересуват.

42

Референдум

преди 1 година

по време на окупация от чужда държава е невалиден. Както референдума който произведоха в БГ 46та година

41

АА

преди 1 година

Само да поясня, най вече за пр ост ите русофили! Руската доктрина за употреба на ядрено уръжие не е ако нападнат територията на Русия, а ако застрашат съществуването на държавата! Така че този референдум единствено за вътрешна употреба и ако поне малко уплаши украинците, което едва ли, просто ще е бонус!

40

Анонимен

преди 1 година

Всички знаят как комунистите правят "референдуми" и "избори"...

39

Анонимен

преди 1 година

Искат референдума да е онлайн, защото знаят че никой няма да отиде до урните. И така вече могат да си направят каквито искат резултати.

38

Анонимен

преди 1 година

Всеки референдум, който се прави при наличие на окупационни войски е незаконен. Как да гласуват свободно хората, като са насочили оръжие срещу тях?

37

урни

преди 1 година

Така де, ама да отворят и урни в чужбина да гласуват всичките милиони украинци които са бежанци от тези части..

36

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Велика Русия! Велик Путин!!