31

Бате Иво

преди 1 година

До Пловдивчанин 5Майна америте платиха ли нещо на Виетнам Либия Ирак да не говорим за ЮгославияАма ти там във филибето си далече от българоюгославската границаПа може и да си бил в Ташкент когато над главата ми са падали американски ракетиНищо че живея в БългарияИ свален американски пилот съм виждал как се спасяваЕстествено отново на българска територияТе америте и западняците само това знаят -санкцииАма сега ще им приседнеПросто да забравят клоуна който назначиха в свой интерес

30

До 26

преди 1 година

Да не би да искате да кажете,че украинците не знаят географията на собствената си страна и какви важни икономически обекти има там? Руснаците завладяха ЗАЕЦ на 4- ти март,а обстрелите започнаха през август.Ако руснаците я обстрелват каква е причината за обстрел с толкова закъснение?Остава трета неизвестна страна да обстрелва централата,тъй като МААЕ се въздържа да посочи виновника.Който и да е той ,това е ядрен шантаж за населението на много по - голяма територия от тази на военните действия.

29

Анонимен

преди 1 година

Укрите не им се получава вече в Изюм станаха за смях с масовите гробе където обвинихо Русия.Който е разгледал снимковите матерали знае за какво става въпрос. На кръстовете има дата на раждане и кога са умрели. Ей тука глупавите Украинци станаха за смях дата на смърта е 09.03.2022 което значи, че самите Украинци са избивали тези хора. Руските сили влизат в Изюм април месец. В Буча френски екипи ги разсконпирипаха, че е постановка. С АЕЦ е същото затова всички мълчат защото знаят кой обстрелва.

28

Па колко близко да е

преди 1 година

тая украинска бойна част? Не съм много в час, с това колко прецизни са стандартните артилерийски снаряди, но съм убеден, че максимума отклонение от целта, не се измерва в километри. В противен случай, никой нямаше да ползва конвенционална артилерия.

27

Анонимен

преди 1 година

Нема ток!

26

Анонимен

преди 1 година

Реално много малко хора знаят кой стреля и дали този който стреля изобщо знае, че в посоката по която летят снарядите им има АЕЦ.... Ако между централата и руснаците има украинска бойна част... като нищо част от руските снаряди може да паднат близо до реакторите... Руснаците колко пъти вече свалиха свои самолети...?

25

Анонимен

преди 1 година

Я сега пишещите тука без грам мозък обвиняващи Русия е как така Руснаците ше обстрелват Запорожката АЕЦ като я владеят ? Един вид сами се обстрелват вместо да обстрелят останалите 3 АЕЦ които се контролират от Украинците. Също така там имаше инспекция преди 2 седмици от МААЕ. Вярвате ли, че ако бяха установили, че Русия обстрелва АЕЦ нямаше да нададат вой до небесата? А те се измъкнаха тихомълком без да данат обеснения.

24

Анонимен

преди 1 година

Както казваме у нас - спряха им тока.

23

Декомунизация

преди 1 година

Споко - просто тази станция е строена от кървавия съветски режим и токът от нея е комунистически и тоталитарен. Срамота е за осрайнските европоборници да го ползват. Сигурен съм, че американският чорбаджия ще в също толкова щедър като простите комунисти на времето и съвсем безплатно ще построи на укретата свободни демократични електростанции, от които те да цуцат общочовешки евроатлантически ток.

22

Анонимен

преди 1 година

Следете украинските или западните медии. Ако има теч на радиация те веднага ще съобщят. Българските и другите медии на постсъветските държави ще ви държат в неведение няколко дена и когато ви кажат, ще е вече късно да се затваряте и да не излизате. Радиационния облак, вече ще е преминал през държавата.

21

Анонимен

преди 1 година

До Пловдивчанин.. Защо Германия не плати , НИЩО , на толкова много държави , или това не се брои ???

20

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

19

Реалността

преди 1 година

Руската армия падна до дъното с вербуването на пандизчии.

18

Анонимен

преди 1 година

До Реалността.. "Реалността'' май е по-друга , защото Брендо не е в Русия , а ФЪФ Украйна ,... налЕ!

17

Анонимен

преди 1 година

До РеалносттаА има ли някой да иска да ходи на фронта и да докаже любовта си към Зеленски и НАТО???

16

Реалността

преди 1 година

По вестниците е пълно с наркомани,подкрепящи безумията на Путин,но никой не иска да ходи на фронта и да докаже любовта си към вожда.

15

Анонимен

преди 1 година

До 11 Аз ще ти отговоря в Русия трябва да се бачка яко мой човек.На запад е меката на търтеите корупцията и финансовите помощи 80% от българите бягат на там най вече заради тези неща да не говорим че в Англия всеки 3 българин е студент за пари изобщо не ходят на университета не знаят грам английски и от първия ден са с ясната мисъл че няма да върнат парите на държавата

14

До плевенчанин

преди 1 година

Пocepko ти откъде знаеш кой реално стреля при положение, че там е пълно с руски oткачaлки?

13

Анонимен

преди 1 година

НАТО търси повод да се включи във войната официално. Като гръмне АЕЦ-а и на същия ден войските влизат. Стойте и гледайте как ще стане. И гледайте да не ви падне носа от радиацията.

12

Анонимен

преди 1 година

До Последно, продажнатаРуснаците обстрелвата защото това им остана, ядрено изнудване и тероризиране на населението на украйна и европа. Дано да се спрат, преди да са направили голяма беля. Надяваме се на умните руснаци, както и на младите умни руснаци.