59

Анонимен

преди 1 година

Че ще бъде извършено такова тежко сервилно предателство ми беше ясно много отдавна и то се случва. Това процес на украинизация на БГ и ЕС.

58

Анонимен

преди 1 година

Ами това е анексиране на територията ни от вътре. Защото в България обучението се извършва на български език. Може би има нарушение на традиционните ценности и стила на конституцията.,

57

Анонимен

преди 1 година

В Афганистан бяха САЩ и миналата година позорно напуснаха Кабул пудели...

56

Шопа

преди 1 година

Лошо , България отдавна не е на българите . В учебниците по български език и литература вече преобладават имена като: - Мюмюн , Асан , Ферхонде.... Премахват от задължителното обучение песни ,разкази и стихотворения на именити български писатели . А вече и за "по-специалните" дори няма обучение на български език. А уж сме свободна страна , Вие чувствате ли се свободни ?

55

Ужас

преди 1 година

А за децата от карловските села не можеха да намерят дори един автобус да ги извозва до Карлово на училище!!! Да ви *** държавата.

54

123

преди 1 година

В България се учи само на български език в училищата!!! Точка по въпроса.Турците ,арменците и всички други етноси могат официално да учат на български, а тези -не могат?! Що за****! Ако не искат ,да си ходят обратно в Украйна.

53

Анонимен

преди 1 година

Ще учат ли да убиват русначета като в оня клип дето майката казва: "Браво Заря ти поубила все москали".

52

Анонимен

преди 1 година

Ако лайка е дошъл след 5 минути от къде да знам че е моя лайк. Лайка трябва да е на екрана веднага или до няколко секунди. Лъжа и Манипулация това е сега.

51

Анонимен

преди 1 година

Ако аз сам не мога да си сложа лайк след като опитвам няколко пъти, как друг читател може да ми сложи. Но така получавате криво огледало и след време може би ще стане като в Украйна и Сирия.

50

Анонимен

преди 1 година

Ако беше обратно. Ако ние сме бежанци нацистите щяха ли да направят български образователен център. Имаме 3 000 000 бг по света но никъде няма такъв център. Образованието в България е на български език. Другото е паралелна държава. Да учат в български държавни училища на Бг език както е по конституция. Долу НПО.

49

наблюдател

преди 1 година

До Еми не ! Защо не си е...

48

Еми не!

преди 1 година

Имаха време да се интегрират! Щом не могат обратно в украйна. Все пак це е цялата държава с военни действия! Или наравно с местните... или вън. Тези НПО-та ще осъзнаят ли, че създават паралелни общества? Някой?

47

до глупака под мен..

преди 1 година

Бедна ти е фантазията колко турски, арабски и ислямски образователни училища и центрове има в България! И тук се скъсахте да ревете за един украински, за бели деца с бяла религия!

46

Анонимен

преди 1 година

първи украински образователен център? Тоест, ще има втори, трети и т.н. ... Това е връх на ид и от из ***, на нашите управници. Вместо да ги интегрират те им създават възможност да се капсулират и да ни палят чергата и тука, както навсякъде по света, където отидоха! И няма македонски образователен, няма турски образователен, няма *** образователен, но специално украински създали????

45

Анонимен

преди 1 година

Богата Германия вече не приема урките ,а бедна България .........то хотели ,центрове .......

44

хей, копейки...

преди 1 година

A може ли провинциалистите да се върнат на село, за да има места в училищата и детските градини за нашите, софийски деца?

43

Анонимен

преди 1 година

Украинизация на България и поробване, нов сатрап и агресор нови завоеватели даже два САЩ и Украйна. Само те имат деца само те да живеят да смучат като пиявици на хората кръвта

42

Анонимен

преди 1 година

Украинците да ви гласуват на изборите..Презираме ви

41

Анонимен

преди 1 година

Това не е редно и дори мисля че нарушава конституцията .Освен това е един вопиющ двоен стандарт. Не смея да кажа какво мисля за управляващите освен че са едни национални предатели.

40

Анонимен

преди 1 година

Е,и ?!