25

МАКЕДОНСКИ ПРЕМИЕР

преди 1 година

"ЗАД АНТИБЪЛГАРСКАТА ИСТЕРИЯ В РС МАКЕДОНИЯ ПРОТЕСТИТЕ И ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА АНУЛИРАНЕ НА ДОГОВОРА ЗА ПРИЯТЕЛСТВО С БЪЛГАРИЯ СТОИ РУСИЯ, КОЯТО ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ РАБОТИ ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА РЕГИОНА!!!!"- ИЗКАЗВАНЕ НА БИВШИЯТ МАКЕДОНСКИ ПРЕМИЕР ВЛАДО БУЧКОВСКИ ПРЕД СВЕТОВНИТЕ СРЕДСТВА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ !!!

24

toti

преди 1 година

Сърбите ще си останат в 20-ти век!!!

23

Рус = Лъжа

преди 1 година

Както защитава Армения ли? Тоя пак лъже!

22

до 24

преди 1 година

Защото повечето хора не виждат развитието на тази ситуация във времето. А Кисинджър, Бжежински, Сорос и други архитекти на нашия свят откровено са говорили за сценария Украйна. Нещата започнаха точно по плана на Запада, но дали ще завършат по техния план? Силно се съмнявам като гледам истеричните лъжи с които ни заливат.

21

Реалист

преди 1 година

Още има хора, които вярват, че агресията е само от руска страна и видиш ли тя случайно е почнала войната! 30 години запада подготвя тая война, ама трябва мозък, за да го видиш, а повечето го нямат!

20

Анонимен

преди 1 година

Няма как Сърбия да остане про-руска, и заобиколена от враждебни държави в ЕС и НАТО, и Вучич го знае отлично! Това можеше да стане в мирни времена, но след безумната руска агресия срещу Украйна, вече никой няма да им търпи "балансираната позиция" на сърбите

19

Анонимен

преди 1 година

Важното е Сърбия ще продължи ли да подкрепя Русия, от два стола се пада лесно.

18

Анонимен

преди 1 година

Всеки нормален човек най го е страх от това Русия да защитава суверенитета на държавата му.

17

Анонимен

преди 1 година

Ще ги подкрепят, докато сърбите не подадат молба за членство в ЕС. После ще ги обявят за неприятелска държава и ще им спрат газа.

16

Анонимен

преди 1 година

Руснаците винаги са подкрепяли Сърбия за сметка на България на Балканите и затова и Русия губи Балканите. Защото залагат на куц кон. Българите винаги са били по-силния и мъдър народ от сърбите. Във всичко ги превъзхождаме винаги сме ги превъзхождали. Всъщност на Балканите българите са основополагащия народ и който е приятел с нас до голяма степен владее Балканския полуостров.

15

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата е изградила представа за Русия в света като нещето невероятно и велико с сериозна армия... истината обаче е че Русия е точно два града и ако изчезнат с Русия е свършено.

14

Анонимен

преди 1 година

Руснаците винаги са подкрепяли Сърбия за сметка на България на Балканите и затова и Русия губи руснаците. Защото залагат на куц кон. Българите винаги са били по-силния и мъдър народ от сърбите. Във всичко ги превъзхождаме винаги сме ги превъзхождали. Всъщност на Балканите българите са основополагащия народ и който е приятел с нас до голяма степен владее Балканския полуостров.

13

а Сърбия

преди 1 година

иска в Европа. Ще падне ухажване

12

Малчо и Крачун

преди 1 година

Хвани единия удари другия

11

Много

преди 1 година

добре знаем! За тва саегашните КГБ дрипльовци в Кремъл да не ни навират в носа победата на руския император над тогавашната Османска империя. Първо са му избили наследниците ,после са действали винаги в ущърб на българския интерес , а сега и този еднометровия се надупи на Ердоган. Та и ние така. Руската империя, която победи османците няма нищо общо със сегашната "федерация" ръководена от запъртъци фенове на Сталин.

10

Грецов

преди 1 година

Пyтлep да напечата малко рубли и да даде на Сърбия безлихвен заем, да си плащат газта.

9

Хохловенко

преди 1 година

Тавариш *** се очерта като обикновен руски некадърник, но с големи и неоправдани амбиции. За 6 месеца СВО постигна точно обратното на това което заяви че иска да постигне. Ся знам че родните ватняци ще подскочат, но освен да дрънкат краварчета-мраварчета друго не могат, а това не променя фактите. Путин и рассия се обосраха тотално. Но най-интересното предстои, още нищо не е започнало, когато обесят гнома пред кремъл тогава може да се каже че започва, нали друзя?

8

Анонимен

преди 1 година

Щом Русия е приятел на Сърбия значи са наши враг.

7

Анонимен

преди 1 година

добре че макетата ги мързи да гледат, че ако бяха по-амбициозни и без сърбите щяха да ни смачкат

6

Путин

преди 1 година

До червенотиквеник 2 Ами Путин дава по 3000 долара на месец за да отидеш да се биеш на тяхна страна! Не мисля че някой ще те върне!